واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ اسفند ۱۳۹۲ (۱۱:۷ق.ظ)
معاون ستاد توانمندسازي شهرداري تهران خبر داد: علاقه مندي برندهاي برتر براي راه اندازي مراکز مهارت آموزي معاون ستاد توانمندسازي شهرداري تهران گفت: بسياري از برندهاي داخلي باتوجه به کيفيت محصولات توليد شده توسط زنان سرپرست خانوار، علاقه مندي خود را براي راه اندازي مراکز مهارت آموزي کوثر اعلام کرده اند.
به گزارش خبرگزاري موج، الهه عطايي با اشاره به استقبال خوب برندهاي مطرح کشوري از چهارمين دوره جشنواره زنان و توليد ملي در بوستان گفت و گو، تصريح کرد: اين دوره از جشنواره در فضايي بسيار بزرگ تر و با وجود بيش از 180 غرفه متنوع در سه سالن برگزار شده است. همچنين چادرهاي محيطي نيز در بيرون از اين سالنها وجود دارند که انواع مواد غذايي در آستانه شب عيد در اين غرفه ها عرضه مي شود.
وي افزود: در اين دوره از جشنواره کيفيت محصولات مراکز کوثر در حد بسيار مطلوبي قرار دارد و برخي از اين محصولات قابل رقابت با برندهاي برتر کشور نيز هستند.
وي به تعداد زنان سرپرست خانوار تحت حمايت شهرداري تهران نيز اشاره کرد و گفت: هماکنون بيش از 10 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش ستاد توانمندسازي زنان سرپرست خانوار هستند که در اداره اشتغال ستاد توانمندسازي در حوزه مراکز مهارتآموزي کوثر، بازارچههاي خود اشتغالي و مشاغل خانگي در سطح مناطق 22 گانه تهران بدنبال اشتغال اين بانوان هستيم.
وي در ادامه به فعاليت مراکز کوثر نيز اشاره کرد و گفت: مراکز مهارتآموزي کوثر نزديک 5 سال است که فعاليت خود را در مناطق 22گانه تهران آغاز کرده است و بانوان سرپرست خانوار پس از توانمندي و کسب مهارت وارد سامانه توانمندسازي مي شوند.
وي در ادامه گفت: در مراکز کوثر علاوه بر ايجاد اشتغال شرايط نسبتا ايده آلي براي زنان سرپرست خانوار مهيا شده است. همچنين در اين مراکز دوره هاي مهارت هاي روانشناختي و تربيتي براي زنان و خانوادههاي آنان نيز برگزار ميشود.
عطايي به نحوه ي شناسايي زنان سرپرست خانوار نيز اشاره کرد و گفت: در هر منطقه اداره ي امور بانوان وجود دارد و زنان سرپرست خانوار هم توسط مسوول امور بانوان و هم از طريق شوراياريها، افراد معتمد محلي و مساجد شناسايي ميشوند و به مديريت امور بانوان در سطح مناطق معرفي ميشوند.
وي ادامه داد: در اين مرحله بازديد از منازل اين افراد انجام ميشود تا شرايط زن سرپرست خانوار و فرزندانشان به دقت مورد بررسي قرار گيرد و پس از اينکه شرايط اين افراد احراز شد، بانوان سرپرست خانوار و فرزندانشان وارد چرخه ي توانمندسازي ميشوند.
معاون ستاد توانمندسازي اظهار داشت: فعاليت ستاد توانمندسازي و چرخه ي توانمندسازي زنان سرپرست خانوار و بد سرپرست بر سه محور آموزش، اشتغال و خدمات حمايتي استوار است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]