واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ اسفند ۱۳۹۲ (۹:۵۰ق.ظ)
بي توجهي به محيط زيست، تهديد جدي زندگي معاون عمراني استاندار آذربايجان غربي در جلسه كارگروه مديريت پسماند شهري و روستايي تاكيد كرد: تخريب محيط زيست به بهانه توسعه، به هيچ وجه قابل قبول نيست.
به گزارش خبرگزاري موج؛ بهادري افزود: توسعه بدون رعايت مباحث زيست محيطي پايدار نبوده و در آينده تهديدي جدي براي زندگي انسانها خواهد بود .
وي به تجهيز دهياريهاي استان به ماشين آلات حمل زباله اشاره كرد و گفت: 104 دستگاه خودروي ويژه حمل زباله با اعتباري افزون بر 27 ميليارد ريال خريداري شده است كه بزودي در ميان دهياريهاي استان توزيع مي شوند.
مديركل حفاظت محيط زيست آذربايجان غربي نيز دراين جلسه گفت: به رغم اقدامات خوبي كه در بخش جمع آوري و دفن بهداشتي زباله هاي شهري در استان انجام گرفته ولي با شرايط مطلوب هنوز فاصله داريم و نيازمند توجه و اقدام جدي مسئولان محلي در اين رابطه است .
عباس نژاد با اشاره به برخي از چالشهاي موجود در اين بخش افزود: در برخي از مناطق استان زباله هاي تلمبار شده در حاشيه شهرها، مبادي ورودي و يا اطراف رودخانه ها علاوه بر تخريب محيط زيست و ايجاد آلودگي موجب برهم خوردن مناظر زيباي طبيعي مي شود و نيازمند همكاري بيشتر شهرداران،بخشداران و دهياران براي جمع آوري و حمل اصولي آنها به مناطق پيش بيني شده براي دفن بهداشتي اين مواد مازاد است .
شريف پور مديركل دفتر امور روستايي و شوراهاي استانداري آذربايجان غربي نيز در اين جلسه اظهار داشت: طرح جمع آوري و دفن زباله هاي خانگي مناطق روستايي در اغلب مناطق روستايي استان در حال اجرا است و 23 مكان براي دفن زباله هاي جمع آوري شده پيش بيني شده و درحال احداث است
وي به همكاري خوب روستائيان در اجراي طرح جمع آوري پسماند هاي خانگي اشاره كرد وافزود: برنامه آموزشي مديريت پسماند با مشاركت خوب روستائيان در استان در حال اجرا است و تاكنون نيز 150 دستگاه ويژه جمع آوري زباله به دهياري ها واگذار شده است .
معاون نظارت و پايش اداره کل حفاظت محيط زيست آذربايجان غربي نيز در اين جلسه گفت: 18 مكان ويژه دفن زباله هاي شهري و 17 مكان نيز براي دفن زباله مناطق روستايي در استان پيش بيني شده است كه از اين تعداد تنها چند مركز توانسته اند مجوز زيست محيطي را اخذ كنند .
وي به طرح هاي مطالعاتي مديريت جامع پسماند در استان نيز اشاره كرد و گفت: اين مطالعات در 8 شهر شامل اروميه، خوي، مهاباد، چالدران، اشنويه، پيرانشهر، بوكان و مياندوآب به اتمام رسيده و در 3 شهرستان نقده، سردشت و تكاب نيز در دست انجام است و براي اجرايي شدن آنها بايد اعتبارات لازم پيش بيني شود .
آراسته در ادامه به ميزان توليد زباله هاي عفوني در استان اشاره كرد و اظهار داشت : روزانه نزديک به 5 تن زباله عفوني و بيمارستاني در مراكز درماني توليد و جمع آوري مي شود كه با راه اندازي دستگاههاي بي خطر ساز در تمامي بيمارستان ها، درمانگاه ها و كلينيك هاي پزشكي پسماندهاي بيمارستاني به زباله هاي بي خطر تبديل مي شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]