تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):به امام سجّاد عليه‏السلام عرض كردم: مرا از تمام دستورهاى دين آگاه كنيد، امام عليه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871173860




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس جمهوری لبنان بر شکایت از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت تاکید کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

در پی حمله جنگنده های صهیونیستی رییس جمهوری لبنان بر شکایت از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت تاکید کرد بیروت- ایرنا- «میشل سلیمان» رییس جمهوری لبنان ، « جبران باسیل» وزیر امور خارجه این کشور را مامور کرد تا با جمع آوری اطلاعات لازم از رژیم صهیونیستی به دلیل حمله هوایی به خاک لبنان به شورای امنیت سازمان ملل متحد شکایت کند.


به گزارش ایرنا، رییس جمهوری لبنان روز چهارشنبه در دیدار با ژنرال «ولید سلمان» فرمانده ستاد مشترک ارتش و ژنرال «مارون حتی» معاون او، در جریان آخرین اطلاعات حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق شرقی لبنان قرار گرفت.
میشل سلیمان، این حمله را نقض آشکار قطعنامه 1701 شورای امنیت (پایان بخش جنگ 33 روزه سال 2006) دانست.

حزب الله لبنان امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه ای تایید کرد که جنگنده های ارتش صهیونیستی شامگاه دوشنبه به یک پایگاه این حزب در نزدیک مرزهای سوریه و لبنان در منطقه جنتای بقاع در شرق لبنان حمله کرده اند.
حزب الله تاکید کرده است که این حمله بدون پاسخ نخواهد ماند و مقاومت در زمان و مکان مناسب و با وسیله و ابزار مناسب به آن پاسخ خواهد داد.
در بیانیه حزب الله آمده است که به لطف و عنایت الهی در این حمله هیچ یک از رزمندگان مقاومت زخمی و یا شهید نشده و تنها برخی خسارت های مادی برجای گذاشته شده است.
حزب الله این حمله جدید ارتش صهیونیستی را تجاوزی آشکار به سرزمین ، حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان و نه فقط تجاوزی علیه مقاومت دانسته است که تاکیدی بر خوی تجاوزگری صهیونیست ها دارد و نیازمند موضع گیری صریح از سوی همگان است.
در این بیانیه خاطرنشان شده است : آنچه در برخی رسانه ها ادعا شده مبنی بر هدف قرار گرفتن پایگاه های دفاعی، توپخانه ای و یا موشکی و همچنین شهادت نیروهای مقاومت کاملا عاری از صحت است.
براساس این گزارش رییس جمهوری لبنان همچنین ابراز امیدواری کرد که کمیته تدوین بیانیه وزارتی دولت جدید لبنان موفق عمل کند.
وی برضرورت اجتناب همه گروه های سیاسی از شرط گذاری ها تاکید کرد و گفت که عمر دولت «تمام سلام» کوتاه بوده و در این مدت زمانی فرصت انجام فعالیت هایی محدود دارد.
میشل سلیمان با اشاره به اینکه جامعه بین الملل قرار است همایش هایی در حمایت از لبنان و ارتش آن برگزار کند، افزود: جامعه بین الملل تمایل بسیاری برای تشکیل دولت جدید داشت و این امر ضروری می سازد که همه ما به دنبال تکمیل بیانیه وزارتی دولت و کسب رای اعتماد دولت از پارلمان باشیم.
وی این امور را تسهیل کننده روابط با دیگر کشورها دانست وخاطرنشان کرد: در این شرایط که لبنان در برابر عملیات های جنایتکارانه و تروریستی قرار گرفته، برای همه ما ضروری است که در راستای منافع ملی وطن و شهروندان لبنانی بکوشیم.
رییس جمهوری لبنان همچنین با «اکرم شهیب» وزیر کشاورزی، «محمد المشنوق» وزیر محیط زیست و «عبدالمطلب حناوی» وزیر ورزش و جوانان لبنان دیدارهایی جداگانه داشت و در خصوص اوضاع لبنان با آنان به بحث و گفت و گو پرداخت.
خاورم**2024 ** 1324
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




07/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن