تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منافق به آنچه مؤمنان بواسطه آن خوشبخت مى‏شوند، ميلى ندارد، ولى خوشبخت سفارش به تق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869508707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیروهای مسلح کشور به توانمندی های خود متکی هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس جمهوری در عرشه ناوشکن جماران: نیروهای مسلح کشور به توانمندی های خود متکی هستند تهران - ایرنا - رییس جمهوری در سومین روز از سفر خود به استان هرمزگان عصر امروز(پنجشنبه) در جریان دیدار از ناوشکن جماران در جمع خبرنگاران گفت: نیروهای مسلح کشور تحت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا و اتکا به توانمندی خود به خوبی بازدارندگی را دربرابر قدرت های بیگانه به وجود آورده اند.


به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی گفت: قدرت جمهوری اسلامی ایران برای حراست از آبهای خلیج فارس و دریای عمان و همچنین پیام ما به همسایگان پیام دوستی و صلح است.
رییس جمهوری در پاسخ به این سوال که توسعه و پیشرفت قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران بر چه مبنایی است، گفت: خوشحالم که قسمت پایانی سفر در استان هرمزگان به بازدید از نیروی دریایی سپاه و بعد نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گذشت.
وی تصریح کرد: هر دو نیرو در کنار هم امروز حراست از آب های جمهوری اسلامی ایران را برعهده دارند. بسیار خوشحالیم برای اینکه هم نیروی دریایی سپاه و هم نیروی دریایی ارتش امروز به خودشان متکی هستند.
روحانی افزود: شما می بینید تأسیسات بسیار عظیمی برای ساخت شناورهای نیروهای مسلح وجود دارد و الان ما بر روی ناوشکن جماران ایستاده ایم که به دست پرتوان مهندسین و مجاهدین نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است، این به معنای آن است که نیروهای مسلح ما به خودشان متکی هستند. نیروهای مسلح ما مدافع قابل اتکا برای ملت ایرانند و با توانمندی که امروز دارند قدرت بازدارندگی در برابر بدخواهان را دارند.
رییس جمهوری توانمندی نیروی مسلح در یک کشور را برای دفاع از صلح دانست و گفت: وقتی یک نیروی توانمند وجود دارد، به این معناست که توازن را می توانیم در منطقه بوجود بیاوریم. با تعادل و توازن جنگ نمی شود. همیشه در بر هم خوردن توازن است که دیگران چشم طمع می دوزند و هوس تجاوز در اندیشه خود می پرورانند.
وی ادامه داد: امروز ما بسیار خوشحالیم که نیروهای مسلح ما تحت فرمان فرماندهی کل قوا با اتکا به خودشان توانمندی به دست آوردند که به خوبی بازدارندگی را در برابر قدرت های بیگانه بوجود آوردند. امیدواریم صلح پایدار توسط توانمندی نیروهای مسلح برای ملت و کشور ما همیشه مستدام باشد.
رییس جمهوری گفت: درواقع بازدید من برای خسته نباشید به همه این عزیزان بود. کار در صحنه دریا کار بسیار سختی است ، مخصوصاً آنهایی که در زیردریایی ها ، شب ها، روزها و هفته ها در اعماق آب ها از منافع جمهوری اسلامی ایران حراست و در بسیاری از موارد اعمال حاکمیت می کنند. امروز نیروی دریایی ما یک دیپلماسی را هم بر عهده دارد با بازدیدهایی که از بنادر و کشورهای مختلف می کند. این دیپلماسی برای تقویت روابط ما با کشورهای جهان بویژه همسایگان بسیار مغتنم است.
وی تاکید کرد: پیام ما به همه همسایگان، به همه کشورهای جنوبی، پیام دوستی و صلح است. قدرت جمهوری اسلامی ایران برای حراست از آب های خلیج فارس، دریای عمان و برای آزادی کشتیرانی و رفت و آمد همه شناورهایی است که برای دنیا حامل انرژی هستند. بنابراین ما قصد تجاوز به هیچ کشوری نداریم و البته اجازه تجاوز به هیچ کشوری هم نخواهیم داد. امیدواریم صلح و دوستی و ثبات در این منطقه بسیار حساس، همیشه برقرار باشد.
رییس جمهوری در جریان این دیدار دفتر یادبود ناوشکن جماران را امضاء کرد. متن دست نوشته حسن روحانی به شرح زیر است:
بسمه تعالی
امروز شاهد خوداتکایی و توانمندی پرافتخار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی هستیم. این نیروی قدرتمند برای حراست از منافع کشور و برای ایجاد صلح و ثبات در این منطقه حساس است. در کنار تجهیزات مدرن، ایمان، استقامت، آموزش و دلاوری نیروهای مسلح ضامن امنیت کشور خواهد بود. با آرزوی توفیق روزافزون برای همه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران.
حسن روحانی
سیام 1535
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




08/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن