واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: رقباي جديد براي مرد پرتغالي
نظر فدراسيون روي وينگادا كاملاً جدي بود. آنقدر كه از كرش خواسته شده بود اين مربي پرتغالي را براي نشستن روي نيمكت تيم فوتبال اميد ايران ترغيب كند
نظر فدراسيون روي وينگادا كاملاً جدي بود. آنقدر كه از كرش خواسته شده بود اين مربي پرتغالي را براي نشستن روي نيمكت تيم فوتبال اميد ايران ترغيب كند. كرش هم با توجه به رابطه خوبي كه با وينگادا داشت، قبول هدايت تيم ملي فوتبال اميد ايران را توصيه كرده بود.
مذاكرات روند خوب و رو به جلويي داشت. هم مذاكراتي كه در امارات انجام شد و هم آنهايي كه در ايران برگزار شد. مشكل ابتدا بر سرمسائل مالي بود كه آن هم با تخفيفي كه وينگادا داده بود حل و فصل شد. حتي وينگادا قبل از ترك ايران برنامههايش را هم داده بود و به هنگام رفتن گفت كه در انتظار تصميم فدراسيون است. اين بار اول گزينه مورد نظر فدراسيون بود كه OK ميداد و حالا همه نگاهها به كفاشيان بود كه تصميم نهايي را در خصوص وينگادا اعلام كند. اما درست در شرايطي كه شنيده ميشد كار تمام است و وينگادا به زودي به ايران ميآيد براي نشستن روي نيمكت تيم ملي اميد، اخباري ضدونقيض مطرح شد. كفاشيان درحالي كه امروز و فردا ميكرد براي جواب دادن به وينگادا، خيلي غيرمنتظره اعلام كرد كه شانس گزينه داخلي از مربي پرتغالي بيشتر است؛ مسئلهاي كه همه توافقات با وينگادا را زير سؤال ميبرد. از سوي ديگر شهنازي، دبيركل كميته ملي المپيك هم در خصوص داخلي يا خارجي بودن گزينه هدايت تيم ملي اميد به ايرنا ميگويد:« مطالعه بسيار دقيق از سوي كارشناسان ما و فدراسيون فوتبال نشان ميدهد كه بايد گزينه اصلح انتخاب شود. خارجي يا داخلي بودن ملاك نيست، اما مطالعات نشان ميدهد در سه دوره گذشته المپيكها حدود 80 درصدتيمهاي اول تا هشتم از مربيان بومي سود بردهاند و اين معنايش اين نيست كه اگرگزينه خارجي خوب داشتيم بخواهيم مخالف حضور او باشيم. اما در كل فدراسيون فوتبال مرجع انتخاب است و ما هم در كنار دوستان خود خواهيم بود. وينگادا يكي از گزينههاي فدراسيون فوتبال است و ما منتظريم دوستان تمام گزينههاي خود را بررسي كنند و در نهايت ما را در جريان بررسيها قرار دهند و اگر احساس شود فردي ميتواند در تيم اميد موفق باشد، هيچ مشكلي براي استفاده از او وجود ندارد.»
البته آيتالهي، نايب رئيس فدراسيون فوتبال يك هفته پيش گفته بود كه يك مربي ليگي و يك مربي پايه رقيبان «نلو» هستند: « دو گزينه ايراني هم در كنار وينگادا مطرح هستند كه يكي از آنها سرمربي يك تيم ليگ برتري و ديگري از مربيان صاحب تجربه در فوتبال پايه است.»
هرچند يكي دو روز قبل از اينكه آيتالهي از حضور دو رقيب براي وينگادا بگويد، قرار بود وضعيت نلو براي حضور در رأس كادر فني تيم فوتبال المپيك ايران در نشست يكشنبه (27 بهمن) كميته فني و توسعه فدراسيون فوتبال مشخص شود. بعد از مذاكرات فدراسيون فوتبال و نلو وينگادا كه نتايج مثبتي داشت، هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال اعلام نظر فني در مورد توافق نهايي با اين مربي پرتغالي را به كميته فني و توسعه فدراسيون فوتبال ارجاع داد كه نشست اين كميته يكشنبه در محل فدراسيون فوتبال تشكيل شد تا تصميم نهايي درباره حضور نلو وينگادا در تيم المپيك اتخاذ شود. بعد از اين نشست، اما حرف و حديثها در خصوص حضور چند رقيب براي وينگادا بيشتر هم شد تا اينكه خود كفاشيان گفت كه شانس گزينه ايراني از اين مربي پرتغالي بيشتر است. در حالي كه وينگادا به مذاكراتش اميدوار و خوشبين و طبق گفتههاي خودش در انتظار ميل فدراسيون فوتبال است، نام مجيد جلالي و ابراهيمزاده به عنوان دو گزينه داخلي و اسكوچيچ به عنوان تنها گزينه خارجي و رقيب نلو مطرح ميشود. اين در حالي است كه در پي مذاكرات وينگادا در امارات يك تيم ليگ برتري و يك تيم دسته اولي اماراتي چشمشان گزينه پرتغالي تيم المپيك ايران را گرفته و پيشنهاداتي هم به او دادهاند، اما وينگادا كه همچنان منتظر پاسخ فدراسيون فوتبال ايران است به اين دو تيم اعلام كرده كه كار در عرصه ملي اولويت او خواهد بود و حتي حاضر به مذاكره با آنها نشده است. حال آنكه مسئولان فدراسيون فوتبال ايران همچنان و به رغم مذاكرات خوبي كه با اين مربي پرتغالي داشتند در حال بررسي گزينههاي ديگر هستند و حتي گفته ميشود شانس برخي از آنها بيشتر از وينگادا شده است. در حالي كه پيشتر از دو گزينه ايراني صحبت بود، حالا پاي مربي سوم و يك گزينه خارجي به ميان آمده است. شايد هم پيروزي پر گل و دور از انتظار ملوان برابر استقلال باعث شده تا دراگان اسكوچيچ، سرمربي انزليچيها هم در ميان گزينههاي كميته فني فدراسيون قرار گيرد.
هر چند يك بازي نميتواند ملاك انتخاب يك مربي باشد، اما اسكوچيچ بعد از حضورش در ملوان، شرايط اين تيم را به كلي تغيير داد و از انزلي چيها يك تيم سراسر حمله ساخت كه پيروزي پر گل برابر استقلال نتيجه يكي از اين بازيهاي هجومي بود. ابراهيم زاده، سرمربي راه آهن هم البته ميتواند گزينه مناسبي باشد؛ مربياي كه پيشتر هدايت تيم ملي فوتبال را هم در دست داشته و ميتواند يكي از گزينههاي هدايت تيم المپيك ايران باشد. هر چند رزومه كاري او در تيمهاي ملي با وينگادا قابل مقايسه نيست، اما كارنامه كارياش حتماً از جلالي خيلي بهتر است. مربياي كه چند سال در فولاد با امكانات فراوان اين باشگاه نتوانست كاري از پيش ببرد و در تراكتور هم اگرچه همواره قول قهرماني ميداد اما نتوانست موفق عمل كند و سرانجام هم از اين تيم كنار گذاشته شد تا تبريزيها حداقل در جام حذفي به قهرماني دست يابند و حالا اين مربي نميتواند برخلاف وينگادا، اسكوچيچ و ابراهيمزاده گزينه مناسبي براي تيم المپيك ايران باشد. تيمي كه اميدوار است بعد از 40 سال، بتواند رنگ المپيك را ببيند، اما با اين اوضاع، شايد نتوان خيلي به اين مهم اميدوار بود.
نویسنده : دنيا حيدري
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: 04 اسفند 1392 - 09:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]