تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860317287




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دومين مقصد سفر استانی رئیس جمهور


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دومين مقصد سفر استانی رئیس جمهور
شركت در نشست شوراي اداري ومصاحبه خبري از ديگر برنامه هاي سفر دكتر روحاني و اعضاي هيات دولت به استان هرمزگان است.
کد خبر: ۳۸۰۴۵۴
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۲:۴۵ - 20 February 2014




استاندار هرمزگان با اشاره به اينكه همه مقدمات براي سفر حسن روحاني رييس جمهوري به اين استان فراهم شده است گفت: مردم هرمزگان ششم اسفند امسال به مدت سه روز ميزبان دولت تدبير واميد هستند.

به گزارش ايرنا، جاسم جادري چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در بندرعباس، افزود: اين سفر از ششم تا هشتم اسفند پيش بيني و برنامه هاي متعددي براي آن تدارك ديده شده كه مهمترين آن پس از استقبال رسمي در فرودگاه، ديدار عمومي با مردم استان هرمزگان در ورزشگاه تختي بندرعباس است.

وي بيان داشت: از ديگر برنامه هاي سفر رييس جمهوري به استان هرمزگان ديدار با نخبگان، دانشجويان، دانشگاهيان و فرهنگيان، علماي شيعه و اهل سنت، حضور در صبحگاه مشترك نيروهاي مسلح ، شركت درهم انديشي براي توسعه اين استان ، ديدار با ايثارگران و بازديد از منطقه ويژه اقتصادي و فولاد به عنوان قطب اقتصادي كشور است.

استاندار هرمزگان گفت: همچنين شركت در نشست شوراي اداري ومصاحبه خبري از ديگر برنامه هاي سفر دكتر روحاني و اعضاي هيات دولت به استان هرمزگان است.

وي اضافه كرد: به دليل گستردگي استان هرمزگان، حضور رييس جمهوري به همه شهرستان هاي اين استان امكان پذير نيست از اين رو وزرا و نمايندگان رييس جمهوري به تناسب نياز به شهرستان هاي اين منطقه سفر و پيام رييس جمهوري را به مردم ابلاغ مي كنند.
استاندار هرمزگان افزود: برنامه هاي مناسبي براي بررسي وضعيت طرح هاي آب و فاضلاب، كشاورزي، بهداشت و درمان و راه هاي روستايي براي سفر رييس جمهوري به اين استان پيش بيني شده است.
وي، همچنين بيان داشت: در سفر رييس جمهوري به استان هرمزگان طرح جديدي شروع يا كلنگ زني نمي شود چرا كه درهشت سال گذشته به اندازه كافي طرح نيمه تمام از دولت قبلي روي دست دولت كنوني مانده است و حداقل ۱۴تا ۱۵سال زمان مي برد اين طرح ها به اتمام برسد.
جادري افزود: در اين سفر تمركز روي تكميل طرح هاي نيمه تمام و پيگيري براي گرفتن اعتبار براي اين گونه طرح هاست كه هرچه زودتر به بهره برداري برسند .
استاندار هرمزگان اضافه كرد: با وجود اين كه اين استان به داشتن جزاير قشم ، كيش و مناطق آزاد اشتهار دارد، ليكن هرمزگان از توسعه نيافتگي در بخش هاي مختلف از جمله بهداشت ودرمان ، آموزش وپرورش ، مراكز علمي ، راه و معيشت رنج مي برد.
جادري ادامه داد: دوساعت و نيم درباره همه مسائل استان از شرق تا غرب و از جنوب تا شمال با دكتر روحاني صبحت كرده ام و خواستار جبران عقب ماندگي اين استان شده ام و به اين سفر اميد زيادي دارم.
استاندار هرمزگان، از مردم خواست در سفر رييس جمهوري به اين استان از ارائه نامه مكتوب خودداري و از طريق سامانه ۱۱۱ مطالبات و خواسته هاي خود را مطرح كنند تا با سهولت بيشتري به اين درخواست ها رسيدگي و به آنها پاسخ داده شود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن