واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ظریف: مساله فلسطین فقط با به رسمیت شناختن حق مردم حل می شود دهلی نو - ایرنا - وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: مساله فلسطین فقط با به رسمیت شناختن حق مردم و رسیدن آنان به کشور مستقل حل می شود.
به گزارش ایرنا، ˈمحمدجواد ظریفˈ که برای دیدار رسمی دو روزه در دهلی نو بسر می برد عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران هندی حضور یافت و به سوالات آنان پاسخ داد.
یکی از خبرنگاران با اشاره به اینکه هند از نخستین کشورهایی بوده که حقوق فلسطینیان را به رسمیت شناخته، درباره موضع ایران درقبال گفتگوهای میان فلسطین و اسراییل سوال کرد.
ظریف ضمن تاکید براینکه هند همیشه نسبت به حقوق ملت فلسطین حساس بوده و از آنان حمایت کرده، گفت: مساله این است که مردم فلسطین از حقوق اولیه تصمیم گیری برای سرنوشت خود و بازگشت به خانه محروم هستند.
وزیر امور خارجه ایران با اشاره به اینکه ما تحلیل و دیدگاه خود را نسبت به مساله فلسطین داریم، افزود: اقداماتی که علیه مردم فلسطین صورت می گیرد با هیچ دلیلی قابل توجیه نیست.
ظریف در پاسخ به پرسش دیگری درباره افراط گرایی در پاکستان که هند و ایران را تحت تاثیر قرار می دهد، گفت: افراط گرایی و خشونت در هر جا و برای همه آسیب رسان است. همه ما باید با همکاری یکدیگر کار کنیم تا فضایی بدور از افراطی گری بوجود آوریم.
وی افزود: با وجود تهدیدهای تروریستی که در خاک پاکستان برای ایران وجود دارد، از نظر ما هیچ شاهدی وجود ندارد که دولت این کشور در این خشونت ها مشارکت می کند. اما شواهدی از مشارکت گروه های افراطی در خاک پاکستان و همچنین سایر کشورها از جمله لبنان و یمن هست.
وی در پاسخ به پرسشی درباره آزادی اینترنت در ایران گفت: جامعه ایران از تنوع بسیاری برخوردار است و دولت وظیفه دارد که به نیازها و خواسته های مردم پاسخ دهد.
ظریف با تاکید بر اینکه در این جامعه متکثر دیدگاه های متفاوتی وجود دارد، افزود: به اعتقاد من اکثریت مردم از دولت انتظار دارند که کنترل هایی بر اینترنت داشته باشد از جمله اینکه کودکان اجازه دسترسی به فیس بوک و اینترنت بدون محدودیت را نداشته باشند تا از برخی اطلاعاتی که در فضای مجازی انتشار می یابد آسیب ببینند.
وی تصریح کرد که این موضوع به مسایل سیاسی مربوط نیست و افزود: از نظر سیاسی ما معتقدیم که مردم به فضای ارتباطی آزاد نیاز دارند.
وزیر امور خارجه ایران ضمن بیان اینکه اعتقاد دارد از طریق روندی که در ایران در پیش است، می توان به توافق های پایداری رسید، گفت: نیازی به توضیح این موضوع برای هندی ها نیست چون دمکراسی پایداری دارند و می دانند چطور می توان به این دمکراسی دست یافت.
وی افزود: ما هم رسیدن به چنین دولتی را در برنامه خود تعریف کرده ایم. ممکن است برخی به این موضوع توجه نکرده باشند اما در دوره انتخابات اخیر ریاست جمهوری همه کاندیداها، انتخاباتی را که احزاب مخالف در آن شرکت داشته باشند قبول داشتند. این نشانگر روندی است که بطور معمول بوجود نمی آید و در بسیاری کشورهای همسایه، حتی آنان که فکر می کنند دمکراسی دارند، وجود ندارد.
وزیر امور خارجه ایران که صبح امروز به دعوت رسمی ˈسلمان خورشید ˈ همتای هندی خود در راس هیاتی وارد دهلی نو شده فردا (جمعه ) ضمن دیدار با مقامات ارشد این کشور موضوعات مورد علاقه و اوضاع منطقه ای و بین المللی را مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد داد.
آساق ** 2165 ** 275 **
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]