تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق بزرگ‏تر خداوند اين است كه او را بپرستى و چيزى را با او شريك نسازى، كه اگر خال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867874040




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش قرائتی به طرح «تنظیم خانواده»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
واکنش قرائتی به طرح «تنظیم خانواده»




رئیس ستاد اقامه نماز کشور طرح تنظیم خانواده را یک طرح آمریکایی و اسرائیلی برای کاهش جمعیت ایران عنوان کرد.





خبرگزاری مهر: رئیس ستاد اقامه نماز کشور طرح تنظیم خانواده را یک طرح آمریکایی و اسرائیلی برای کاهش جمعیت ایران عنوان کرد.

حجت الاسلام محسن قرائتی شامگاه دوشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه، با سیاست کاهش جمعیت شاهد وجود خانواده دارای دو فرزند هستیم افزود: با این روند در آینده شاهد پیری جمعیت ایران خواهیم بود.

وی با بیان اینکه آمریکا و غرب همه کشورهای اسلامی را خریده و برآنها تسلط دارد ادامه داد: غرب با 18 فرمول در قالب طرح تنظیم خانواده خواست نسل ایران و ایرانی را منقرض کرده و جمعیت ایران را پیر  کند.

قرائتی یادآور شد: در آن مقطع زمانی نیز به این مسئله انتقاد داشته و هرگز این طرح را قبول ندارم و در تائید طرح تنظیم خانواده سخنرانی نکردم.

مدرس برنامه درس های از قرآن بر لزوم توجه به امر ازدواج و گسترش فرهنگ ازدواج آسان تاکید کرد و افزود: دخترها و پسرها  باید به صورت منطقی و براساس مفاهیم و اصول اسلامی و منطقی معیارهای خود را برای انتخاب همسر مورد تاکید قرار دهند.

قرائتی با تاکید بر لزوم عجله کردن در زمینه امر ازدواج افزود: متاسفانه در حال حاضر نوعی بدعت و معیار غلط در ازدواج مطرح می شود.

وی با تاکید بر اینکه  دختر و پسرها نباید در ازدواج سخت گیری کنند و ظواهر و تحصیلات را معیار انتخاب همسر قرار دهند افزود: برای جلوگیری از اشاعه منکر باید، ازدواج در جامعه ترویج پیدا کند.

مدرس برنامه درس های از قرآن با بیان اینکه باید معیارها و ملاک های غلط و سلایقه ای در زمینه ازدواج باید از بین برود افزود: باید برای باز کردذن قفل های ازدواج تلاش شود.

حجت الاسلام قرائتی با توصیه به  دخترها نسبت به عدم سخت گیری در انتخاب همسر، لزوم توجه و گام برداشتن در مسیر رهنمودهای اسلام،ريا، اهل بیت و قران در  همه مراحل زندگی بخصوص  مقوله ازدواج رامورد تاکید قرار داد و گفت: نباید به مقوله های همانند اختلاف سنی،، طبقه زندگی، میزان تحصیلات و پول و ثروت در ازدواج اهمیت داد بلکه باید به ایمان و تعهد همسر آینده اهمیت داده شود.

وی با تاکید بر اینکه فکرهای طرفین ازدواج باید به هم بخورد افزود: نباید خانواده ها در زمینه ازدواج  به طرفین ازدواج گیر بدهند.

وی با بیان اینکه اکثر مراجع دارای فاصله تحصیلی زیاد با همسرانشان هستند افزود: اکثر دارای همسرانشان خانه دار هستند ولی یک زندگی 80 ساله شیرین و موفق دارند.

وی با بیان اینکه انسان دارای سه نیاز شخصی، اجتماعی و عالی است افزود: دین پاسخگویی نیازهای عالی انسان است.

رییس ستاد اقامه نماز کشور با تاکید بر اینکه تحقق سعادت دینوی و اخروی در گرو تبعیت از فرامین دینی و عمل به آنهاست گفت: پیشرفت های کنونی کشور در سایه ایمان و تمسک به دین مبین اسلام و اعتقادات دینی حاصل شده است و جوانان باید به این موضوع مهم توجه داشته باشند.

حجت الاسلام قرائتی  با بیان اینکه قرآن کریم رمز و رازهای فراوانی دارد و کشف تدریجی آنها می تواند تحول اساسی را در زندگی فردی ایجاد کرد افزود: ابداعات، اختراعات، نوآوری ها و پیشرفت های عظیم در بخش های گوناگون کشور به دلیل توجه به دین و اعتقادات دینی بوجود آمده است.

وی  ادامه داد: پیشرفت های خیره کننده کشور در عرصه های گوناگون دشمنان نظام اسلامی به ویژه استکبار جهانی آمریکا را بیش از گذشته نگران و عصبانی کرده است.

حجت الاسلام قرائتی  افزود: خوشبختانه هوش، استعداد، خلاقیت و ابتکار و علم ایرانی ها بالاست که با جسارت، همت و بهره گیری از قرآن و آموزه های دینی می توانیم در همه امور حرفی برای گفتن در دنیا داشته باشیم.






تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن