تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804087995




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اموال و دارایی های مشمول مالیات بر ارث مشخص شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اموال و دارایی های مشمول مالیات بر ارث مشخص شد تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی نرخ مالیات اموال و دارایی هایی که در نتیجه فوت شخص انتقال می یابد را تعیین کردند.


به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه) بند 2 لایحه یک فوریتی اصلاح قانون مالیات های مستقیم را تصویب کردند و براساس آن میزان نرخ مالیات بر ارث اموال به جا مانده از متوفیان را تعیین کردند.
براین اساس، نرخ مالیات نسبت به سپرده های بانکی، اوراق مشارکت و سایر اوراق بهادار و همچنین سود سهام و سهم الشرکه تا تاریخ ثبت انتقال به نام وراث و یا پرداخت و تحویل به آنها سه درصد خواهد بود.
نمایندگان همچنین نرخ مالیات نسبت به سهام و سهم الشرکه و حق تقدم آنها را یک و نیم برابر نرخ های مذکور در ماده 143 قانون مالیات های مستقیم تعیین کردند که طبق مقررات مذکور این نرخ در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث اعمال خواهد شد.
همچنین نرخ مالیات نسبت به حق الامتیاز و سایر اموال و حقوق مالی که در بندهای مذکور در تبصره 1 ماده 143 قانون مالیات های مستقیم به آنها تصریح نشده است، به نرخ 10 درصد ارزش روز در تاریخ تحویل یا ثبت انتقال به نام وراث محاسبه می شود.
با رای نمایندگان نرخ مالیات بر ارث نسبت به انواع وسایل نقلیه موتوری، زمینی، دریایی و هوایی به نرخ دو درصد بهای اعلامی توسط سازمان امور مالیاتی کشور در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث خواهد بود.
نمایندگان همچنین مقرر کردند نرخ مالیات بر ارث نسبت به املاک و حق واگذاری محل یک و نیم برابر نرخ های مذکور در ماده 59 این قانون به ماخذ ارزش معاملاتی املاک و یا به ماخذ ارزش روز حق واگذاری حسب مورد محاسبه گردد.
نمایندگان در ادامه درباره اموال و دارایی های متعلق به متوفی ایرانی که در خارج از کشور فوت کرده تصمیم گرفتند که نرخ مالیات آن پس از کسر مالیات بر ارثی که به دولت محل وقوع اموال و دارایی ها پرداخت شده، به نرخ 10 درصد ارزش ماترک که ماخذ محاسبه مالیات بر ارث در کشور محل وقوع مال قرار گرفته محاسبه می شود.
در صورت عدم شمول مالیات بر ارث در کشور مزبور این نرخ به ماخذ ارزش روز انتقال یافته و یا به نام وراث تحویل می شود.
براساس تبصره 1 این بند نرخ های مذکور در این ماده مربوط به وراث طبقه اول است و در صورتی که وراث طبقات دوم و سوم باشند نرخ های مذکور در این ماده به ترتیب دو و چهار برابر خواهد شد.
همچنین براساس تبصره 2 در صورتی که متوفی و وراث تبعه خارجی باشند اموال و دارایی های متوفی که در ایران واقع است مشمول مالیات بر ارث وراث طبقه اول خواهد بود.
براساس تبصره 3 این بند در مواردی که وراث سهم خود از اموال موضوع بندهای 2، 4 و 5 این ماده را که مربوط به سهام و سهم الشرکه، انواع وسایل نقلیه و املاک است را به اشخاص ثالث و یا وراث دیگر انتقال دهند علاوه بر مالیات بر ارث مشمول مالیات طبق مقررات فصول مربوط خواهند بود.
نمایندگان همچنین با تصویب تبصره 4 این بند مقرر کردند که حقوق ناشی از عقود اجاره به شرط تملیک با بانک ها و سایر نهادهای مالی و اعتباری نسبت به عرصه و اعیان املاک براساس ارزش معاملاتی در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث محاسبه شود.
در جریان بررسی این بند «نادر قاضی پور» خواستار ارجاع قانون مالیات های مستقیم در کمیسیون شد تا با سیاست های اقتصاد مقاومتی هماهنگ شده و بعد از اعمال نظرات رهبر معظم انقلاب و کمیسیون ها به صورت قانون جامعی در صحن مطرح شود که «محمدحسن ابوترابی فرد» گفت که قانون مالیات های مستقیم با توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی و مسیر قطع رابطه هزینه های جاری با درآمدهای نفتی اصلاح و مورد مذاکره قرار گرفته است. ضمن این که ارجاع به کمیسیون ها در اختیار هیات رییسه نیست و نمایندگان می توانند در این خصوص پیشنهاداتی ارائه کنند.
سیام(3)1535**1058
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




04/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن