تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را رها مكن حتى اگر بعدش شعر باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860863618




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا باید باز هم بنشینیم و شاهد غیرانسانی ‌خواندن قصاص باشیم


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



آیا باید باز هم بنشینیم و شاهد غیرانسانی ‌خواندن قصاص باشیم
مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به نوشته‌ اخیر یک روزنامه‌ اصلاح‌طلب مبنی بر غیر‌انسانی خواندن حکم قصاص و همچنین ساخته شدن فیلم‌هایی غیراصولی در این باره، حذف اسلام را هدف این جریان ناسالم فرهنگی و سیاسی دانست.




  به گزارش جام به نقل از فارس، آیت‌الله سید هاشم حسینی‌بوشهری پیش از ظهر امروز در جمع علما، فضلا و ائمه جماعات استان اصفهان که در خیمه گلستان شهدا برگزار شده بود، اظهار کرد: بر طبق مضمون روایات، خداوند در قبال هر نعمتی که به انسان می‌دهد تکلیف و وظیفه‌ای بر گردن او می‌نهد.   وی بیان داشت: نعمت‌های خداوند وسیله آزمایش ما انسان‌ها است، نعمت تکلیف می‌آورد و ابزار آزمایش است و این نعمت و آزمایش، خود نعمتی دیگر از سوی خداوند است چرا که انسان در سایه این آزمایش‌ها به کمال و تعالی می‌رسد.   مدیر حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: ائمه جماعات در سنگر مقدس مسجد همواره در مسیر افزایش بصیرت مردم و دشمن‌شناسی آنها قدم بر می‌دارند که این خود بزرگترین رسالت و سترگ‌ترین مسئولیت است.   وی افزود: روحانیت استمرار بخش حرکت انبیاء است، دشمنان داخلی و خارجی امروز با حذف روحانیت، حذف اسلام را از جامعه دنبال می‌کنند، اگر امروز دشمنان چهره‌های مقدس اسلامی را تحت عنوان فیلم تخریب می‌کنند و تحت عنوان ساخت فیلم‌ها یا به روحانیت توهین و این قشر را به سخره می‌گیرند؛ همگی یک هدف را دنبال می‌کنند و آن حذف اسلام است.   حسینی بوشهری اذعان کرد: نعمت دیگری که خداوند امروز به همه ما عطا کرده انقلاب اسلامی است. امروز روحانیت، علما و فضلا با در اختیار داشتن این نعمت الهی باید به هر نحو ممکن علیه دشمنان اسلام و انقلاب و خنثی‌سازی توطئه‌های آنها از طریق تریبون‌های نماز جمعه، مساجد و مراکز دینی اقدام کنند.   وی خاطرنشان ساخت: آیا باید باز هم نشست و شاهد این باشیم که در روزنامه‌های داخلی حکم الهی قصاص را غیرانسانی ‌شمارند و با الفاظ و واژگان به مقدسات و اصول اسلامی توهین کنند؟! مشکل مردم ایران تنها مشکل آب و نان نیست ،آنچه که مردم را به انقلاب اسلامی جلب کرد پاسداشت از اسلام بود.   مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: امروز دشمنان با تمام وجود به صحنه مبارزه علیه اسلام و انقلاب آمده‌اند، دشمنان به دنبال تحمیل فرهنگ خود و به دنبال آن تخریب فرهنگ اسلامی هستند و سپس این روند منجر به تسلیم فرهنگی می‌شود.   وی در پایان اظهار کرد: امروز وهابیت تاخت و تاز می‌کند و بهائیت به توطئه علیه اسلام می‌پردازد، مستکبران حتی امروز در بین تفکر نسل جوان ایرانی نفوذ کرده و سعی دارند با پرداخت پول‌هایی هنگفت همچون سکه‌های طلا، کتاب انجیل را در دانشگاه‌ها بین دانشجویان توزیع کنند.
     




۱۳۹۲/۱۲/۱ - ۱۶:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن