واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
کتابخانه تخصصی مهدویت در خانه شما خبرگزاری رسا ـ کتابخانه دیجیتال مهدویت به نشانی www.mahdilib.ir به طور آزمایشی در اختیار کاربران اینترنتی قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری رسا، کتابخانه تخصصی مهدویت با هدف ایجاد کتابخانه ای جامع و ارزشمند متشکل از کتابهای مرتبط با موضوعات مهدوی راه اندازی شده است و در صدد است بتواند امکان دسترسی پژوهشگران و کاربران مجازی را به مجموعه این آثار در اقصی نقاط جهان فراهم آورد.
این کتابخانه در حال حاضر حدود 3000 اثر دیجیتال را در 34 مبحث کلی و 170 ریز موضوع مهدوی دسته بندی و همچنین شناسنامه، کتاب شناسی و چکیده مطالب آنها را به مخاطبان عرضه کرده است. لازم به ذکر است تاکنون 227 اثر نیز همراه با متن کامل کتاب بارگزاری شده است و سایت، با درج اخبار مربوط، جدید ترین آثار را اطلاع رسانی می کند.
این کتابخانه با امکان نمایش اسامی کتاب ها، موضوعات، نویسندگان و ناشران، زمینه استفاده از این آثار را برای پژوهشگران مهیا می نماید. کاربران مجازی می توانند بدون ثبت نام به جست و جوی منابع موجود پرداخته و از دسته بندی های موضوعی سی و چهارگانه بهره مند شوند. به علاوه دسته بندی الفبایی منابع، لیست نویسندگان و ناشران، جست و جو را تسهیل کرده است.
برای مشاهده متن هر کتاب عضویت در کتابخانه الزامیست، و از جمله ویژگی های کاربری اعضا، میز مدیریت کاربر است که با امکاناتی نظیر قفسه کتاب، لیست پروژه، یادداشت ها و نشانه گذاری ها، محیطی جذاب را در اختیار آنها قرار می دهد. به علاوه اعضا می توانند با انتخاب گزینه کتاب های متن دار از جست و جوی اختصاصی آنها نیز بهره مند شوند.
از جمله ویژگی های منحصر به فرد این پایگاه امکان ارتباط با کتابدار مجازیست که در ساعات اداری و غیر اداری به صورت آنلاین و آفلاین پاسخ گوی کاربران می باشد. علاقه مندان می توانند با عضویت در سایت و دانلود نرم افزار مهدی تالک و نصب آن بر روی سیستم خود، از این امکان بهره مند شوند. لازم به ذکر است "مهدی تالک" سامانه پاسخ گویی مهدویت است که در تمامی موضوعات این حوزه کاربران مجازی را راهنمایی می کند.
این پایگاه عضو سایت های مرکز مجازی مهدویت است که زیر نظر معاونت فضای مجازی مرکز تخصصی مهدویت اداره می شود.
اعضای اختصاصی پایگاه، کاربران سایت های آموزش مجازی، تالار گفتگوی مهدوی و مهدی بلاگ هستند، که بدون نیاز به ثبت نام می توانند با نام کاربری و رمز عبور شخصی خویش از امکانات کتابخانه بهره مند گردند.
دانش پژوهان سایت آموزش مجازی می توانند با ورود به میز کار خود به منابع آموزشی و کمک آموزشی دسترسی داشته و با استفاده از امکانات کتابخانه بار علمی خویش را افزایش داده و برای امتحانات دوره آمادگی کامل پیدا کنند.
وبلاگ نویسان مهدی بلاگ نیز می توانند با بهره گیری از امکانات میز کار کتابخانه با افزایش اطلاعات خویش و آشنایی با کتب مهدویت، مطالب وبلاگ خود را به روز کنند.
در حال حاضر ویژگی های تعریف شده قسمت مطالعه کتاب، امکان نمایه گذاری، یادداشت، نشانگر صفحه، انتخاب متن و رنگ دادن به آن می باشد که با فعال شدن صفحات کتب مرجع و پیوند کتابخانه های مرجع، محیطی بی نظیر را برای پژوهشگران و کاربران مهدوی آماده خواهد کرد.
کتابخانه دیجیتال مهدویت در آینده ای نزدیک با بارگزاری آثار مکتوب دیگری از جمله نسخ خطی، فصلنامه ها و مجلات تخصصی مهدویت، مطبوعات مهدوی و مقالات آنها و همچنین بارگزاری آثار غیر مکتوب و ایجاد سالن مطالعه سمعی- بصری در پروفایل کاربر، پژوهشگران و علاقمندان موضوعات مهدوی را در رسیدن به اهداف مقدس خویش یاری می کند.کتابخانه دیجیتال مهدویت به نشانی www.mahdilib.ir به طور آزمایشی در اختیار کاربران اینترنتی قرار گرفته است./913/د102/ق
۱۳۹۲/۱۲/۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]