واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
مدیری که مدرسه را با بازداشتگاه اشتباه گرفت
تهدید و فشار روانی مدیر یک هنرستان دخترانه در مشهد، دانش آموزی را دچار شوک کرد که با حضور عوامل اورژانس خوشبختانه این ماجرای تلخ، ختم به خیر شد.
به گزارش سرویس حوادث جام نیوز، به نقل از قدس آنلاین، که این حادثه اسف بار برای دختر 17 ساله وی رقم خورده ماجرا بدین گونه است که تعدادی از دانش آموزان یک هنرستان دخترانه مشهد که در زنگ تفریح در کلاس درس حضور داشته با شیطنت یک دانش آموزو اشتعال ناگهانی یک کاغذ توسط وی دچار هول وهراس شده و نهایتا با انداختن عجولانه این آتش پاره به داخل سطل زباله کلاس، باعث آتش گرفتن سایر اوراق درون سطل شده و سرانجام نیز این آتش سوزی غیرعمدی ساده، توسط خود دانش آموزان اطفاء می گردد.
این ماجرای ساده باعث خشم و عصبانیت مدیر مدرسه می شود و نامبرده که گویا فضای آموزشی مدرسه را با بازداشتگاه اشتباه گرفته به استنطاق دانش آموزان حاضر آنهم در یک فضای عصبی و تحت فشار می پردازد تا مسبب اصلی این حادثه را پیدا و گوشمالی نماید!. به همین دلیل دانش آموزان حاضر را یکی یکی به اتاق مدیریت فرا خوانده و با تحت فشار قرار دادن و تهدید دانش آموزان حاضر مبنی بر اخراج از آنان می خواهد تا اعتراف کنند که چه کسی عامل حادثه بوده است.
مائده فیاض دانش آموز سال سوم یکی از دانش آموزان حاضر است که مورد مواخذه و استنطاق قرار می گیرد. که به دلیل تهدید و فشار روانی مدیر مدرسه مبنی بر اخراج وی استرس و اضطراب دانش آموز را فرا گرفته و نامبرده دچار شوک شده و بیهوش می گردد!. شرایط به گونه ای پیش می رود که مدیریت مدرسه از اورژانس کمک می گیرد و بر اساس نظریه عوامل اورژانس، بیمار باید به بیمارستان اعزام شود که به خاطر عدم اطلاع والدین، دانش آموز تن به رضایت نمی دهد.
مدیریت مدرسه با شماره همراه پدر دانش آموز تماس می گیرد اما به علت عدم دسترسی پدر از دانش آموز دچار شوک می خواهد تا شماره منزل، مادر و یا سایر بستگان را ارائه کند! که به دلیل شوک وارده چیزی به یاد نمی آورد. این در حالی است که هنگام ثبت نام دانش آموز؛ شماره همراه پدر، مادر و تلفن منزل در پرونده ثبت شده و مشخص نیست که چرا مدیریت مدرسه از سایر شماره های موجود، جهت اطلاع رسانی به والدین استفاده نکرده است.
در ادامه و پس از بهبودی نسبی، اورژانس با اعلام عدم رضایت بیمار مبنی بر انتقال به بیمارستان از محل حادثه خارج می شود و مدیریت مدرسه این دانش آموز را با خودروی یکی از اولیای دانش آموزان به منزل منتقل می کند.
این ماجرا به همین جا ختم نمی شود بلکه مادر دانش آموز که با بازگشت زودهنگام دخترش روبرو شده پس از باز کردن در منزل و با دیدن لباس خاک آلود، چهره زرد، حال پریشان و وضعیت روحی و جسمانی نابسامان دختر که به خاطر افت فشار خون و صدمات وارده عصبی صورت گرفته دچار شوک می شود.
در انتها باید گفت که متاسفانه برخی از مدیران مدارس، فضای آموزشی مدارس را با بازداشتگاه اشتباه گرفته و با بکارگیری روش های نادرست روانی و عصبی باعث آسیب های جدی اجتماعی و شخصیتی به دانش آموزان می شوند. گرچه تَرکه ها و چوب های نازک دوران گذشته از مدارس جمع شده اما شاهد حضور تَرکه های روانی در مدارس هستیم. هنوز افکارعمومی خودکشی دانش آموز شیرازی که بخاطر تهدید مدیران مدرسه پس از آوردن تلفن همراه به مدرسه رخ داد را فراموش نکرده است. آموزش و پرورش باید در بکارگیری مدیران ماهر، کارکشته، متخصص و آشنا به اصول مدیریت و علم روانشناسی تمهیدات جدی بیندیشد تا شاهد ناهنجاری های تلخ اینچنینی در حوزه مسائل مدرسه نباشیم. 2008
۱۳۹۲/۱۲/۲ - ۰۷:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]