واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: وزیر ارشاد معتقد است: به بهانهی حفظ ارزشهای اسلامی جلوی رشد چیزی را در کشور نمیتوان گرفت. از این رو، مسألهی فیلتر بودن فیسبوک جزو مواردی است که پس از مدت زمانی حل خواهد شد.
وزیر ارشاد معتقد است: به بهانهی حفظ ارزشهای اسلامی جلوی رشد چیزی را در کشور نمیتوان گرفت. از این رو، مسألهی فیلتر بودن فیسبوک جزو مواردی است که پس از مدت زمانی حل خواهد شد.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، علی جنتی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی - دربارهی فیلتر شدن شبکههای اجتماعی در کشور، اذعان کرد: به هر حال، من شخصا با مجموعهای از فرهیختگان در کشور اعتقاد داریم که نمیتوانیم افراد را در محیطی محدود محصور و ادعا کنیم، هیچ ارتباطی با دنیا نداریم و به بهانهی حفظ ارزشهای اسلامی جلوی چیزی را بگیریم.
او ادامه داد: اگر به عقب بازگردیم، میبینیم خیلی کارها که در اول انقلاب انجام شده، مضحک بهنظر میآید، مثل اینکه ویدئو و دستگاه فکس ممنوع بود.
جنتی با بیان اینکه الان در دنیا شبکههای اجتماعی فعال هستند، تصریح کرد: ۷۰۰ میلیون نفر در دنیا عضو فیسبوک هستند که چهار میلیون نفر از این تعداد را ایرانیها تشکیل میدهند؛ ولی ما آن را محصور کردهایم.
وی با تأکید بر اینکه در دولت چنین تفکری وجود ندارد که شبکههای اجتماعی را فیلتر کنیم، اظهار کرد: در کارگروه مصادیق مجرمانه که شش وزیر در آن عضو هستند، درخواست جلسه دادهایم. مباحث را در این زمینه به تفسیر بیان و اعلام کردهایم نمیتوانیم دور خود حصار بکشیم.
او با اشاره به اینکه ما باید سعی کنیم از این پدیده بیشترین استفاده را به نفع خود داشته باشیم، گفت: البته این موضوع جزو مواردی است که حل آن به زمان نیاز دارد و با گذشت زمان برطرف میشود.
مخالفت، با اعتراض به آثار هنری
جنتی که امروز در نشست صبحانه با اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران سخن میگفت، همچنین با بیان اینکه ما از افزایش درصد و رشد پروانهها برای ساخت فیلم و آلبومهای موسیقی تا پایان کار دفاع می کنیم، خاطرنشان کرد: این اتفاق که یک فیلم یا یک آلبوم موسیقی ساخته شده و بعد یک عده با جویسازیهای خود با ادعای دفاع از فضای کشور اقدام به جمعآوری آنها از بازار کنند، مخالف هستیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر فضای امیدوارکنندهای بین نویسندگان و نخبگان کشور فراهم شده و آنها احساس میکنند که اگر وارد میدان شوند، کار روی زمین نمیماند.
جنتی با بیان این که سال آینده، سینماگرانی که چند سالی فیلم نمیساختند به صحنه میآیند، اظهار کرد: این افراد برای سال آینده فیلم میسازند و حتی در چندماه گذشته، بسیاری از آنها برای دریافت مجوز فیلمهای خود اقدام کردهاند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حال حاضر برخی سینماها تنها با ۳۰ تا ۵۰ درصد از ظرفیت خود کار میکنند، این در حالی است که ۳۳۰ سالن سینما در کشور داریم که هر کدام با مشکلات فراوانی مواجهاند و ما بهدنبال برطرف کردن مشکلات سینماها و حتی دیجیتالی کردن آنها هستیم.
وی با بیان اینکه سعی بر این است که اقبال رفتن به سینما بیشتر شود، تصریح کرد: با این روند، هم سینماگران سود میکنند و هم تولیدکنندگان فیلمها.
جنتی با اعلام این خبر که تا سال آینده ۲۰ تا ۳۰ سالن جدید سینما در کشور مورد بهرهبرداری قرار میگیرد همچنین اظهار کرد: روز اول بهمنماه را «روز سینما» مطرح کردیم، آنقدر جمعیت به سینماها آمد که برخی بهطور مثال، به پردیس پارک ملت هجوم آوردند و شیشههای آن را شکستند.
وی با اشاره به حوزهی کتاب و نشر در کشور، گفت: در این حوزه، مشکلات زیادی داریم؛ ولی میتوان این بخش را نیز سودآور کرد.
جنتی گفت: بخش خصوصی میتواند به حوزهی صنایع فرهنگی در کشور رونق ببخشد. همچنین بانکها حضور خوبی در این زمینه داشته و آثار آن را خریده و آنها را صادر کردهاند.
مرجع : خبرگزاری ايسنا
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]