محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843068871
سهم نداشتن بهشت پرندگان از گردشگری و اشتغال | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
واضح آرشیو وب فارسی:سیری در ایران: تاریخ خبر : 1392/11/30 – به گزارش خبرنگار مهر، زمستان در همه جا خبر از خواب طبيعت و حيوانات دارد، اما ميانكاله موقعيتش متفاوت است، اينجا در زمستان تازه زندگي براي پرندگاني مهاجر آغاز می شود. سالانه بین 500 تا یک میلیون و 200 هزار قطعه پرنده به میانکاله سفر می کنند و از اینرو، این جزیره در همه ایام، مامنی مناسب برای آنان و طبیعتی چشم نواز برای پرنده نری است. يكي از ويژگيهاي مهم ميانكاله، كه آن را به يكي از مهمترين مقاصد گردشگري تبديل مي كند وجود زيستگاههاي متنوع جانوري و گياهي و وجود هزاران پرنده در فصل هاي مختلف است كه از آن منطقه اي بكر براي گردشگري مي سازد. پرنده نگري از مسائلي است كه با توجه به گونه هاي مختلف پرندگان بايد مورد توجه قرار گيرد كه با گذشت سي و پنج سال از انقلاب اين مسئله اتفاق نيفتاده است. ميانكاله تابلوي زيبا و هزار رنگي است كه خداوند در اختيار ما قرار داده و توجه به طبيعت بكر و زيستگاه بي نظيرش از دغدغه هاي همه است اما در اين بين ايجاد اشتغال و گردشگري در اين منطقه وسيع از دغدغه هاي مردم منطقه و بوميان است كه بايد مورد توجه قرار گيرد كه علي رغم توانمندي ها و فرصت ها و ظرفيت هاي موجود در ميانكاله از اين موقعيت بدرستي بهره برداري نشده است. پناهگاه حیات وحش میانکاله با وسعت 68 هزار و 800 هکتار و با داشتن دو اکوسیستم آبی و خشکی شامل تالاب، خلیج و شبهجزیره، یکی از مناطق حفاظتشده بینالمللی و از مناطق 9 گانه ذخیرهگاه زیستکره در ایران است.
میانکاله سهمی از گردشگری ندارد محمد كابلي يكي از بوميان منطقه با اشاره به وجود برخي از دامداران و شكارچيان غير بومي در منطقه گفت: متاسفانه میانکاله با همه ظرفیتهای بینظیرش، هیچ سهمی در گردشگری و یا ایجاد اشتغال نخواهد شد. وي گفت: بسياري از افراد غير بومي كه در منطقه به اشتغال مبادرت دارند و صيادي و شكار مي كنند از سالهاي بسيار دور بوده اند و متاسفانه به دليل وجود اين افراد، اكنون بوميان منطقه نمي توانند بدرستي از اين مواهب الهي دريا و اشتغال در دريا بهره مند شوند. كابلي بيان داشت: متاسفانه وجود بندر، سرو صدا و آلودگي ناشي از آن، شكارچيان غير مجاز و مسائل ديگر نيز در برخي موارد موجب شده است كه در سالهاي اخير شاهد كم شدن پرندگان در ميانكاله باشيم كه بايد با كارهاي اصولي وارد شويم. رضا اصغري يكي از شهروندان بهشهري كه دغدغه محيط زيست دارد نيز در رابطه با واگذاري زمينهاي ميانكاله و جدا شدن آن از بهشهر و مازندران به مهر گفت: جاي بسي نگراني است كه اين روزها نيز همچون سالهاي گذشته زمزمه هاي جدايي ميانكاله از مازندران شنيده مي شود. وي گفت: ميانكاله جزئي از سرزمين ما است و حق تجاوز به اين سرزمين را به كسي نخواهيم داد چرا كه مديريت ميانكاله و آشوراده با محيط زيست مازندران است و مسئولان شهرستان بايد در اين رابطه فعالتر از گذشته وارد شوند. اصغري با بيان اينكه وجود جاذبههای منحصر به فردی چون دریا، تالاب و گونههای مختلف جانوری و گیاهی، ترکیبی رويايي بوجود آورده است ادامه داد: بايد با برنامه ريزي مناسب در جهت پایداری اکوسیستم ميانكاله و حفاظت آن برای نسلهای آینده تلاش كنيم. وي گفت: بايد بدانيم كه سرازیر شدن سرمایه گذاران به ميانكاله و حاشيه درياي خزر در بهشهر جز تخريب و سوء استفاده و ايجاد منفعت براي خود و نابودي محيط زيست چيزي به دنبال نخواهد داشت و بايد در اين رابطه مسئولان با تمام توان وارد شوند و براي مسائل مالي محيط زيست را به نابودي نكشانند. فرماندار بهشهر در گفتگو با خبرنگار مهر در بهشهر در رابطه با جدا سازي ميانكاله از بهشهر اظهار داشت: ميانكاله بهشهر و زمينهاي حاشيه دريا از زمانهاي خيلي دور بدون دستبرد توسط مردم باقي مانده است كه بيانگر توجه اجداد و بزرگان ما به طبيعت و احترام به آن بوده است.
دستبردی در طبیعت میانکاله صورت نگرفته است محمد تقي نورزاد گفت: صيد از دريا و شكار پرندگان از سالهاي بسيار دور در ميانكاله و درياي بهشهر متداول بوده است اما زياده خواهي در آن وجود نداشته و دستبردي در دريا و طبيعت و محيط زيست صورت نگرفته است. وي افزود: در رابطه با ميانكاله و استفاده از آن نيز دو تفكر وجود داشته كه يا درب ميانكاله بسته شود و كسي حق استفاده از اين زيستگاه را نداشته باشد و يا اينكه باز باشد و همه استفاده كنند كه در مجموع حد وسط در نظر گرفته شد كه با زون بندي مختلف بتوانيم از اين زيستگاه و طبيعت زيبا بدرستي استفاده كنيم. نورزاد اظهار داشت: در رابطه با ميانكاله مردم مطمئن باشند كه اين زيستگاه حفظ شده و يك سانتي متر از آن را براي ساخت كارخانه نمي دهيم، بهشهر زمينهاي زيادي در شهرك صنعتي دارد كه سرمايه گذاران مي توانند از اين فرصت سرمايه گذاري استفاده كنند اما تخطي در زيستگاه ميانكاله و حريم دريا به كسي داده نمي شود. وي گفت: ما مطيع قانون هستيم و از طرح هاي سازگار با محيط زيست حمايت مي كنيم همچنانكه 2 هزار هكتار از زمينهاي اطراف دريا را شيلات براي پرورش ماهي در دست اقدام دارد كه با مطالعات وارد شده و طرح هاي منطبق بر طبيعت با سرمايه گذاري، اشتغال زايي با حفظ طبيعت انجام مي شود. فرماندار بهشهر اظهار داشت: ميانكاله حساسيت ما است كه بخشي از ميانكاله را استان گلستان مطالبه كرده است و ادعا دارد اما تالاب جزء جدا نشدني از بهشهر و مختص بهشهر است. نورزاد افزود: از كل مجموعه شبه جزيره ميانكاله تنها تا كانال خوزيني از گرگان متعلق به استان گلستان است و مابقي نيز در حوزه مازندران و شهرستان بهشهر قرار دارد ضمن اينكه براساس مصوبه دولت، مديريت يكپارچه ميانكاله و آشوراده در دست مازندران و محيط زيست بهشهر است.
