تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870473102




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همایش حمایت از مبتلایان و بهبودیافتگان سرطان برگزار می شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > گلستان رضایان:
همایش حمایت از مبتلایان و بهبودیافتگان سرطان برگزار می شود
گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر همایش حمایت از مبتلایان و بهبودیافتگان سرطان گفت: برنامه ای به منظور حمایت از افراد بخصوص کودکان مبتلا به سرطان در تالار "فخرالدین اسعد گرگانی" برگزار می شود و در این برنامه مبتلایان و بهبود یافتگان سرطان و جمعی از خانواده های آنان حضور خواهند داشت.



به گزارش خبرنگار مهر، عصر چهار شنبه چهاردهم اسفند ماه 1392، تالار "فخرالدین اسعد گرگانی" میزبان گروهی از قهرمانان کوچک و بزرگی است که با تمام نیرو و امید به مبارزه با سرطان مشغول شده اند. این گردهمایی با هدف امید بخشی و بالابردن توان مبارزه با سرطان، بیماری ای که این روزها دیگر مانند گذشته نمی تواند جان آدم ها بگیرد انجام می شود. دبیر این همایش در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: این برنامه نه تنها برای بهبود یافتگان، بلکه برای مبتلایان فعلی به این بیماری و خانواده های آنها که در طول مسیر درمان بی شک رنج های بی شماری را متحمل می شوند خواهد بود. امیررضا رضاییان افزود: سرطان در روزهایی دور نامی بزرگ و وحشت آور به حساب می آمد، اما امروز نه تنها پیشرفت علم پزشکی بلکه مبارزه هایی که مبتلایان به این بیماری در این زمینه از خود نشان داده اند و موفقیت های بی شمار در مهار آن، وحشت را از این نام زدوده است. وی با بیان اینکه انتقال امید در سطح جامعه مبتلایان و بیان تجربیات مشترک بی شک در ادامه راه شخصی هر انسان مبتلا موثر خواهد بود ادامه داد: هیچ تردیدی در راه دشوار مبارزه با سرطان وجود ندارد، اما نگاهی به زندگی شخصی بسیاری از افرادی که با این مشکل دست و پنجه نرم کرده اند نشان می دهد که مانند هر معضل دیگری می توان بر آن فایق آمد. وی تصریح کرد: شاید نگاهی آماری به افرادی که این بیماری را دلیلی برای خاتمه زندگی نپنداشتند و با امید و نشاطی بیشتر به زندگی لبخند زدند، موید این گفته باشد که روحیه، امید، نشاط و عزم و خواستن برای رفع این بیماری ازمهم ترین عوامل بهبود آن است. دبیر برگزاری همایش بهبود یافتگان سرطان از افرادی که تنها نامی از این بیماری شنیده اند نیز دعوت به شرکت دراین گردهمایی کرد و افزود: شاید بسیاری از ما تنها نامی از این بیماری شنیده باشیم و حتی از به زبان آوردن نام آن نیز اجتناب کنیم، امیدواریم این همایش و قدم های آتی ما و دیگر نهادها و آگاهی دادن بیشتر نسبت به  این بیماری بتواند وحشت حاصل از آن را به امید واری و روحیه مثبتی برای تلاش هرچه بیشتر برای بهبود تبدیل کند. در این راه نیازمند یاری و همراهی همه شهروندان هستیم. رضایان خاطرنشان کرد: همچنین در پایان این گردهایی به دلیل کمک به هزینه های درمانی بیمارانی که به دلایل مشکلات مالی قادر به پرداخت هزینه های خود نیستند مجموعه ای از نقاشی های کودکان مبتلا به سرطان به فروش خواهد رسید. گفتنی است که بسیاری از هنرمندان گلستان نیز برای یاری رساندن به برگزار کنندگان این همایش تعدادی از آثار خود را به منظور فروش به دبیر خانه این همایش هدیه دادند.


۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۱۳:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن