واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۲:۳۳ب.ظ)
عضو مرکز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي اعلام كرد: 40 درصد روشهاي درماني نارسايي قلبي در تهران تهاجمي اند گروه سلامت و بهداشت
به گزارش خبرگزاري موج، دبير علمي چهارمين کنگره بين المللي نارسايي قلب ايران ، با بيان اينكه نارسايي قلب از جمله علل عمده بستري در بسياري از بيمارستانهاست گفت: بيماريهاي عروق کرونر در صدر عوامل ايجاد نارسايي قلبي بوده و شايع ترين علت مرگ و مير در سطح جهان از جمله ايران مي باشد. بيماريهايي با منشأ ناشناخته که از آنها تحت عنوان کارديوميوپاتي ياد ميشود، فشار خون کنترل نشده و بيماريهاي دريچهاي و ريوي نيز در رديف بعدي علل نارسايي قلبي قرار گرفته و بيماريهاي مادرزادي قلب، کم خوني و مصرف داروهاي بدنسازي نيز با شيوع کمتر باعث بروز نارسايي قلب ميشوند.
به گزارش مرکز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، دکتر سعيد عليپور پارسا عضو مرکز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي درباره وضعيت نارسايي قلبي در ايران افزود: نارسايي قلبي اغلب در ميانسالي به بعد اتفاق افتاده و در سنين بالا به حدود 7 درصد نيز مي رسد، هرچند اخيرا سن ابتلا به آن در ايران كمي به دليل کاهش سن ابتلا به بيماري هاي عروق کرونر پايين آمده است.
دبير علمي چهارمين کنگره بين المللي نارسايي قلب ايران با اشاره به اينكه بار سنگين ناشي از اين بيماري و اهميتي كه دارد، علت برگزاري اين كنگره است، گفت: بخش عمدهاي از هزينههاي درمان در کشور صرف نارساييهاي قلبي ميشود. از آنجايي که بسياري از بيماران مبتلا به نارساييهاي قلبي طول عمر کوتاهي دارند، ميتوان با اقدامات دارويي و غير دارويي بر طول عمرشان افزود.
وي افزود: برگزاري اين كنگره نيز تلاشي براي ارتقاي دانش همکاران از طريق مبادله اطلاعات با سخنرانان خارجي و اساتيد داخلي كه در اين زمينه شناخته شده هستند، خواهد بود.
معاون آموزشي گروه قلب دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در پاسخ به اينكه جايگاه اعمال تهاجمي در درمان نارساييهاي قلبي كجاست، اظهار كرد: روشهايي چون آنژيوپلاستي، کار گذاشتن باتري هاي قلبي و اخيرا ميتراکليپ يا اصلاح نارسايي دريچه ميترال به روش بسته و مانند آن جزو اعمال تهاجمي محسوب ميشوند. درصد عمده اي از اعمال تهاجمي با هدف درمان نارسايي قلب در سطح كشور در شهرهاي بزرگ چون تهران انجام مي گيرد ولي به جز پيوند قلب، جراحي باز براي درمان نارسايي قلب که عمدتا به بيماريهاي دريچهاي و تا حدودي انسداد عروق کرونر مربوط مي شود تمرکز کمتري داشته و در اغلب مراکز استان ها در دسترس مي باشد
معاون آموزشي گروه قلب دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي درباره امكانات و تجهيزات پزشكي درمان نارساييهاي قلبي نيز توضيح داد: تجهيزات و امکانات ما در زمينه درمان نارساييهاي قلبي محدود است که دليل اصلي آن هزينه سنگين تهيه برخي داروها و از جمله تجهيزاتي از قبيل Mitraclip و دستگاه هاي کمکي پمپاژ قلب نظير دستگاه ECMO و Impella است که متأسفانه توسط سازمان هاي بيمه گر تحت پوشش قرار نمي گيرند. البته اعمال درماني بسياري از جمله آنژيوپلاستي، كارگذاشتن باتري، پيوند قلب و به ميزان محدود ميتراکليپ در ايران انجام ميشود، اما در زمينه درمان نارسايي قلبي حاد به دلايل ذکر شده نياز به يکسري وسايل و تجهيزات داريم که در ايران محدود است.
دبير علمي چهارمين کنگره بين المللي نارسايي قلب ايران درباره داروهاي قلبي نيز گفت: مشکلات مربوط به دارو هنوز هم تا حدي وجود دارد. برخي داروها در زمينه نارسايي قلب موجود نبوده و برخي شرکتها به علت تحريم مجاز به واردات آن نيستند و متاسفانه آن دسته از داروهاي خارجي هم که وارد ميشوند قيمت بالايي براي بيماران دارند.
بر اساس اين گزارش، چهارمين کنگره بينالمللي نارسايي قلب ايران از تاريخ ۱۰ تا ۱۲ ارديبهشت سال ۱۳۹۳ در محل مرکز همايشهاي بينالمللي دانشگاه شهيد بهشتي تهران برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]