واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ اسفند ۱۳۹۲ (۱۶:۲ب.ظ)
آغاز به كار دومين همايش سراسري جامعه سالم در دانشگاه علوم پزشكي لرستان دومين همايش سراسري جامعه سالم با حضور انديشمندان و پژوهشگران از سراسر كشور در دانشگاه علوم پزشكي لرستان آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرگزاري موج، دكتر ساكي رئيس دانشگاه علوم پزشكي در مراسم افتتاحيه اين همايش سراسري سه روزه كه امروز سه شنبه ششم اسفندماه آغاز به كار كرده و تا روز پنجشنبه استمرار خواهد داشت گفت: عوامل اجتماعي موثر بر سلامت جامعه مولتي فاكتوريال و چند وجهي هستند و جامعه اي سالم قلمداد مي گردد كه هم از حيث جسمي و هم از حيث رواني و اجتماعي سالم باشد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي گفت: جامعه اي كه دچار فقر ،بزهكاري ،اضطراب ،توهم ،افزون طلبي و غرور و تكبر شود جامعه اي سالم نيست و آنچه امروز موجب شده كه مانع تحقق جامعه سالم شود غفلت از ماهيت اصلي انسان و دوري از ارزش هاي انساني و الهي است.
دكتر ساكي در بخش ديگري از سخنان خود افزود: انقطاع از واقعيات و دوري از ارزش هاي انساني، سبب اختلال ارتباط انسان با منبع اصلي فيض كه همانا خداوند متعال است رنج عمده بشر امروزي است كه براي اصلاح آن بايد انسان بر مدار اصلي خود كه همانا اتصال به ارزش هاي انساني و الهي است برگردد و رجعت نمايد.
وي عنوان کرد: جامعه سالم زماني بوجود مي آيد كه ا نسان به اصل وجودي خويش كه خداوند براي او ترسيم كرده برگردد و گمراهي و ظلم هايي كه امروز بشر دچار آن شده است ناشي از خارج شدن از مدار اصلي كه آموزه هاي الهي وانساني است مي باشد.
در ادامه حجت الاسلام مستاجران با اشاره به آيات قرآن در سوره روم اظهار داشت: بين جسم و روح انسان پيوندي ناگسستني وجود دارد و جامعه سالم هنگامي تحقق پيدا خواهد كرد كه مسائل روحاني و جسماني با هم ديده شوند و در بين آنها جدايي ايجاد نگردد.
ايشان افزودند: اگر به مسائل بهداشت، درمان و سلامت جامعه باديد توحيدي نگريسته شود و از نگاه امانيستي كه نگاهي شرك آلود است پرهيز گردد جامعه سالم محقق مي گردد و در غير اين صورت با نگاه مادي جامعه سالم بوجود نخواهد آمد و براي تحقق جامعه سالم بايد بر مبناي جامعه توحيدي عمل كرده و آموزه هاي وحي در قرآن و هدايت انبيا راه رسيدن به جامعه سالم است.
نماينده ولي فقيه در دانشگاه هاي استان رجوع به آيات الهي در قرآن كريم و انس و الفت با آن و توجه به سيره انبيا را راه نجات بشر و تحقق جامعه سالم يا همان مدينه فاضله بر شمرد و تصريح كرد در تمام حوزه ها بويژه در حوزه سلامت بايد بر آموزه هاي قرآني تاكيد كرده و قرآن را در حوزه هاي علمي، محور كار خود قرار دهيم و در چهارچوب آن نظريه پردازي كنيم ونبايد دنباله رو فرهنگ مادي غرب باشيم و خوشبختانه به بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي كارهاي زيادي در اين حوزه انجام شده است.
شايان ذكر اينكه در اين همايش كشوري توسط انديشمندان و پژوهشگراني از سراسر كشور 279 مقاله دريافت شده كه 197 مقاله از آنهاتوسط هيات هاي داوري پذيرفته شده اند كه از اين تعداد 42 مقاله به صورت سخنراني و 155 مقاله ديگر نيز به صورت پوستر ارائه خواهند شد و دين و جامعه سالم ،پيشگيري و مراقبت ها در جامعه سالم ،بهداشت محيط و حرفه اي و جامعه سالم ،آموزش سلامت و جامعه سالم ،تغذيه و بهداشت مواد غذايي و جامعه سالم ،اپيدميولوژي اجتماعي و سلامت جامعه محورهاي هفت گانه اين همايش سراسري سه روزه مي باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]