تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات قدرت، انصاف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816847702




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکید بر حل بحران سوریه و حمایت از آرمان فلسطین


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

هیات های پارلمانی حاضر در کنفرانس تهران مطرح کردند: تاکید بر حل بحران سوریه و حمایت از آرمان فلسطین تهران – ایرنا- هیات های پارلمانی و سازمان های ناظر شرکت کننده در نهمین اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی بر وحدت مسلمانان، حل بحران سوریه و دفاع از آرمان فلسطین و تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس شریف تاکید کردند.


به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، رییسان پارلمانی و سازمان های ناظر شرکت کننده در نوبت صبح دومین روز از برگزاری این اجلاس به تبیین مواضع کشورهای خود در خصوص مسایل بین المللی و جهان اسلام پرداختند.
«علی السفیر» نماینده سازمان همکاری اسلامی در این نشست با بیان اینکه نقش پارلمان ها تنها قانونگذاری نیست و باید در روابط دیپلماتیک کشورها نیز نقش بسزایی ایفا کنند، گفت: از وظایف مجالس کشورهای اسلامی کمک به حفظ هویت دینی فرهنگی امت اسلامی است.
وی با اشاره به چالش های فعلی جهان اسلام تأکید کرد: افزایش اتحاد کشورهای اسلامی مهمترین راه مقابله با این چالش هاست.
نماینده پارلمان سنگال نیز در این نشست تاکید کرد، جمهوری سنگال، ملت، دولت و پارلمان این کشور تلاش می کنند در کنار کشورهای برادر در جهان اسلام برای رفع مشکلات امت اسلامی راه حلی پیدا کند.
وی همبستگی و همکاری بین کشورهای عضو اتحادیه مجالس اسلامی را یک ضرورت اساسی دانست و با اشاره برخی بحران های جهان اسلام خواستار کمک همه کشورها برای رفع بحران در آفریقای مرکزی، حمایت از آرمان فلسطین و جلوگیری از تفرقه امت اسلامی شد.
خانم ربکا عضو هیات پارلمانی اوگاندا نیز در سخنان خود بر دستیابی به فناوری های مدرن تاکید کرد و خواستار توجه بیشتر کشورها بر توسعه علمی، آموزش های حرفه ای و اشتغال جوانان در کشورهای اسلامی شد.
نماینده مجلس چاد نیز به اعضای این اتحادیه اعلام کرد که برخی از کشورهای آفریقایی با وجود برخورداری از منابع فراوان، نیازمند تامین و ایجاد زیرساخت هستند زیرا شکوفایی این ظرفیت ها می تواند به مقابله با خشونت گرایی بینجامد.
وی همچنین خواستار همبستگی کشورهای اسلامی برای رفع بحران ها از جمله بحران آفریقای مرکزی شد و افزود: چاد در سال های اخیر سیاست عمومی خود را بر جوانان، زنان و کودکان قرار داده است.
محمدعلی بوئمت نابیب رییس مجلس جمهوری جیبوتی با اعلام همبستگی کشورش با ملت فلسطین گفت: باید کشور فلسطین به پایتختی قدس شریف تشکیل شود.
وی تاکید کرد: امروز در جهان اسلام بنیادگرایی و تروریسم رواج است و کشور جیبوتی نیز از تهدیدات گروه الشباب که در کشور سومالی ریشه کرده است، مصون نیست.
«محمد سویبر ایمان» به نمایندگی از مجلس اندونزی در سخنانی هدف اصلی اتحادیه مجالس کشورهای اسلامی را اجرای آموزه های اسلامی براساس انسانیت، صلح و امنیت دانست و تاکید کرد: امروز این اتحادیه با مشکلاتی از جمله استقلال و تمامیت ارزی کشورها بویژه فلسطین مواجه است.
وی با تاکید بر اینکه مشکلات در جهان اسلام باید از طریق گفت وگوهای سیاسی حل و فصل شود، افزود: در موضوع اشغال فلسطین، جامعه بین المللی باید همکاری کند تا جلوی شهرک سازی ها در فلسطین گرفته شود.
این نماینده پارلمان اندونزی درباره وضعیت سوریه نیز ابراز امیدواری کرد که این کشور بتواند با مشکلات پیش رو مقابله کند و از طریق راه حل سیاسی به صلح و امنیت برسد.
وی بر بهبود روابط تجاری بین کشورهای اسلامی، حل مشکل بیکاری جوانان، رفع فقر و بیماری ها تاکید کرد و گفت: حل تمامی مشکلات نیازمند انسجام مسلمانان در جهان است و باید در برابر غرب نیز محتاط باشیم.
این نماینده پارلمان اندونزی همچنین پیشنهاد کرد یک شبکه مشترک بین کشورهای اسلامی تاسیس شود تا وحدت مسلمانان بیش از پیش تقویت شود.
نماینده مجلس بورکینافاسو دیگر سخنرانی این نشست بود که با تاکید بر تقویت دموکراسی، صلح و امنیت و همچنین توسعه اقتصادی و اجتماعی در کشورهای اسلامی، گفت: با توجه به بلایای طبیعی، تغییرات اقلیمی و اتفاقات آفریقا که شرایط بسیار سختی است، نتوانستیم از حقوق اولیه خود برخوردار باشیم و از جامعه بین الملل می خواهیم به تعهدات خود در جهت حفظ صلح و امنیت پایبند باشد.
وی با بیان اینکه جهان به یک سرزمین برای هر گونه ناامنی تبدیل شده است، افزود: این موضوع باعث شده تا ما نمایندگان در پارلمان های کشورهای اسلامی نتوانیم به وظیفه خود در این راستا عمل کنیم.
همچنین «لیمانوتو» نایب رییس مجلس توگو با یادآوری اینکه کشورش از ایجاد گفت وگوهای دایم برای همزیستی مسالمت آمیز در کشورهای آفریقایی حمایت می کند، گفت: مجلس و دولت کشور توگو برای ارتقای اسلام در توگو و کشورهای آفریقایی از برگزاری گفت وگوهای دایمی جهت تحقق همزیستی مسالمت آمیز حمایت می کند.
«یبدمویب تنمیم» نایب رییس مجلس مالی نیز ضمن اعلام آمادگی کشورش برای میزبانی دهمین اجلاس اتحادیه کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی، در اجلاس هشتم اتحادیه سران کشورهای اسلامی که دو سال قبل در خارطوم برگزار شد، مالی به دلیل اشغال پایتخت از سوی تروریست ها و قاچاقچیان مواد مخدر و اسلحه که به نام شریعت به اینگونه اقدامات دست می زدند، نتوانست شرکت کند.
وی با بیان اینکه اکنون مالی توانسته از شر وجود این تروریست ها رهایی یابد، ادامه داد: آنها جنایاتی همچون قطع دست جوانان و تعرض به زنان را به نام اسلام انجام می دادند که متاسفانه سبب افزایش تشکیک عده زیادی از شهروندان مالیایی در اعتقاداتشان شده بود.
وی از همکاری کشورها و پارلمان های اسلامی در حمایت از دولت قانونی مالی و مقابله با بنیادگرایی در این کشور تشکر کرد و گفت: اکنون مالی توانسته است مشارکت های اجتماعی و سیاسی را افزایش دهد و صلح و ثبات و استقرار ملی را به کشور بازگرداند.
«عربی عابد» عضو پارلمان تونس نیز با تاکید بر مقابله جدی با تعصبات مذهبی و طایفه ای در جهان اسلام گفت: باید تلاش کنیم براساس میانه روی و عدالت گام های خود را برداریم تا از این طریق چهره واقعی اسلام را به همگان نمایش دهیم.
وی افزود: منطقه اسلامی این روزها شاهد جنبش های اصلاحی است و در این جهت رهبران ملت ها باید در راه صادقانه و پیشرفت ملت های خود قدم بردارند.
این مقام پارلمان تونس گفت: باید از ظرفیت ها و خلاقیت های انسان ها در چارچوب فرهنگ اسلامی به نحو احسن استفاده کنیم و مقابله جدی با تعصبات مذهبی و طایفه ای داشته باشیم.
این مقام پارلمان تونس درباره مساله فلسطین نیز گفت: تونس از راه حل عادلانه برای خاتمه دادن مساله فلسطین حمایت می کند و بر تشکیل دولت فلسطینی با پایتختی قدس شریف تاکید دارد.
وی با اعلام حمایت کشورش از ملت سوریه اظهار داشت: باید راهی اندیشیده شود تا از چپاول زیرساخت ها و ادامه خونریزی ها در این کشور جلوگیری شود و تلاش شود تا با یک راه حل مسالمت آمیز و سیاسی این بحران خاتمه یابد.
نماینده پارلمان لیبی نیز با اشاره به تحولات سیاسی در این کشور پس از سقوط دیکتاتور لیبی، اظهار داشت: فردا انتخابات مجلس موسسان لیبی برگزار می شود تا زمینه برای تشکیل دولت قانونی براساس قانون اساسی فراهم شود.
وی بر مقابله با تروریسم، حمایت از مردم فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت: باید دیوار نژاد پرستی که این رژیم در کرانه باختری ساخته است، شکسته شود زیرا این اقدامات جنایتکارانه و تروریستی است.
وی همچنین با اشاره به تلاش بین المللی برای حل مسالمت آمیز بحران سوریه نیز گفت: باید چارچوب زمانی مشخصی تعیین شود تا ملت سوریه شاهد صلح و ثبات باشند.
فاطمه بنت محمد عضو پارلمان موریتانی نیز در این نشست با ابراز خرسندی از توافق ایران و گروه 1+5 درباره موضوه هسته ای ابراز امیدواری کرد در این کنفرانس به مشکلات جهان اسلام از جمله مبارزه را تروریسم و فقر کشورهای اسلامی توجه ویژه ای شود.
وی با ابراز تاسف از اقدامات صورت گرفته در فلسطین گفت: فلسطین خط قرمز همه کشورها در اجلاس های برگزار شده است.
«ابراهیم ریزا» نماینده مجلس جزایر مالدیو نیز با بیان این که این اجلاس گام بزرگی برای تحقق صلح، امنیت و عدالت بین کشورهای اسلامی است، گفت: به طور حتم عدالت نخست باید در درون کشورها و سپس در سطح گسترده تر و حوزه بین المللی محقق شود.
وی با اشاره به مشکلات مردم فلسطین در چند سال اخیر، افزود: قطعا همکاری میان کشورهای اسلامی می تواند به حل این مشکلات بینجامد.
رییس هیات پارلمانی مغرب نیز در سخنان خود گفت: کشورهای اسلامی باید همبستگی را سرلوحه خود قرار دهند و از امکانات انسانی خلاق و اندوخته های تاریخی خود در این راستا استفاده کنند.
وی افزود: باید برای مقابله با تروریسم و جریان های تکفیری از اندیشه های ارزشمند خود کمک بگیریم و مساوات و برابری را ارتقا دهیم.
این عضو پارلمان مغرب درباره موضوع فلسطین نیز اظهار داشت: باید دولت فلسطینی به پایتختی قدس شریف تشکیل شود و مغرب از این موضوع حمایت می کند.
المهدی حامد رییس هیات پارلمانی سودان نیز گفت: استعمار موفق شد کشورهای ما را پراکنده کند اما از جدا کردن امت اسلامی از یکدیگر که پیامبر و قرآن وجه مشترک ما است ناکام ماند و ما با یکدیگر یکپارچه ایم.
وی افزود: ما به عنوان نمایندگان جوامع اسلامی و ملت هایمان در معرض خطرهای فرهنگی هستیم و باید به عنوان قانونگذار قوانینی در جهت تقویت وحدت برای همکاری در زمینه های اقتصادی و سیاسی وضع کنیم..
در ادامه این نشست، نماینده قبرس ترک، دبیر کل مجمع مجالس آسیایی، دبیر کل پارلمان های آفریقایی و نیز دبیر کل شورای مشورتی اتحادیه مغرب عربی به عنوان سازمان های ناظر عضو این اتحادیه به بیان دیدگاه های خود پرداختند و وحدت جهان اسلام برای حل مشکلات را مورد تاکید قرار دادند.
سیام**2025**9103**1535
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




30/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن