واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ اسفند ۱۳۹۲ (۲۲:۱۶ب.ظ)
آيت الله نوري همداني: اسلام با سکوت و انزوا مخالف است يکي از مراجع تقليد قم با اشاره به اينکه بعد از تحصيل علم مرحله بعد حضور در اجتماع است، گفت: يک عالم اجتماعي وظيفه سنگيني دارد و اسلام با سکوت و انزوا مخالف است.
به گزارش خبرگزاري موج، آيتالله حسين نوري همداني در شانزدهمين جشنواره بينالمللي پژوهشي شيخ طوسي با اشاره به اينکه کار ما و حوزههاي علميه امتداد راه انبياء و پيامبران است، اظهار کرد: امتداد اين جريانها لازم و ضروري است و وظيفه اصلي علما به شمار ميرود.
وي با اشاره به اينکه اسلام همه ابعاد جهان را در بر ميگيرد، گفت: در حوزههاي علميه بايد در علوم مختلف طبقهبندي صورت گيرد و يک نفر نميتواند در تمامي معارف متخصص باشد.
استاد برجسته حوزه علميه قم با بيان اينکه هر کس بايد در يک رشتهاي متخصص باشد و درک عميقي از آن رشته داشته باشد، تصريح کرد: ما بايد افرادي را با گزينش صحيح انتخاب کنيم و هر کدام در يک طبقه خاصي کار کنند.
وي با اشاره به اينکه ما بايد پاسخگوي تمام شبهات باشيم، بيان کرد: حرکتهاي اروپا و آمريکا جنبه اقتصادي دارد و ما بايد يک مبناي اقتصادي مناسب را ارائه کنيم.
نوري همداني با اشاره به اينکه بعد از تحصيل علم مرحله بعد حضور در اجتماع است، گفت: يک عالم اجتماعي وظيفه سنگيني دارد و اسلام با سکوت و انزوا مخالف است.
وي با بيان اينکه علماي شيعه مرزبان هستند و اجازه نفوذ شيطان را نميدهند، عنوان کرد: ما بايد مرزها را بشناسيم و نبايد اجازه دهيم که غير اسلام از اين مرزها عبور کند.
استاد برجسته حوزه علميه قم با اشاره به اهميت نويسندگي و مطالعه اظهار کرد: فن نويسندگي براي روحانيون بسيار لازم و ضروري است و آنها بايد به نويسندگان متبحري تبديل شوند.
وي با اشاره به اينکه کار علماي اسلام تنها خواندن و نوشتن نيست، گفت: پس از کسب علم و حضور در اجتماع وظيفه ديگر علما جهاد است.
نوري همداني با بيان اينکه پيامبران همه اهل جهاد بودند، تصريح کرد: در يک دست پيامبران کتابي براي دعوت مردم به حق و در دست ديگر آنها وسايل جنگي براي جهاد قرار داشت.
وي بيان کرد: فقها همچنان که در مرحله نشر و تبليغ دين گام برميداشتند، همراه پيامبران در ميدان جنگ نيز حضور داشتند.
اين مرجع تقليد عنوان کرد: امام علي(ع) فرمود علما هرگز نبايد در جامعهاي که ظالم و مظلوم است، قرار بگيرند و بايد در مقابل ظالم قيام کنند.
وي با اشاره به اينکه امام(ره) غم همه مستضعفان را در دل داشت، گفت: قرنها اين مطالب علمي در کتب وجود داشت و کسي که اين مطالب را به صحنه آورد، امام(ره) بود.
نوري همداني تصريح کرد: در طول تاريخ علما مردم را تنها نگذاشتند و علماي بزرگ ما علاوه بر حضور علمي در عرصههاي جهادي نيز حضور داشتند.
وي با اشاره به اينکه امام(ره) شاخصههايي براي انقلاب دارد، بيان کرد: اولين شاخصه انقلاب ولايت فقيه است.
استاد برجسته حوزه علميه قم با بيان اينکه دومين شاخصه امام مبارزه با استکبار جهاني و شناخت استکبار و مقابله با آن است، گفت: شناختن اسرائيل غاصب و وحدت بين علما و مردم از ديگر شاخصههاي انقلاب است.
وي با اشاره به اينکه عظمتي که اسلام براي کشورهاي اسلامي قائل بود کم کم دچار خطر ميشد اذعان کرد: امام(ره) از اين موضوع ناراحت بود و آن را آسيبي براي جهان اسلام ميدانست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]