تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه (س):آن گاه كه در روز قيامت برانگيخته شوم، گناهكاران امّت پيامبر اسلام را شفاعت خواهم كرد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802596782




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزينه نظامي آمريکا يک مترسک بدون روح و جان است / مسئولين با ترس خود به اين مترسک جان ندهند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ اسفند ۱۳۹۲ (۱۰:۱۱ق.ظ)
گزينه نظامي آمريکا يک مترسک بدون روح و جان است / مسئولين با ترس خود به اين مترسک جان ندهند گروه سياسي
به گزارش خبرگزاي موج، براساس اصل 125 قانون اساسي امضاي عهدنامه ها، موافقتنامه ها، قراردادهاي دولت ايران با ساير دولت ها و امضاي مربوط به اتحاديه هاي بين المللي بايد با تصويب مجلس شوراي اسلامي باشد ؛ اصل 77 قانون اساسي نيز بر همين موضوع تأکيد دارد اما برخي دوستان مخالفت مي کنند.
توافقنامه اي صورت گرفته و وزير امور خارجه ايران، نماينده آمريکا، رئيس جمهور آمريکا، تلويزيون و اخبار ساعت 8 هر کدام مواردي را عنوان مي کنند که با هم ضد و نقيض بود.
نمايندگان مردم هنوز در جريان توافقات ايران و 1+5 نيستند و نمي دانيم چه توافقي حاصل شده است.
طبق اصل 77 و اصل 125 قانون اساسي اگر اقدام دولت در مذاکرات منطقي باشد ما هم به آنها اطمينان داريم و مي خواهيم به دلت کمک کنيم اما براساس قانون اساسي اين توافقات بايد به تصويب مجلس برسد.
رهبر معظم انقلاب در جمع بسيجيان فرمودند من در جزئيات مذاکره دخالت نمي کنم و اين به معناي کمک به دولت است؛ مگر اعلام نمي کنيم اگر دولت مشکل قانوني دارد مجلس منطقي است و اگر اقدام منطقي صورت بگيرد مجلس نيز تصويب مي کند اما قانون اساسي رعايت نشده است.
در همين راستا با حميد رسايي نماينده مردم تهران، ري و شميرانات در خانه ملت گفت و گويي انجام داديم که به شرح زير است:

جمهوري اسلامي ايران پس از توافقنامه ژنو بارها مورد تهديد و گزينه نظامي غرب قرار گرفته است، ارزيابي شما از اين مسئله چگونه است؟
ايالات متحده آمريکا، در گذشته نيز 2بار اقدام به حمله نظامي را به ايران تجربه کرده اند ؛ يکبار در فاجعه طبس بود که به صورت مستقيم به کشورمان حمله کردند و بار ديگر در حمايت از رژيم صدام بود.
نتيجه اين دوبار تعرض را بايد مورد بررسي قرار دهيم، آيا ايران متضرر شد يا آمريکا، آيا اين حملات نظامي براي آمريکا شکست بود يا براي ما.
بنابراين گزينه نظامي يا حمله نظامي بر عليه ايران همانند مترسک بدون روح و جاني است که تنها در يک صورت روح در بدن آن دميده مي شود ؛ آن زماني است که مسئولين و مردم کشورمان با ترس از اين مترسک به هويت آن شخصيت دهند و آن مترسک را زنده کنند.
توصيه مي کنم که مسئولين کشور با اتکا به ظرفيت هاي داخلي از گزينه هاي نظامي که همواره بيش از 30سال است که روي ميز است نترسند.

در توافقنامه ژنو، به ذن بسياري از افراد، ابهاماتي در خصوص روند انرژي هسته اي و حقوق بشروجود دارد، ارزيابي شما در اين مورد چيست؟
استفاده سوء از حقوق بشر برعليه ايران همين امروز نيز مطرح است، بسياري از تحريم هاي مغرضانه اي که بر ايران تحميل شده، درخصوص همين حقوق بشر است.
بخش ديگر تحريم ها نيز به بهانه دفاع و حمايت از تروريسم يا ساخت سلاح هاي هسته اي است.

پس توافقنامه ژنو را به سود کشور تلقي کنيم يا خير؟
عملياتي شدن توافقنامه ژنو 20سال طول مي کشد و بعيد مي دانم که نه غرب به اين مسئله تن دهد و نه ما اين ظلم بزرگ را بپذيريم.
اگر بخواهيم با ديدي بسيار مثبت به اين توافقنامه نگاه کنيم و بگوييم که بخشي از تحريم هاي مرتبط با انرژي هسته اي کشور تعليق مي شود، اما آن دسته از تحريم ها که به سبب حقوق بشر و تروريسم به ما تحميل شده، سرجاي خود باقي مي ماند.

قرار بود مجلس از دستگاه ديپلماسي کشور پيرو همين مسئله سوال داشته باشد، اين مسئله به چه محوي پيش مي رود؟
حرف اصلي ما اين است که دولت با پذيرش اين توافقنامه يکسري باج را به غرب داد ؛ مجلس در جريان اين راه ديپلماسي دولت نيست و خبر نداريم که در توافقنامه ژنو چه توافقاتي شده و چه بندهايي پذيرفته شده است .
چندي پيش هم بحث nopaper به ساير بحث هاي توافقنامه هسته اي اضافه شد ؛ در حقيقت شايد مسير اجرايي اين اقدام مشترک کند يا مسير ديگري تعيين شده باشد.

اين مسير جديد را چگونه پيش بيني مي کنيد ؟
بنده شخصا بر اساس رايزني هايي که تاکنون انجام داده ام، اطلاع دارم که اين توافقنامه اتفاقات بدي را براي کشور به دنبال دارد که در مناسبات بين المللي و اقتصادي نيز تاثير مي گذارد .

خب بحث سوال به کجا رسيد؟
حدود 150نفر به رئيس مجلس نامه نوشتند که آقاي ظريف بايد بيايد و توضيح دهد زيرا ما خبر نداريم که در آن محمل ديپلماتيک چه اتفاقي افتاده است اما بنده چون اطلاع دارم واجب مي دانم که تذکر دهم و يادآور بشم که چه اتفاقي افتاده است.

مگر مي شود دستگاه ديپلماسي خودسرانه اين اقدام را انجام دهد؟
لازم است به يک موضوع تاريخي اشاره کنم، در قرارداد الجزاير نيز به همين شکل اقدام شد و هنوز که هنوزه آمريکايي ها در اين قرارداد يکسري حرف و حديث هاي ميزنند و پرونده ما در لاهه هنوز به توفيق نرسيده و آنها يکسري مطالبات را پرداخت نکردند.
مجلس وقت در جريان حواشي خود بود و کساني که مثل تيم مذاکره کننده آن موقع که بهزادنبوي بود و مجلس آن روز هم خبر نداشت و به همين دليل اين اتفاقات افتاد و در جريان قراردداد الجزاير نبوديم.

مجلس که ابزار قانوني براي روشن شدن اين موضوع دارد؟
متأسفانه اخيرا در سياست خارجي مواضعي شنيده مي شود که خوشايند نبوده و مجلس نيز توقع و انتظار دارد تا به طور صريح در مورد اين موضوع موضع گيري شود.
متأسفانه وزير امور خارجه مواضع عمومي اش متفاوت است و مدام مورد تکذيب قرار مي گيرد اين موضوع براي چندمين بار است به وجود آ‌مده به طور حتم اگر مواضع شفاف و روشن باشد آنها اينگونه سوء استفاده نمي کنند.
اين نماينده مردم در مجلس نهم افزود:‌ زماني که مواضع شفاف باشد دشمنان به خود اجازه سوء استفاده نمي دهند و لازم است در اين ميان به صورت شفاف در سياست خارجي عمل کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن