تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توبه زيباست، ولى از جوان زيباتر .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870795196




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاد دانشگاه هاروارد: ناتو مایل به دخالت نظامی در اوکراین نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

استاد دانشگاه هاروارد: ناتو مایل به دخالت نظامی در اوکراین نیست تهران-ایرنا- باآنکه مقامات اروپایی و آمریکایی بعد از استقرار نیروهای روسیه در منطقه خودمختار شبه جزیره کریمه اوکراین، از این اقدام انتقاد کرده اند به نظر نمی رسد کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی خواستار مداخله در وضع حاضر باشند.


به نوشته روزنامه آمریکایی ˈبوستون هرالدˈ بعد از استقرار نیروهای روسی در شبه جزیره کریمه جامعه بین المللی این سوال پیش آمده است که آیا ناتو باید به اوکراین کمک کند یا خیر؟
ˈسیرهی پلوخیˈ صاحب کرسی تاریخ اوکراین در دانشگاه ˈهارواردˈ گفت: تصور می کنم ناتو در صورتی باید به یکی از کشورهای عضو کمک کند که به آن کشور حمله شده باشد. اوکراین نامزد پیوستن به ناتو بوده است و این گزینه هنوز وجود دارد.
اعضای ناتو که شامل 28 کشور هستند تعهد دارند که در صورت حمله به یکی از کشورها از آن کشور دفاع کنند، اوکراین که عضویت کامل ناتو را ندارد تنها می تواند درخواست کمک کند؛ اما آمریکا و اروپا تعهدی برای اعزام سرباز و حمایت نظامی از کی یف ندارند.
ˈاوکسانا شیولˈ استاد علوم سیاسی در دانشگاه ˈتافتسˈ بوستون آمریکا معتقد است: دولت فعلی اوکراین طرحی را برای پیوستن به ناتو اعلام نکرده است، اما اگر روسیه سربازان بیشتری به کریمه اعزام کند احتمال اینکه دولت مرکزی حمایت ناتو را درخواست کند بیشتر می شود.
اوکراین در مسیر ایجاد ارتباط احتمالی با ناتو بود تا زمانی که ˈویکتور یانوکوویچˈ رییس جمهوری مخلوع این کشور روی کار آمد و توافق نامه همکاری با اتحادیه اروپا را رد کرد. کمیسیون ناتو و اوکراین در سال 1997 تشکیل شد و رایزنی بین ناتو و اوکراین در مورد مسائل امنیتی و موضوعات نگران کننده ارائه می دهد.
هدف از تشکیل این کمیسیون ارتقای توانایی های دفاعی اوکراین و تقویت همکاری های کی یف و اروپای غربی تشکیل شده است.
ابتکاراتی مانند این با هدف نزدیک کردن اوکراین به اروپا انجام شده است. گرایش های اخیر اوکراین به سوی اروپا با بدبینی های مسکو روبرو بود که می خواهد منافع میلیون ها روس ساکن سراسر اوکراین به وی‍ژه شرق این کشور را حفظ کند. غیر از این حفظ پایگاه دریایی روسیه در شهر بندری ˈسباستاپولˈ در کناره دریای سیاه نیز مهم است.
با اینکه ˈجان کریˈ وزیر امور خارجه آمریکا به روسیه هشدار داده است با مداخله نظامی در وضعیت اوکراین اشتباهی جدی را مرتکب می شود، دولت اوباما حتی در صورت مداخله صریح روسیه در اوکراین اقدام خاصی نمی تواند انجام دهد.
ˈباراک اوباماˈرییس جمهوری آمریکا نیز آشکارا نشان داده است که علاقه ای به مداخلات نظامی خارج از کشور ندارد و این امر در مدیریت بحران سوریه نشان داد.
اگر اوباما آماده رویارویی با ˈبشار اسدˈ رییس جمهوری سوریه نبوده است قطعا نمی تواند با روسیه نیز وارد تعاملی نظامی شود.
توانایی اعضای اروپایی ناتو بدون حمایت آمریکا برای اقدام علیه روسیه در اوکراین به شدت محدود است؛ همانطور که حمله به لیبی در سال 2011 برای سرنگونی ˈمعمر قذافیˈ دیکتاتور پیشین این کشور نشان داد.
بنابر این مداخله نظامی ناتو در وضعیت اوکراین بسیار ضعیف است و این کشور احتمالا تنها به تصویب قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل متحد بسنده می کنند.
اروپام**9157 ** 1064
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن