واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
وقتی رسانه های آلمانی هم ادعای رویترز درمورد مرکل را رد می کنند برلین - ایرنا - به رغم ادعای خبرگزاری رویترز درمورد اظهارات صدراعظم آلمان در نشست خبری با نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر معرفی ایران به عنوان یک تهدید جهانی،نگاهی به بازتاب اظهارات آنگلا مرکل در مطبوعات و رسانه های آلمان،کذب بودن ادعای این رسانه را نشان می دهد.
خبرگزاری رویترز روز سه شنبه با بحران آفرینی درفضای حاکم سیاسی جهانی و برای مخدوش کردن روابط و مناسبات میان ایران و دیگر کشورها،با مخابره یک خبر ساختگی به نقل از صدراعظم آلمان، ایران را یک تهدید معرفی کرد.
رویترز درحالی با پرداختن به سفر آنگلامرکل به سرزمین های اشغالی فلسطین و دیدار با مقام های رژیم صهیونیستی به نقل از صدراعظم آلمان،ایران را یک تهدید معرفی کرد که این رسانه تنها منبع خبری انتشار دهنده سخنان ساختگی از قول مرکل بوده و هیچ یک از خبرگزاری ها اعم از خبرگزاری آلمان (د.پ.آ) و دیگر منابع معتبر خبری چنین مطلبی را به نقل از صدراعظم آلمان مخابره نکرده اند.
جالب اینکه با نگاهی به مطالب منتشر شده در رسانه های آلمانی درمورد سفر صدراعظم آلمان به سرزمین های اشغالی و اظهارات مرکل در دیدارهای خود در این سفر می بینیم اکثر نشریات این کشور از اختلاف نظر مرکل و نتانیاهو درخصوص مساله هسته ای ایران نوشته اند.
مطبوعات آلمان در اخبار خود از اظهارات مرکل در دیدار با نتانیاهو براین نکته تاکید کردند که مرکل در مساله هسته ای ایران با نظریات نخست وزیر رژیم صهیونیستی مخالفت کرده است.
هفته نامه اشپپگل از جمله نشریات معتبر آلمان است که ساعتی پس از دیدار مرکل و نتانیاهو در خبری که در نسخه آنلاین خود منتشر کرد،نوشت:مرکل در نشست خبری مشترک با نتانیاهو خطاب به وی گفته است که با او درمورد مذاکرات هسته ای گروه1+5 و ایران هم نظر نیست.
این رسانه آلمانی نوشت:مرکل درنشست خبری با نتانیاهو درمورد انتقاد از شهرک سازی ها در مناطق اشغالی از خود خویشتن داری نشان داد اما درمورد برنامه هسته ای ایران برخلاف او از مذاکرات جدید هسته ای دفاع کرد.
اشپیگل آنلاین در ادامه با اشاره به اینکه موضع گیری صدراعظم آلمان و نخست وزیر رژیم صهیونیستی درمورد موضوع برنامه هسته ای ایران،متفاوت بوده است،نوشت:نتانیاهو با استفاده از فرصت این نشست خبری برای چند دقیقه دوباره به برنامه هسته ای ایران حمله کرد و گفت که به عقیده او برنامه اتمی ایران غیرنظامی نبوده و از کره شمالی خطرناک تر است.
این نشریه همچنین نوشت: نتانیاهو در سخنان خود اروپایی ها و از جمله آلمان را به اتخاذ تصمیم اشتباه درمورد ایران در توافق هسته ای متهم کرد اما صدر اعظم آلمان در مقابل این سخنان از مذاکرات هسته ای گروه 1+5با ایران و لغو احتمالی تحریم ها علیه این کشور دفاع کرده است.
به نوشته اشپیگل آنلاین،صدر اعظم آلمان با رو کردن به سمت نخست وزیر رژیم صهیونیستی خطاب به وی گفت: ˈ ظاهرا ما در این مسئله اختلاف نظر داریمˈ.
روزنامه دی ولت که به طور معمول از مواضع رژیم صهیونیستی حمایت می کند،درخبری از سفر مرکل به سرزمین های اشغالی از اختلاف نظر صدراعظم آلمان و نخست وزیر رژیم صهیونیستی درمورد دستور کار مذاکرات دو جانبه خبر داده است.
به نوشته این روزنامه، در مذاکرات دوجانبه مرکل و نتانیاهو، نظر نخست وزیر رژیم صهیونیستی این بوده که اولویت و محور اصلی گفت و گو ها برنامه هسته ای ایران باشد و اگر فرصتی باقی ماند، مسئله شهرک سازی مورد بحث قرار گیرد درحالی که مرکل که اسناد و مدارک زیادی درمورد توسعه شهرک سازی ها و مشکلات ناشی از آن در راه تحقق صلح خاورمیانه با خود همراه داشته است تاکید کرد که این موضوع شهرک سازی است که باید اولویت اصلی گفت و گو ها باشد نه برنامه هسته ای ایران.
در همین خصوص روزنامه تاگس اشپیگل نیز در مطلبی با عنوان ˈمرکل از توافق با ایران دفاع کردˈ،نوشت ˈآنگلا مرکل صدراعظم آلمان طی دیدارش از اسراییل از توافقنامه موقت درمورد برنامه هسته ای ایران دفاع کرد و پس از نشست مشترک کابینه های آلمان و اسراییل در اورشلیم گفت باید برای ایران امکان غنی سازی اورانیوم ˈدر حد پایینˈ وجود داشته باشد.ˈ
روزنامه بیلد سایتونگ نیز در این باره نوشت: با وجود اینکه شیمون پرز خطاب به مرکل اظهار داشت ˈشما حامی تمام عیار اسراییل هستید که قلب تمام دنیا را تسخیر کرده ایدˈ اما صدراعظم درمورد اختلاف نظر در زمینه برنامه هسته ای ایران به صراحت حرف خود را می زند: ˈایران نباید به سلاح هسته ای مجهز شودˈ.منتها با غنی سازی در حد پایین می توان ˈمداراˈ کرد.ˈ
روزنامه زود دویچه سایتونگ از دیگر نشریات معتبر آلمان نیز در مقاله ای در همین باره نوشت: مرکل بر خلاف نتانیاهو از خط مشی جامعه بین المللی در مذاکرات هسته ای با ایران دفاع کرد و در نشست خبری با او گفت که مشاهده می شود که در این مورد، آلمان و اسراییل ˈدیدگاه های متفاوتیˈ دارند.
این مطلب می افزاید: مرکل ضمن حمایت از ادامه گفت و گوهای جاری 5+1 با ایران موضوع غنی سازی در حد پایین برای تهران را نیز پذیرفت و در کنار آن به رهبران ایران متذکر شد که به افکار آرمانی و خیال پردازانه خاتمه داده و بدنبال دستیابی به سلاح هسته ای نباشند.
براساس این گزارش، این نخستین باری است که یک صدر اعظم آلمان با وجود حمایت های همه جانبه این کشور از رژیم صهیونیستی به مخالفت با اندیشه های راست گرایانه نخست وزیر این رژیم نتانیاهو می پردازد.
مرکل همچنین در سفر دو روزه خود به سرزمین های اشغالی علاوه بر مخالفت با نظر رژیم صهیونیستی در قبال مساله هسته ای ایران با تفکر این رژیم درخصوص ادامه شهرک سازی نیز مخالفت کرد.
اروپام** 1701 *1446
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]