واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
برداشتن پل شناور از بستر کارون، مشکلاتی برای روستاییان خرمشهری بوجود آورد خرمشهر- ایرنا- برداشتن پل شناور منیخ از بستر رودخانه کارون، مشکلاتی را برای تردد اهالی روستاهای منیخ و حفار شرقی، منیعات و معمره صنگور شهرستان خرمشهر بوجود آورد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، پل شناور و ارتباطی بین این روستاها بدلیل فرسودگی و به منظور جلوگیری از بروز خطرات جانی در هفته گذشته از رودخانه کارون برداشته شد.
عده ای از روستاییان روستاهای منیخ و حفارشرقی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشتند: پل شناور روستای منیخ تنها راه ارتباطی نزدیک به شهر خرمشهر بود و مردم از این طریق سریعتر به کارهای روزمره خود در شهر می رسیدند.
چند دانش آموز دختر روستایی که در حال سوار شدن با قایق موتوری بودند نیز گفتند: به علت برداشتن این پل برای رفتن به مدرسه از قایق موتوری بدون جلیقه نجات استفاده می کنیم و این امر باعث ترس و استرس ما شده است.
آنان افزودند: در روزهای باد و باران جرات تردد از رودخانه با قایق موتوری نداریم و از رفتن به مدرسه صرف نظر می کنیم.
یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد آبادان ساکن حفار شرقی نیز در این خصوص گفت: از زمانی که این پل برداشته شده، هزینه رفت و آمدم به دانشگاه افزایش یافته و برای کم کردن این هزینه ها مجبورم با قایق موتوری تردد کنم.
ˈ مصطفی بریحی ˈ با اشاره به طولانی تر شدن مسافت تردد به شهر با خودروهای سواری افزود: تردد با خودرو هزینه بیشتری می طلبد.
وی گفت: روستاییان برای تردد با خودرو باید برای هر کورس در روز 50 هزار ریال و در شب 70 هزار ریال پرداخت کنند.
یکی از روستاییان حفارشرقی که روزانه برای فروش محصولات دامی خود از پل شناور منیخ تردد می کرد افزود: این پل تنها مسیر نزدیک به مرکز شهر بود ولی اکنون مجبورم برای هر بار رفت و برگشت با قایق موتوری 10 هزار ریال پرداخت کنم.
ˈ جمیله غداری پور ˈ اضافه کرد: در حال حاضر بدلیل نبود وسیله نقلیه مجبور به حمل محصولات دامی خود در مسیر 300 متری حاشیه رودخانه تا میدان عشایر می باشم.
صاحب قایق موتوری نیز در این باره گفت: هر روز از ساعت شش و نیم صبح تا هشت شب، کارگران، کارکنان شرکت های نیشکر و تاسیسات دریایی، دانش آموزان و دیگر روستاییان را با قایق جابه جا می کنم.
ˈ حافظ زبادی ˈ افزود: کرایه هر بار سوار شدن در قایق موتوری 5 هزار ریال است ولی از دانش آموزان پولی دریافت نمی کنم.
وی اظهار داشت: روستاییان برای تردد از راه زمینی باید مسافت 15 کیلومتری روستا تا شهر را طی و مبلغ 100 هزار ریال برای هر بار رفت و برگشت پرداخت کنند.
این قایقران افزود: بسیاری از روستاییان بعد از اتمام ساعت کاری من مجبورند از خودروهای سواری برای تردد به شهر استفاده و کرایه سنگینی پرداخت کنند.
فرماندار خرمشهر نیز در خصوص مشکلات پیش آمده با برداشتن پل شناور منیخ گفت: پل منیخ پلی نظامی و کاربردی نظامی داشت و به لحاظ ضرورت در یک مقطع از آن استفاده می شد ولی برداشتن این پل با توجه به فرسودگی و خطرساز بودن لازم بود.
ˈ عبدالله حسینی ˈ افزود: با بررسی ها و مطالعات انجام شده احساس شد که این پل خطرات جانی برای روستاییان خواهد داشت و برای جلوگیری از حوادث احتمالی، از بستر رودخانه برداشته شد.
وی اظهار داشت: مطالعات احداث پل جدید به صورت استاندارد توسط اداره راه و شهرسازی خرمشهر انجام شده و در دستور کار قرار دارد.
فرماندار خرمشهر افزود: طی هماهنگی های صورت گرفته با معاونت عمرانی استانداری خوزستان این پل با تامین اعتبار احداث می شود.
وی با اشاره به زمانبر بودن تامین اعتبار و احداث پل جدید گفت: برای رفاه حال اهالی روستاها پل قبلی برای عبور موقت انفرادی بدون خودرو مرمت و نصب می شود.
حسینی اضافه کرد: برای تامین اعتبار احداث پل جدید از طریق استانداری و منطقه آزاد اروند در حال پی گیری هستیم.ک/4
7100/7279/681
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
05/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]