تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835789515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختتامیه جشنواره موسیقی فجر


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: اختتامیه جشنواره موسیقی فجر


اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر با معرفی برترین های بخش های مختلف به کار خود پایان داد.۲۴ گروه و ۱۶۵ هنرمند در بخش رقابتی این دوره جشنواره شرکت کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، جشنواره موسیقی فجر به کار خود پایان داد. درابتدای این مراسم  دبیر جشنواره ضمن ارائه گزارشی از برگزاری جشنواره امسال گفت: استقبال هنرمندان باعث شد تا جشنواره با جدیت فراوان کار خود را دنبال کند و در نهایت 24 گروه و 165 هنرمند در بخش رقابتی این دوره جشنواره شرکت کردند.

حسن ریاحی با اشاره به بخش های متنوع جشنواره گفت: بخش فیلم جشنواره امسال با اقبال خوب مخاطبان جدی موسیقی و دانشجویان رو به رو شد و بخش بین اللملل هم با حضور هنرمندان شاخص باعث بالا بردن کیفیت جشنواره شد.وی تصریح کرد: جشنواره امسال قابل قبول بود اما هنوز تا رسیدن به نقطه ایده آل فاصله داریم.

جشنواره موسیقی فجر

سپس هیئت داوران جوایز چهار شاخه آهنگسازی موسیقی کلاسیک ایرانی، کلاسیک غیرایرانی، پایان‌نامه و بخش ویژه را اهدا کردند.

در این بخش هیئت داوران آهنگسازی موسیقی کلاسیک ایرانی متشکل از مهدی آذرسینا، محمدجلیل عندلیبی و رضا شفیعیان تندیس زرین جشنواره ، لوح تقدیر و جایزه 6 میلیون تومانی خود را به طور مشترک به کورش متین از تهران به خاطر آهنگسازی قطعه طلوع و مجتبی حبیبی از تهران به خاطر آهنگسازی قطعه همراز اهدا کردند.

داوران بخش آهنگسازی موسیقی کلاسیک غیرایرانی متشکل از کامبیز روشن‌روان، محمد سریر، هوشنگ کامکار و شاهین فرهت، تندیس زرین جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی 6 میلیون تومانی خود را به طور مشترک به هادی رحمانی از تهران به خاطر ساخت قطعه سوئیت برای ارکستر و عرفان وکیلی از تهران به خاطر ساخت قطعه گنبد افلاک دادند.

همچنین در بخش آهنگسازی پایان‌نامه‌ها، تندیس زرین جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی 6 میلیون تومانی خود را به طور مشترک به نیلوفر کریمی از کرج برای ساخت قطعه رخ و علیرضا اکبرپور از کرج برای ساخت قطعه سمفونی شماره 1 اپوس تقدیم کردند.

مهدی آذرسینا، محمدجلیل عندلیبی و رضا شفیعیان، هیئت داوران بخش آهنگسازی ویژه با عنوان آهنگسازی موسیقی حماسی، تندیس زرین جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی 10 میلیون تومانی خود را به کیوان علایی از مشهد به خاطر ساخت قطعه تهمتن اهدا کردند.

همچنین یاسر عدل هریس از کرج به خاطر ساخت قطعه چهار مینیاتور برای ارکستر سمفونیک، محمود میرزایی از تهران برای ساخت قطعه خلیج فارس، محمد کیوان از اصفهان به خاطر ساخت قطعه سیاه قرمز  و نیلوفر کریمی از کرج برای ساخت قطعه کسوف  شایسته دریافت لوح تقدیر شناخته شدند.

سپس رامیز قلی‌اف به همراه گروه‌اش و بعد از آن به همراه کیوان ساکت به اجرای برنامه پرداخت. همچنین  با پخش نماهنگی از زندگی فریماه قوام‌صدری و اردوان کامکار، با حضور وزیر ارشاد و معاون هنری وزیر از مقام هنری این دو هنرمند تجلیل شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هم در سخنانی گفت: آنجا که سخن باز می‌ماند موسیقی آغاز می‌شود و همان‌طور که عالم معنا را با چشم دل می‌توان دید، موسیقی را نیز باید با گوش دل شنید.

علی جنتی ادامه داد: کار هنرمند نوآوری و خلاقیت است؛ گاه دیدن یک اثر هنری یا شنیدن یک اثر موسیقیایی چنان وجدآفرین است که می‌تواند غم را به شادی، خودخواهی را به ایثار و تعجیل را به تدبیر مبدل سازد.

وی جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر را عرصه گزینش آثار موسیقیایی و معرفی پدیدآورندگان دانست و افزود: در این جشنواره هنرمندان عرصه موسیقی، آثاری را که بدیع و شایسته ستایش هستند در کنار گروه‌های بین‌المللی و در بخش‌های بدایع سازی و آوازی، نغمه‌ها و دستگاه‌های موسیقیایی ارائه می‌دهند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وجود بخش‌های مختلفی مانند پاپ، کلاسیک ایرانی و غیرایرانی، بانوان، کودکان و اهدای جوایز به پایان‌نامه‌های برتر در ارتباط با موسیقی، گفت: تنوع بخش‌های جشنواره موسیقی فجر نشان از گستردگی این هنر و انبوه علاقه‌مندان و اهتمام برگزارکنندگان برای توجه به تمام این گونه‌ها دارد.

جنتی با اشاره به برگزاری این دوره از جشنواره در شش استان مختلف، این مساله را نشان از تمرکز‌ زدایی و توجه به عدالت از سوی مسوولان برگزاری جشنواره دانست و آن را یکی از رویه‌های دولت تدبیر و امید نامید. وی افزود: تردیدی نیست که جوانان ما به سبک‌های جدید موسیقی آشنا هستند، بنابراین ما باید آن‌ها را دریابیم. گروه‌های جوان باید مورد حمایت قرار گیرند و شرایط آموزش و اجرای صحنه‌ای آن‌ها فراهم شود.

جنتی با تاکید بر ضرورت مشارکت بخش خصوصی در توسعه هنر موسیقی گفت: دولت به تنهایی نمی‌تواند زمینه اجرای موسیقی فاخر و کنسرت‌های بزرگ را فراهم کند و در این زمینه به حمایت بخش خصوصی نیاز داریم. وزیر ارشاد گفت: یکی از الزامات اجرای موسیقی وجود سالن‌های مجهز و با کیفیت است که بخش خصوصی می‌تواند با شناسایی و تجهیز سالن‌های مناسب در این زمینه گام بزرگی بردارد.

جنتی با اشاره به مساله دیپلماسی فرهنگی گفت: باید از ظرفیت‌های موسیقی برای گسترش روابط با کشورهایی که با گونه‌های مختلف موسیقی ارتباط برقرار می‌کنند بهره بگیریم تا علاوه بر حرکت در جهت اهداف سیاست خارجی کشور به تحقق پیشنهاد رئیس‌جمهوری مبنی بر جهان عاری از خشونت جامه عمل بپوشانیم.

وی گفت: بخشی از استعدادهای هنری در موسیقی ایران به دلیل سخت‌گیری‌ها و تنگ‌نظری‌ها از عرصه قانونی دور مانده‌اند، باید با برقراری ارتباط بیشتر با این هنرمندان از استعدادهای آن‌ها در جهت موسیقی سالم و فاخر استفاده کنیم.

در بخش دیگری از این مراسم، علی مرادخانی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: خوشحالم که دست‌اندرکاران جشنواره خود از هنرمندان به‌ نام هستند و امیدوارم دیگر دوستان نیز که در این عرصه هستند به ما کمک کنند. مرادخانی ادامه داد: نسل آینده برای ما گنجینه‌ای بزرگ است. استادان موسیقی از کاری که جوانان در جشنواره امسال کردند شگفت‌زده بودند.

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طرحی داریم که یک درصد از بودجه عمرانی نهادها را به هنرهای تجسمی اختصاص دهیم. امیدواریم که با یاری مجلس و عنایت آقای باهنر این طرح تصویب شود تا بتوانیم نمادهای ایرانی و اسلامی را آن‌گونه که شایسته است در معرض دید همگان قرار دهیم.

مرادخانی در پایان گفت:‌ ارکسترهای سمفونیک و ملی با عنایت رئیس‌جمهور به زودی کارشان را آغاز می‌کنند. همچنین زمینه‌هایی فراهم شده که دیپلماسی فرهنگی بین ایران و کشورهای دنیا شکل بگیرد.

بخش دیگری از مراسم اختتامیه جشنواره موسیقی فجر به اجرای گروه موسیقی ژیوار به سرپرستی ژیوار شیخ‌الاسلامی و تکنوازی گیتار وحید ایرانشاهی اختصاص داشت و بعد از آن داوران بخش گروه‌نوازی موسیقی کلاسیک ایرانی متشکل از ارفع اطرایی، کیوان ساکت و عبدالحسین مختاباد تندیس زرین، لوح تقدیر و جایزه نقدی 9 میلیون تومانی را به گروه «سرشک» به سرپرستی یحیی علوی از مشهد به عنوان رتبه اول، لوح تقدیر و جایزه 6 میلیون تومانی را به گروه «شمسا» به سرپرستی سید نیما طیرانی بطحایی از تهران به عنوان رتبه دوم و لوح تقدیر و جایزه 3 میلیون تومانی را به گروه «ردیف» به سرپرستی سیدمحمدجواد صانعی از کاشان به عنوان  رتبه سوم اهدا کردند.

هیئت داوران بخش گروه‌ نوازی موسیقی کلاسیک غیرایرانی نیز متشکل از رافائل میناسکانیان، منوچهر صهبایی و جاوید مجلسی، «ارکستر مجلسی رسا» به سرپرستی مظفر نبیلی و به رهبری رامیار بهزادی از کرج را شایسته کسب رتبه دوم دانستند و لوح تقدیر و جایزه نقدی 6 میلیون تومانی جشنواره را به این گروه اهدا کردند.

بعد از اهدای جوایز این بخش، گروه موسیقی عبور به آهنگسازی علی قمصری و محمد معتمدی به اجرای قطعاتی پرداختند و سپس هیئت داوران بخش آواز جمعی متشکل از وارطان ساهاکیان،  مهدی شمس نیکنام و رازمیک اوحانیان، جایزه اول خود را شامل تندیس زرین جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی 9 میلیون تومانی به گروه «آوازی سونات» به سرپرستی محسن بافنده از ساری، جایزه دوم را شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی 6 میلیون تومانی به  گروه «کُر صمات» به سرپرستی آزاده عظیمی از شیراز و جایزه سوم را شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی 3 میلیون تومانی به طور مشترک به گروه «کُر آرارات» به سرپرستی آراکس خاچاطوریان از تهران و گروه «کُر انجمن موسیقی خراسان رضوی (صبا)» به رهبری محمدجواد سام‌نژاد و به سرپرستی محمد یوسفی از مشهد اهدا کردند.

در این مراسم احمد مسجدجامعی رئیس شورای شهر تهران، محمد رضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، پیروز ارجمند رئیس جشنواره و مدیرکل دفتر موسیقی، حسن ریاحی دبیر جشنواره، علی ترابی دبیر اجرایی جشنواره و هنرمندان عرصه موسیقی حضور داشتند.

مراسم اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر با اجرای محمد اصفهانی در تالار وحدت به کار خود پایان داد.
 
 
 
 


جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن