تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860373775




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشریح قوانین جدید فیفا در جام جهانی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
تشریح قوانین جدید فیفا در جام جهانی
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال ایران درباره تصمیم کمیته پزشکی فیفا گفت: در دستورالعمل فیفا آمده که در نیمه اول در دقیقه 30 و در نیمه دوم در دقیقه 70 باید داور به عنوان زمان نوشیدن آب، بازی را متوقف کند و بازیکنان ملزم هستند که از آب استفاده کنند تا در اثر گرما دچار آسیب نشوند. مهر: احمد هاشمیان درباره تصمیم جدید فیفا برای جام جهانی 2014 برزیل اظهار کرد: بر اساس قوانین در رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل، داور مسابقه و مسئولان کمیته‌ پزشکی فیفا شرایط آب و هوایی محل برگزاری بازی را بررسی خواهند کرد و در صورتی که هوا مرطوب باشد به بازیکنان این اجازه خواهد داده شد که در هر نیمه زمانی را به نوشیدن آب اختصاص دهند.


وی در ادامه بیان کرد: در خصوص آشامیدن آب در بین بازی، بر اساس مطالعات در مرکز پزشکی فیفا، مشخص شده در شرایط آب و هوای گرم بازیکنان برای حفظ سلامتی و سطح عملکردشان ، باید آب از دست رفته بدن را جبران کنند. بر همین اساس در دستورالعمل فیفا آمده که در نیمه اول در دقیقه 30 و در نیمه دوم در دقیقه 70  باید داور به عنوان زمان نوشیدن آب، بازی را متوقف کند و بازیکنان ملزم هستند که از آب استفاده کنند تا در اثر گرما دچار آسیب نشوند.


هاشمیان با بیان اینکه این مطالعات در جهت ارتقا سطح عملکرد حرفه ای ورزشکاران در مرکز تحقیقات و ارزیابی پزشکی فیفا به شکل گسترده ای در حال انجام است، گفت: به کشورهای مختلف این مسئله اعلام شده و کشورها بر مبنای شرایط جغرافیایی خود از این موضوع می‌توانند استفاده کنند. بر همین اساس طبق اعلام فیفا، کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال شرایط تیم‌های حاضر در جنوب کشور که در مسابقات مختلف حضور دارند را بررسی می‌کند و با توجه به اینکه در شرایط زمانی بالا ورزش می‌کنند این بحث را مورد مطالعه قرار داده و با جمع بندی شرایط موجود، موضوع را  به کمیته داوران اعلام خواهیم کرد.


وی درباره انجام تست نمونه گیری کنترل دوپینگ در جام جهانی هم تصریح کرد: در مسابقات حساس در سطح جام جهانی از بازیکنان تست نمونه دوپینگ  گرفته می‌شود که  طبق روال گذشته از دو بازیکن از هر کشوری نمونه گیری  صورت  می‌گیرد  و تیم‌هایی که به مرحله بالاتر صعود می‌کنند حجم تست نمونه‌های کنترل دوپینگ نیز  بالاتر می‌رود. بر همین اساس هرمسابقه‌ای که  تحت مدیریت فیفا برگزار می شود کلیه فرایند نمونه گیری  آن از آغاز تا صدور احکام توسط کمیته فیفا  انجام می شود.


وی در ادامه درباره تست نمونه گیری در مسابقات لیگ برتر فوتسال که  به هفته‌های پایانی خود می‌رسد، گفت: بر اساس حساسیتی که در پایان فصل رقابت‌های فوتسال وجود دارد، طبق الگوی پیش بینی شده حجم نمونه‌گیری‌ها بیشتر خواهد شد.


هاشمیان با بیان اینکه متاسفانه باشگاه‌های حاضر در لیگ فوتسال از برگزاری دوره‌های آموزشی مبانی مبارزه با دوپینگ استقبال نکرده اند، گفت: در خصوص تیم‌های حاضر در لیگ فوتسال کشور همچنان با نقیصه برگزار نشدن دوره‌های آموزشی روبه رو هستیم. با وجود همه ابلاغ‌ها و نامه‌هایی که از طرف کمیته پزشکی و سازمان لیگ فوتسال اعلام شده، متاسفانه باشگاه‌ها هیچ حمایتی از برگزاری دوره‌های آموزشی نکرده و همیشه این نگرانی وجود دارد تا بازیکنان قربانی ناآگاهی از قوانین و روابط حاکم بر کنترل دوپینگ شوند. ضمن اینکه این مسئله باعث نمی‌شود تا  کمیته پزشکی تست نمونه گیری دوپینگ از بازیکنان را انجام ندهد.


رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در پایان گفت: به باشگاه‌های حاضر در لیگ اعلام م‌ کنم که کمیته پزشکی به صورت رایگان در محل باشگاه مدرسان خود را اعزام می‌کند تا به کادر فنی و پزشکی و بازیکنان آموزش لازم را بدهند تا با ارتقا سطح آگاهی و دانش سطح بازیکنان از عواقب ناگوار مثبت شدن نمونه دوپینگ جلوگیری کنیم.




1392/11/28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن