تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868120853




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کار حوزه مرزبانی از اعتقادات جامعه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مدیر حوزه های علمیه: کار حوزه مرزبانی از اعتقادات جامعه است قم- ایرنا - مدیر حوزه های علمیه گفت: کار حوزه مرزبانی از اعتقادات جامعه و صیانت از دین مردم است.


به گزارش ایرنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله ˈسید هاشم حسینی بوشهریˈ، روز شنبه در چهاردهمین اجلاسیه مدیران حوزه های علمیه سفیران هدایت کشور در قم افزود: دراین راستا حوزه باید همه تهدیدات را مشاهده کرده و متناسب با آنها برای مقابله ، راهکار ارائه کند.
وی با تاکید بر اینکه حوزه و روحانیت مسوولیت عظیم تربیت نسل جوان کشور بر عهده دارد، گفت: روحانیت، مربی و مسوول تربیت این نسل است و باید از اعتقادات فرهنگ دینی کشور محافظت کند و در این راستا عملی پیامبر گونه بر عهده دارد.
عضو خبرگان رهبری در ادامه با بیان اینکه وجود سفیران برای حوزه لازم است، عنوان کرد: سفیران بخشی از نیازهای جدی حوزه را پاسخ می دهد و در حقیقت لازمه بخشی از ماموریت های حوزه که باید در این عرصه قوی عمل کند، می باشد.
حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: مدیران سفیران از زحمت کش ترین مدیران حوزه هستند که باید کار آنان را ستود و به همین دلیل نباید مشکلات، آنها را افسرده کند؛ زیرا آنها وظیفه بسیار مهمی را بر عهده گرفته اند.
وی با اشاره به اینکه توجه به نقد بسیار مهم است و کسی نباید از نقدها دلگیر شود، ادامه داد: باید به نحوی کار کنیم که ایرادی به کار ما وارد نشود ، به همین خاطر در هر محیطی که هستیم، کار ارزیابی را به صورت جدی و فراگیر انجام دهیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه درادامه با بیان اینکه طلاب فارغ التحصیل سفیران ، در هر جایی که حضور داشته اند، نقش آفرین بوده اند، بیان داشت: آموزش های تبلیغی و تخصصی در سفیران هدایت، همچنین راه اندازی سطح سه سفیران و توجه به آموزش آنها، نقش مهمی در بالا رفتن سطح علمی حوزویان خواهد داشت.
وی دربخش دیگری از سخنان خود گفت: توجه به آثار و برکات حوزه های علمیه در عرصه های تبلیغی، علمی، پژوهشی و پاسخگویی به نیازهای امروز و فردای کشور به حدی است که به هیچ عنوان نباید کسی با علم کردن فعالیت های وهابیت آنها را زیر سووال ببرد.
وی افزود: درست است که وهابیت با آموزش و حفظ چند روایت و آیه، لشکریانی را به عنوان طلبه به مناطق مختلف گسیل می کند، ولی کسی حق ندارد این فعالیت ها را با فعالیت های عظیم حوزه مقایسه کند؛ زیرا حوزه بسیار قوی تر از آنها عمل کرده و توانسته به بسیاری از نیازهای خرد و کلان جامعه پاسخ دهد.
چهاردهمین اجلاسیه دو روزه مدیران حوزه های علمیه سفیران هدایت کشور، از روز شنبه با حضور مدیران ارشد حوزه و شخصیت های حوزوی، درقم آغاز به کار کرد.
حوزه های علمیه سفیران هدایت، با طراحی و برنامه ریزی نوین، در صدد تربیت مبلغ جهت نشر احکـام و معارف اسلامی در سطح عموم، از سال 1378 فعالیت خود را آغاز کرده است.
سفیران هدایت بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ومصوبه 188 شورای عالی حوزه علمیه قم، تشکیل شده است.
امامت جماعت مساجد، تبلیغ معارف اسلامی، برگزاری جلسات آموزش قرآن و احکام، اداره کلاس های دینی، قرآن وعربی مدارس آموزش و پرورش، مدیریت مجموعه های دینی ، فرهنگی و تربیتی توسط طلاب درمناطق مختلف کشور از جمله برنامه های حوزه سفیران هدایت است.ک/2
/7404/ 550/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن