تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868159656




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش دایی به اقدام نمادین مایلی کهن


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: واکنش دایی به اقدام نمادین مایلی کهن
کد خبر: ۳۸۰۵۹۵
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴ - 20 February 2014




 سرمربی تیم پرسپولیس علیه مصاحبه‌ها و رفتارهای اخیر محمد مایلی کهن موضع‌گیری کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی دایی در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل صبای قم اظهار داشت: مطمئنا بازی فردا حساس‌ترین و مهمترین بازی فصل ما خواهد بود. ما روی این بازی حساب باز کرده‌ایم و 3 امتیازش می‌تواند ما را به بالای جدول برساند. پیروزی در این بازی ما را برای 3 بازی آینده  امیدوارتر می‌کند. باز هم تکرار می‌کنم دیدار با صبا مهمترین بازی فصل ما است.

وی ادامه داد: بعد از دیدار با فجر تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و بازیکنان با جان و دل تمرین کردند. صبا هم تیم خوبی است و ما دیدار دشواری با آنها خواهیم داشت. با توجه به اطلاعاتی که دارم به صبایی‌ها برای بردن ما قول‌هایی داده‌اند و قطعا آنها همه تلاش‌شان را می‌کنند تا 3 امتیاز بازی را بگیرند البته ما اگر بازی خودمان را انجام دهیم و اسیر بدشانسی نشویم می‌توانیم 3 امتیاز را بگیریم و دوباره به بالای جدول برگردیم.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: نتایج صورت گرفته در این هفته از لیگ ما را به آینده امیدوار کرد و در حال حاضر سرنوشت‌مان دست خودمان است به همین خاطر می‌خواهیم در بازی‌های آتی نتیجه لازم را بگیریم.

دایی در واکنش به حرکت روز گذشته محمد مایلی کهن که با لباس رفتگری بازی ملوان و استقلال را از نزدیک تماشا کرد، گفت: اصلا دوست نداشتم راجع به این مسائل صحبت کنم اما برای اینکه ذهن مردم روشن شود، حرف‌هایم را می‌زنم. مردم ما شعورشان بسیار بالا است و به راحتی خیلی از حرکات را تشخیص می‌دهند. نمی‌خواهم راجع به کسی که گرفتن سهمیه آسیایی پرسپولیس برایش اهمیت ندارد و این مسائل را در مصاحبه خود هم اعلام می‌کند، حرفی بزنم. کسی که فقط به فکر منافع خودش است و اصلا به مردم و پرسپولیس کاری ندارد و اتفاقا این موضوع را هم علنا اعلام می‌کند. این آقا افکارش با افکار مردم فاصله دارد.

وی ادامه داد: آقایان راجع به صحبت‌های من حرکات عوام فریبانه انجام دادند اما خوشبختانه مردم ما باهوش‌تر از این صحبت‌ها هستند. شما اگر صحبت‌های مرا یک بار دیگر بازنگری کنید، متوجه می‌شوید که من به کسی توهین نکردم. اتفاقا من همیشه عنوان کردم که گذشته خود را فراموش نمی‌کنم و هیچ وقت یادم نمی‌رود که چطور وارد دانشگاه شدم و درس خواندم.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: متاسفانه از صحبت‌های من سوءاستفاده شد. من می‌خواستم فاصله طبقاتی را در جامعه خودم مطرح کنم که عین واقعیت است. در جامعه ما فردی وجود دارد که ماهی 500 هزار تومان حقوق می‌گیرد و کسی هم هست که بالای 100 میلیون تومان و بیشتر پول می‌گیرد که این فاصله طبقاتی را می‌رساند. مسلما جامعه ما تمام قشرها را نیاز دارند چه کارگر شهرداری و چه پزشک.

دایی با بیان این مسئله که اگر در جامعه پزشک و یا کارگر شهرداری وجود نداشته باشد آن جامعه دچار مشکل می‌شود، تاکید کرد: در برنامه‌ای به من 7، 8 دقیقه فرصت می‌دهند و تازه در میان حرف‌های من هم وارد می‌شوند. چه کار باید می‌کردم؟ من نه تنها هیچ توهینی نکردم بلکه دست همه خدمتگزاران را هم بوسیده‌ام. من معتقدم هر چیزی که دارم اول از خداوند است و بعد دعای خیر مردم اما آقایان باید بدانند که دوره انجام حرکات عوام‌فریبانه تمام شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه کسی این صحبت‌ها را مطرح می‌کند که به خاطر منافع خودش هر روز رنگ عوض می‌کند و دیگر مورد قبول جامعه نیست شما فکر می‌کنید چرا مردم کسی مثل مرحوم ناصر حجازی را دوست داشتند؟ چون او یک‌رنگ بود و تیپ و قیافه قبل و بعد از انقلابش فرقی نمی‌کرد اما شما قبل از انقلاب یک مدل بودی و بعد از انقلاب یک مدل دیگر که متاسفانه من نباید خیلی از مسائل را عنوان کنم اما خوب است که من هم فردا یک تی‌شرت کالیفرنیا و آمریکا بپوشم. این قدر به شعور مردم توهین نکنید و به خاطر اینکه مقاصد سوء خود را پیش ببرید از لباس کارگران زحمتکش شهرداری سوءاستفاده نکنید.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: دست شما برای همه مردم رو شده و همه شما را می‌شناسند. خوشبختانه دیگر این‌گونه حرکات مورد مقبولیت نیست و جامعه آن را قبول نمی‌کند.

دایی ضمن تشکر از تمام پیشکسوتانی که از پرسپولیس حمایت کردند، گفت: از تمام آنهایی که از ما حمایت کردند تشکر می‌کنم و دست‌شان درد نکند. حمایت آنها و مردم بوده که همیشه پشت ما بوده و من دست کسانی که پرسپولیس را حمایت کردند را می‌بوسم که نگذاشتند این تیم اسیر حاشیه شود.

وی در مورد اینکه تیمش مقابل صبا محروم و یا مصدومی دارد یا نه، اظهار داشت: متاسفانه سیدجلال حسینی، مهرداد کفشگری، امید عالیشاه و محسن مسلمان را در اختیار ندرایم اما تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم تا بتوانیم با دست پر از زمین خارج شویم.

سرمربی پرسپولیس در خصوص صحبت‌های علی فتح‌الله‌زاده و اینکه آیا خودش و رویانیان نمی‌توانستند مانع از اعتصاب بازیکنان پرسپولیس شوند اظهار داشت: این مسائل برای گذشته است و نمی‌خواهم وارد آن شوم. تیم ما احتیاج به آرامش دارد اما حداقل اگر کسی از ما حمایت نمی‌کند دیگر از پشت به خنجر نزند چون ظرفیت از پشت خنجر خوردن‌مان تکمیل شده و لااقل آقایان از جلو خنجر بزنند و یا مسائل را رودرو مطرح کنند. متاسفانه آن قدر در این مدت صحبت‌های ضد و نقیض مطرح شد و من و بازیکنانم را پولکی قلمداد کردند که نمی‌دانم چه بگویم.

دایی در ادامه انتقاداتش اظهار داشت: شما می‌توانید از آقای صالحی مدیرعامل نفت آبادان بپرسید که چه کسی در ماهشهر برای نیم فصل از این باشگاه درخواست 800 میلیون کرد. کسی که باعث سقوط 5 تیم به لیگ یک شده و باید به او تندیس پنجه طلایی را دارد که تیم‌های پیکان، شهرداری تبریز، سایپا، گهر و فولاد را به لیگ یک فرستاد. شما می‌دانید این تیم‌ها پس از سقوط به لیگ یک چقدر ضرر کردند؟

وی ادامه داد: قیمت یک تیم لیگ برتری 16،17 میلیارد تومان است اما قیمت یک تیم لیگ یکی نهایتا 4 میلیارد تومان است. حالا ببینید این آقا 5 تیم را 12 میلیارد تومان متضرر می‌کند و بعد برای نیم فصل 800 میلیون تومان می‌خواهد. او اگر جای مربیان دیگر بود چقدر پول می‌گرفت؟

سرمربی پرسپولیس در خصوص آمار و ارقامی که مایلی‌کهن از آن صحبت می‌کند، تصریح کرد: وقتی می‌گویم خنجر نزنید برای همین است که چطور اسناد دولتی به صورت غلط باید در اختیار اشخاص قرار بگیرد؟ به نظر من سازمان بازرسی کل کشور و مسئولان ذیربط باید به این مسئله ورود کنند که چرا اسناد دولتی دست برخی از افراد است که از آن سوء استفاده کنند و قبل از بازی حساس پرسپولیس علیه ما صحبت کنند؟

دایی ادامه داد: آقایان راجع به بازیکنان هم اظهار نظر می‌کنند و نمی‌دانم چه کسی به آنها این اجازه را داده است؟ فقط برای برنامه‌ای متاسف هستم که مصاحبه‌ای را پخش می‌کند که 90 درصد آن دروغ و کذب است و دوباره آقایان را روی خط می‌آورد. خوشبختانه مردم همه چیز را متوجه می‌شوند. نه تنها بعد از آن برنامه طرز فکر جامعه نسبت به من عوض نشده بلکه مردم خیلی بیشتر به حقایق پی برده و در تماس و پیامک‌های‌شان از من تشکر کردند. الان دختر 3 ساله من می‌داند چطور باید با آی‌پد کار کند پس ما نمی‌توانیم جامعه‌ای که این قدر از نظر فکری بالا  است را فریب بدهیم. خوشبختانه مردم انسان صادق را می‌شناسند و آدم‌هایی را هم که هر روز رنگ عوض می‌کنند می‌شناسند.

وی درباره جلسه مسئولان باشگاه پرسپولیس در وزارت ورزش هم تصریح کرد: نمی‌خواهم وارد خیلی از مسائل شوم چون تیمم را وارد حاشیه‌ می‌کنم اما من از روز اول یاد گرفتم که اگر مثلا 5 نفر در یک قایق حضور دارند یک نفر نمی‌تواند بگوید من سهم خودم را می‌خواهم و چنین ادعایی کند حالا که همه سوار یک قایق هستیم باید به هم کمک کنیم تا به مقصد برسیم اما نه تنها این مسئله صورت نمی‌گیرد بلکه دارند قایق را سوراخ می‌کنند.



مطالب مرتبط
مایلی‌کهن با لباس رفتگران به ورزشگاه رفت









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن