واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نشست گروه 20 با وعده برای رشد اقتصاد جهانی بیشتر پایان یافت تهران- ایرنا- وزرای دارایی گروه 20 در بیانیه پایانی نشست دوروزه سیدنی از تلاش برای افزایش سرمایه گذاری و اشتغالزایی همچنین شفافیت در مورد سیاست های پولی خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سیدنی، وزرای دارایی و روسای بانک های مرکزی کشورهای گروه 20 که 85 درصد از اقتصاد جهانی را کنترل می کنند، همچنین در این بیانیه نگرانی عمیق خود را از اینکه اصلاحات مد نظر در صندوق بین المللی باید ابتدا به تایید آمریکا برسد، بیان کردند.
نشست گروه 20 در سیدنی به صدور بیانیه ای دو صفحه ای ختم شد که استرالیا به عنوان کشور میزبان به طور خلاصه آن را تلاش برای بازگشت به رشد قوی، پایدار و مستمر در اقتصاد جهانی توصیف کرد.
در این بیانیه آمده است: کشورهای عضو گروه 20 سیاست های واقع بینانه و در همان حال جاه طلبانه ای را با هدف افزایش تولید ناخالص داخلی بیشتر از 2 درصدی در دستور کار قرار می دهیم. تحقق این افزایش تولید ناخالص داخلی به معنای تولید بیش از 2 تریلیون دلار ثروت است که اشتغال بیشتری نیز ایجاد می کند.
صندوق بین المللی پول اعلام کرده است که راهبرد یادشده در صورت تحقق نیم درصد به رشد اقتصادی جهانی در چهار سال آتی می افزاید.
این صندوق اکنون رشد اقتصادی سال جاری را 3.7 درصد و سال 2015 را حدود 3.9 درصد برآورد کرده است و هر یک از کشورهای عضو گروه 20 باید پیش از اجلاس سران این گروه در ماه نوامبر (آبان/آذر) در ˈبریزبنˈ استرالیا راهی برای افزایش تولید ناخالص داخلی خود بیابند.
وزرای دارایی این کشورها معتقدند با افزایش سرمایه گذاری و نرخ اشتغال زایی همچنین بهبود دادوستد ممکن است.
ˈجو هاکیˈ وزیر دارایی استرالیا که ریاست نشست دوروزه سیدنی را برعهده داشت، وزرای دارایی کشورهای گروه 20 را به پذیرش رشد اقتصادی بیشتر به ویژه با همکاری بخش خصوصی برای سرمایه گذاری ترغیب کرد.
وی بعد از پایان نشست گفت: می دانیم اصلاحات دشوار است، اما باید رشد اقتصادی و اشتغالزایی را افزیش دهیم. برای رشد سرمایه گذاری، دادوستد، رقابت پذیری، فرصت های شغلی و تصحیح اصول اقتصادهای خرد باید گام های عملی برداشته شود.
این در حالی است که تصمیم بانک مرکزی آمریکا برای کاهش سیاست تزریق پولی و مالی به نوسانات ارزی در اقتصادهای نوظهور منجر شده است.
در بیانیه پایانی این نشست همچنین آمده است: همه ما آماده برداشتن گام های ضروری برای تثبیت قیمت ها با توجه بموقع به فشارهای تورمی و ضدتورمی هستیم. همه بانک های مرکزی تعهد خود را به رعایت سیاست های پولی و مالی می شناسند و از آن تبعیت می کنند، همچنین باید تبادل مستمر اطلاعات و ارتباطات و بررسی تاثیر این سیاست ها بر اقتصاد جهانی را مد نظر داشته باشند.
اولویت ما همچنان اجرای اصلاحاتی است که در نشست سال 2010 بر روی آنها تاکید شد و از آمریکا می خواهیم پیش از نشست بعدی وزرای دارایی گروه 20 در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت) این امر را در اولویت قرار دهد. اقتصادهای نوظهور شامل چین و برزیل از سال ها قبل شکایت دارند که حق رای ناچیز آنها در گروه 20با سهم اقتصادشان در اقتصاد جهانی نامتوازن است.
اروپام** 9157** 1337
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]