واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تابش در اخطار قانون اساسی: تمامی اخطارهای نمایندگان درمورد تغییر جداول صد درصد درست است /کمیسیون تلفیق خلاف قانون عمل کرد تهران-ایرنا-نماینده مردم اردکان درمجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تمامی اخطارهای نمایندگان درمورد تغییر جداول صد درصد درست است، اظهار داشت: کمیسیون تلفیق جداول مربوط به درآمدهای مالیاتی استانی را خلاف قانون تغییر داده است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، محمدرضا تابش درجلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی درتذکری با استناد به مواد 196، 45 آئین نامه داخلی و اخطاری به اصول 3 و 52 قانون اساسی گفت: آقای ابوترابی فرد شما می گویید که اگر قرار است اخطاری در مجلس مطرح شود باید ناظر به رخ دادن موارد خلاف قانون اساسی باشد. حال این که تشکیل جلسه امروز مجلس برای بررسی ایرادات احتمالی شورای نگهبان بود.
وی اظهار داشت: بنابراین تمامی اخطارهای نمایندگان صد درصد در موضوع است و حق نمایندگان طرح آن می باشد.
وی گفت: یک ماه در کمیسیون تلفیق برای بررسی لایحه بودجه وقت صرف شد اما همه مصوبات تلفیق ملغی شد و بعد از این که لایحه مجددا به مجلس بازگشت با مکانیزم خاصی درآمد دولت 6 هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
وی ادامه داد: حال این که باید طبق ضوابط خاصی که در صحن تصویب شده بود این درآمد هزینه می شد.
تاش اظهار داشت: من نمی خواهم مساله را باز کنم چون مغایر وحدت ملی است و استخوانی در گلو و خاری در چشم می شود.
تابش افزود: تمامی نمایندگان کلان نگر و ملی نگر هستند دراین راستا من به آنان میگویم نمایندگان چطور می خواهند در مورد بودجه استان هایشان و نحوه توزیع آن پاسخگو باشند.
وی اظهار داشت، در بودجه درآمدهای مالیاتی استان ها برمبنای رشد میانگین 8 ساله لحاظ شده بود اما تلفیق این جداول مصوب را تغییر داد و در جلسه علنی توزیع کرد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: طبق فیلم بازبینی شده از جلسه علنی روز یکشنبه 20 بهمن ماه در ساعت 15:50 سه دفعه آقای لاریجانی رئیس جلسه می گوید اصل ماده واحد تبصره ها و جداول به رای گذاشته می شود. این یعنی جداول اصلاح شده در کمیسیون تلفیق به رای مجلس رسیده است.
وی اظهار داشت: در این شرایط کمیسیون تلفیق چه جایگاهی دارد که بخواهد جداول اصلاح شده را مدنظر نگرفته و مجددا جداول را به آنچه دولت ارائه داده بود بازگرداند آن هم در شرایطی که استان ها طبق جداول دولت افزایش درآمدهای مالیاتی شان بسیار زیاد است به طوری که باید از استان های مختلف نسبت به سال گذشته درآمدهای مالیاتی بسیار زیادتری دریافت کرد.
تابش در ادامه تاکیدکرد: طبق جداول لایحه دولت درآمد مالیاتی خوزستان در سال 93 باید 57 درصد ، کرمان 58 درصد، اصفهان 30 درصد ، هرمزگان 158 درصد، زنجان 90 درصد، چهارمحال و بختیاری 53 درصد، یزد 44 درصد، خراسان 49 درصد، آذربایجان غربی 39 درصد و گیلان و مازندران 35 درصد است.
وی افزود: در صورتی که این جداول برای اخذ درآمدهای مالیاتی از استان ها ملاک داده قرار شود ما قرار است چطور جواب مردم را بدهیم این کار تنها باعث افزایش فشار به تولیدکنندگان و اصناف می شود ما نماینده دو نهاد حاکمیتی نیستیم که تعرفه ها و عوارض را از ابتدای سال بالا ببرند و بعد پول را صرف چند جای خاص بکنند.
وی خاطر نشان کرد: نمایندگان توسط مردم انتخاب می شوند اگر قرار است این گونه درآمدهای مالیاتی استان و به دنبال آن فشار بر مردم افزایش پیدا کند ما قرار است چه جوابی به مردم بدهیم بعد می گویند که این کار را نمایندگان کرده اند. بگذارید رابطه بین مردم و نمایندگان حفظ شود.
حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد درپاسخ به این اخطار و تذکر تابش گفت: در پایان جلسه روز دوشنبه هفته جاری اعلام شد که جلسه روز چهارشنبه جهت بررسی ادامه دستور هفتگی مجلس قبل از بررسی لایحه بودجه است به همین دلیل از امروز ادامه رسیدگی به دستور هفتگی را در دستور کار داشتیم.
وی افزود: البته ما مدنظر داشتیم که اگر شورا ایراداتی را به مصوبات مجلس در مورد لایحه بودجه اعلام کرد آن را مورد بررسی قرار دهیم. طبیعتا اگر ایرادی نباشد کار بودجه در مجلس تمام شده است.
وی ادامه داد: در مورد موارد مطرح شده در مورد جداول بودجه ما نظرات نمایندگان و همچنین نظر رئیس و هیات رئیسه تلفیق را دریافت کردیم و در چارچوب قانون با توجه به نظرات دوستان در هیات رئیسه به تصمیم درستی می رسیم.
سیام**9121 ** 1418
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
30/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]