تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825953139




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلوگیری از خام فروشی در خم بی‌پولی گیر کرد/ کرمان در انتظار راه‌اندازی کارخانه‌های فولاد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شرق > کرمان گزارش مهر/
جلوگیری از خام فروشی در خم بی‌پولی گیر کرد/ کرمان در انتظار راه‌اندازی کارخانه‌های فولاد
کرمان - خبرگزاری مهر: در حالی کلنگ شش کارخانه فولاد در استان کرمان به زمین خورده است که راه اندازی این واحدهای صنعتی کرمان را به قطب تولید فولاد تبدیل خواهد کرد با این وجود کمبود اعتبار و کندی اجرای پروژه ها زمان به بهره برداری رسیدن این پروژه ها را در پرده ابهام فرو برده است.



به گزارش خبرنگار مهر، استان کرمان با دارا بودن معادن سنگ آهن جلال آباد در زرند و معدن گل گهر سیرجان یکی از بزرگترین ذخایر سنگ آهن خاورمیانه را در خود جای داده است اما سالهاست این معادن کاری به جز خام فروشی نکرده اند و در واقع میلیونها تن مواد معدنی از استان کرمان بدون هیچ گونه سودی برای استان از کرمان خارج شده است. از سوی دیگر معادن غنی زغالسنگ در شمال استان کرمان نیز که چرخه مواد لازم برای تولید فولاد در استان را تکمیل کرده اند اما نبودن کارخانه فولاد در کرمان سبب شده اکثر این مواد خام معدنی از استان کرمان خارج شود و خام فروشی تنها سودی بوده است که عاید کرمان شده است. قرار بود که کارخانه فولاد بردسیر به عنوان اولین کارخانه های استان کرمان تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد اما وعده های مسئولان در این خصوص بی نتیجه مانده است و اجرایی نشده و گفته می شود احتمالا این کارخانه در سال آینده به بهره برداری می رسد. اما بسیاری از مسئولان و کارشناسان استان کرمان امیدوارند که با اجرایی شدن روند احداث این کارخانه ها روند خام فروشی متوقف شود. خام فروشی سنگ آهن تاسف بار است محمد مهدی زاهدی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مهر اظهارداشت: در حال حاضر در معادن گل گهر کرمان عمده فروش به صورت خام انجام می شود که ادامه این روند ظلم در حق استان محسوب می شود.

وی تصریح کرد: در دولت گذشته به این مسئله توجه شد و برای جلوگیری از صادرات سنگ آهن استان کرمان سرمایه گذاری مناسبی در این بخش صورت گرفت و انتظار می رود که بخشی از این کارخانه ها طی سال آینده به بهره برداری برسد. زاهدی ادامه داد: در صورت راه اندازی این کارخانه ها بخش قابل توجهی از سرمایه ای که از استان خارج می شود در کرمان می ماند و از خام فروشی هم جلوگیری می شود. وی خواستار تکمیل این کارخانه ها و اختصاص اعتبار مورد نیاز برای ساخت آنها شد و گفت: ایجاد اشتغال و سود افزوده این صنعت در استان کرمان ضروری است. وی همچنین خواستار انتقال وجوه شرکتهای صنعتی به استان کرمان شد و خواستار همکاری بانکهای کشور برای انتقال وجوه شرکتهای درآمدزای استان به کرمان شد. زاهدی گفت: در صورت توسعه صنعت فولاد در استان کرمان زمینه توسعه اقتصادی در کشور مهیا می شود. واردات 11 میلیون تن فولاد و صادرات 16 میلیون تن سنگ آهن رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در این خصوص در گفتگو با مهر اظهارداشت: در استان کرمان میلیونها تن سنگ آهن وجود دارد که در صورت قرار گرفتن در مجموعه اقتصادی می تواند اقتصاد کشور را متحول کند. علی شمس اردکانی افزود: پیش بینی می شود که تولید فولاد در استان کرمان به 8 تا 10 میلیون تن برسد. وی تصریح کرد: در سال گذشته 11 میلیون تن فولاد به کشور وارد شده است و هزمان نیز 16 میلیون تن سنگ آهن از کشور صادر شده است. وی گفت: این سنگهای آهن در صورت تبدیل شدن به فولاد می تواند موجب ایجاد شغلهای صنعتی پایدار در کشور شود که باید در این زمینه سرمایه گذاری هدفدار صورت گرفت. شش کارخانه فولاد در حال ساخت است مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در گفتگو با مهر اظهارداشت: استان کرمان یکی از استانهای غیر نفتی کشور است که با توجه به قابلیتهای بالایی که دارد می تواند نقش قابل توجهی در صادرات غیر نفتی کشور داشته باشد. محمود سلطانی زاده گفت: در زمینه صادرات غیر نفتی استان کرمان سال گذشته رتبه ششم کشور را داشته است. وی تصریح کرد: هم اکنون سرمایه گذاری بالایی در بخش فولاد استان کرمان انجام شده است و کار احداث کارخانه های فولاد در مراحل مختلف در حال انجام است. وی گفت: کرمان دارای قابلیتهای بالای معدنی است که با توسعه زیربناهای صنعتی استان کرمان می توان آینده ای مطلوب را برای استان متصور شد.

وی بر جلوگیری از خام فروشی تاکید کرد و گفت: از سرمایه گذاری بخش خصوصی نیز در زمینه معدن و صنعت استقبال می کنیم و شرایط را برای ورود بخش خصوصی فراهم کرده ایم. 30 کارخانه پائین دستی در کنار کارخانه های فولاد کرمان احداث می شود محمد زریباف، استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی استان کرمان در گفتگو با مهر اظهارداشت: هم اکنون به دلیل خشکسالی متوالی در کرمان و استفاده بیش از حد از زیر ساختهای بخش کشاورزی فشار بسیاری بر استان تحمیل می شود که به خصوص در زمینه تامین آب مشکلاتی در استان ایجاد شده است. وی افزود: کرمان باید پایه و اساس اقتصاد را از کشاورزی به سمت معدن و صنعت سوق دهد زیرا در کنار در امد زایی و اشتغال زیاد آب کمتری را نیز مصرف می کند. وی به ساخت شش کارخانه فولاد در استان کرمان اشاره کرد و گفت: پیش بینی می شود در فازهای اولیه کارخانه هایی که در سال آینده به بهره برداری می رسند 7 میلیون تن فولاد به ظرفیت تولید فولاد کشور افزوده می شود. زریباف ادامه داد: این کارخانه ها در صورت تکمیل به صورت مستقیم به تولید شمش فولاد ختم می شود. وی افزود: باید به این نکته نیز اشاره کرد که برای فعالیت شش کارخانه فولاد در استان کرمان باید حداقل 30 کارخانه پائین دستی فعال شوند و همچنین در راستای صادرات این کارخانه ها اشتغال بالا دستی هم ایجاد می شود.


۱۳۹۲/۱۲/۷ - ۰۷:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن