واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دوره مربیگری راهنمای گردشگری ورزشی با حضور30 نفر در زاهدان برگزار شد زاهدان-ایرنا- دوره مربیگری راهنمای گردشگری ورزشی سطح سه با حضور بیش از 30 نفر از علاقه مندان و ورزشکاران سراسر سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد.
به گزارش روز شنبه اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان، رییس انجمن گردشگری ورزشی فدراسیون ورزش های همگانی جمهوری اسلامی ایران و مدرس این دوره گفت: ایران از معدود کشورهای جهان است که با توجه به اکوتوریسم و اقلیم خاص خود، قابلیت های گردشگری متنوعی دارد.
ˈرضا خوش سرورˈ افزود: با برگزاری دوره های آموزشی راهنمای گردشگری ورزشی در کشور قصد داریم، راهنمایانی برای معرفی توانمندیها و ظرفیتهای هر استان تربیت کنیم.
وی اظهار داشت: بیش از 80درصد افراد شرکت کننده در این دوره دارای تخصص و تحصیلات تربیت بدنی هستند که قابل تحسین است.
وی گفت: امیدواریم راهنمایان این دوره با تشکیل گروه های گردشگری ورزشی بتوانند در قالب تورهای گردشگری ورزشی قابلیت های استان پهناور سیستان و بلوچستان را به عموم هموطنان معرفی کنند.
وی تاکید کرد: گردشگری ورزشی در سیستان و بلوچستان پیامدهایی همچون رونق اقتصادی و اشتغال زایی، رونق و توسعه زیرساخت ها و رفع فقر و محرومیت را در پی دارد به همین سببس ضروری است مسوولان ذیربط در این زمینه با کمیته گردشگری ورزشی هیات ورزش های همگانی و گروه های گردشگری ورزشی همکاری های لازم را انجام دهند.
کارشناس خبره انجمن گردشگری ورزشی فدراسیون ورزش های همگانی جمهوری اسلامی ایران و یکی دیگر از مدرسان این دوره نیز با تاکید بر نقش گردشگری ورزشی در ایجاد شور و نشاط و سلامت جسمی و روحی برای تمامی سنین گفت: مهمترین هدف گردشگری ورزشی ترغیب اقشار مختلف جامعه به حفظ تندرستی و سلامتی با شعار گردش، ورزش و نشاط است.
ˈشرمین جباریانˈ افزود: گردشگری ورزشی ضمن ایجاد اشتغال و باروری اقتصاد و توسعه زیر ساخت ها زمینه آشنایی گردشگران را با فرهنگ و سنن اقوام مختلف فراهم می کند.
وی ادامه داد: صنعت گردشگری ورزشی در کشور در حال رشد و ترقی است و امیدواریم شاهد رشد و ارتقای فعالیت های این صنعت در استان سیستان و بلوچستان باشیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین ویژگی ها و اهداف تورهای گردشگری ورزشی رعایت مسائل بهداشتی در راستای حفظ محیط زیست است و مسوولان و راهنمایان تور گردشگری ورزشی باید رعایت مسائل زیست محیطی را سرلوحه امور گردشگری ورزشی قرار داده و از آلوده کردن محیط زیست خودداری و تا حد امکان در تورها محیط زیست را از آلودگی ها پاک کنند.
ˈجمشید جلیلوندˈ کارشناس ارشد مدیریت تربیت بدنی و دبیر هیات ورزش های همگانی سیستان و بلوچستان نیز با تقدیر از همکاری مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در برگزاری این دوره در ساختمان موزه، هدف از برگزاری دوره آموزشی را تربیت نیروی متخصص و بهره وری بهتر و تخصصی تر از پتانسیل های گردشگری ورزشی استان بیان کرد.
وی آمادگی کمیته گردشگری ورزشی هیات ورزش های همگانی را برای برگزاری تورهای گردشگری ورزشی اعلام کرد و از علاقه مندان دعوت کرد با شرکت در تورهای ورزشی علاوه بر نشاط ، تندرستی و سلامت با انواع توانمندیهای گردشگری ورزشی آشنا شود.
جلیلوند، توسعه روابط اجتماعی و همچنین تعامل و همکاری اجتماعی در قالب گردش و ورزش را از مهم ترین اهداف تورهای گردشگری ورزشی معرفی کرد.
مسوول کمیته گردشگری ورزشی هیات ورزشهای همگانی اداره کل ورزش و جوانان افزود: افرادی که در این دوره حائز کسب نمره قبولی شوند می توانند تورهای گردشگری و ورزشی در استان و خارج استان زیر نظر کمیته گردشگری ورزشی استان برگزار کنند.
وی ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان در حدود 470 مکان متعدد گردشگری دارد و با برگزاری تورهای گردشگری و گردشگری ورزشی می توان شاهد رشد و رونق اقتصاد و توسعه زیر بناها وزیر ساخت ها در اکثر مناطق استان بود.
وی خاطر نشان کرد: اکنون صنعت گردشگری ورزشی به عنوان یکی از بزرگترین و متنوع ترین صنایع گردشگری در دنیا به شمار می آید بطوریکه کارشناسان امر، این صنعت را به عنوان منبع اصلی در ایجاد اشتغال زایی، کسب درآمد، کاهش فقر، اشاعه فرهنگ، توسعه زیرساخت ها و آشنایی با قومیت ها و سنن مختلف می دانند. ک/1
7312 / 653
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
03/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]