مدیریت میانکاله یکپارچه است وي ادامه داد: ميانكاله و مديرت يكپارچه آن متعلق به بهشهر است و ميانكاله حق ما است و به هيچ وجه نمي پذيريم در اختيار كس ديگري قرار گيرد. رئيس اداره محيط زيست بهشهر نيز با اشاره به مديريت يكپارچه ميانكاله با محيط زيست بهشهر و مازندران، در رابطه با زيستگاههاي مختلف در ميانكاله گفت: حدود 45 هزار هكتار از اين مناطق اكوسيستم ابي است كه شامل مناطق تالابي، باتلاقي و خليج ميانكاله است و مابقي نيز شبه جزيره ميانكاله است كه اين منطقه از سال 48 بعنوان اولين منطقه تحت حفاظت محيط زيست قرار گرفته و با توجه به پتانسيل منطقه و زمستان گذراني پرندگان به پناهگاه حيات وحش ميانكاله بعنوان اولين گروه تالاي كنوانسيون تالابها ثبت و يكسال بعد بعنوان يكي از ذخيره گاه زيست كره در يونسكو ثبت شد. زمان رضا احمدي افزود: ميانكاله سالانه ميزبان ميليونها پرنده است و از نظر زيست مندي 230 گونه مورد خشك زي و تالاب و آب زي دارد كه از اين تعداد 130 گونه تالابي و 100 گونه خشك زي هستند و داراي 50 گونه پرنده تابستان يا زمستان گذران و 10 گونه مهاجر عبوري. وي در رابطه با گونه هاي بومي منطقه خاطر نشان كرد: 40 گونه پرنده بومي داريم كه شامل قرقاول، دراج، بلدرچين، دريجه، سرخو، انواع گنجشك، انواع عقاب و سارگپه و… شامل اين موارد هستند. احمدي از پرندگان خشك زي زمستان گذران به ابيا، كله سياه، توكا، سهره و… اشاره كرد و يادآور شد: پرندگان خشك زي تابستان گذران نيز هد هد، زنبورخوار و… هستند. رئيس اداره محيط زيست بهشهر در رابطه با وجود دامداري و صيادي در منطقه و آسيب هاي مختلف ناشي از آن در اين زيستگاه اظهار داشت: صيادي و دامداري از قبل بوده است و شامل زمان حال نيست و بايد ساماندهي مناسب انجام شود. دام سبك بايد بصورت موقت و فصلي شود. صیادی منطقه نیازمند ساماندهی است وي گفت: صيادي به دليل پراكندگي در منطقه نيازمند ساماندهي است كه همه اين مسائل با زون بندي در دست اقدام سازمان محيط زيست عملياتي مي شود.
احمدي در رابطه با گردشگري منطقه نيز بيان داشت: در بحث گردشگري، گردشگري در ميانكاله براي پرنده نگري و بازديد از مناطق با مجوز سازمان محيط زيست و با ظرفيت مشخص انجام مي شود و ممانعتي در اين راستا نداريم. وي خارج شدن از منطقه گردشگري و ورود به مناطق حفاظتي ميانكاله خطرناك اعلام كرد و يادآور شد: متاسفانه 12 طاقه قرقاول در همين راستا در سال جاري شكار شدند. احمدي گفت: گردشگري فعلي براي پرنده نگري و بازديد منطقه است كه در تابستان بحث گردشگري با اجراي طرح مديريت با ظرفيت مشخص و نظارت و هماهنگي انجام مي شود و در مجموع گردشگري در منطقه بايد با مجوز سازمان و با ظرفيت مشخص و نظارت سازمان باشد. رئيس محيط زيست بهشهر در رابطه با طرح مديريت ميانكاله گفت: اين طرح انجام و زون بندي ها مشخص شده است و زون حفاظت، تفرج گسترده، متمركز، زون اقتصادي، دامداري و صيادي مشخص و در حال چاپ است. وي ادامه داد: با اجرايي شدن اين طرح مديريتي مي توان به ميانكاله بعنوان فرصت نگاه دقيق تري داشت كه بحث گردشگري، اقتصادي، ساماندهي جايگاه صيادي و دامداري و در اين بين نوع گردشگري و طبيعت گردي در اين زون بندي كاملا” مشخص است و با ابلاغ اين طرح مديريتي از طريق سازمان به اداره كل محيط زيست مازندران اين طرح قابليت اجراي پيدا مي كند. کمبود نیروی انسانی و مامور در میانکاله احمدي با اشاره به كمبود نيروي انساني و مامور در ميانكاله بيان داشت: منطقه ميانكاله با وسعت بيش از 68 هزار هكتاري خود تنها 12 مامور دارد كه در هر شيفت 6 مامور بكارگيري مي شوند و با كمبود نيروي انساني و تجهيزات روبرو هستيم. وي در خصوص تهديدهاي مختلفي نظير بندر اميرآباد، دامداران، شكارچيان، ساخت و سازهاي غير مجاز و…. كه توسط مردم بيان شده است اظهار داشت: بندر تهديدي براي ميانكاله نيست و ما تا كنون در ميانكاله موردي را در اين رابطه نداشتيم. رئيس محيط زيست بهشهر ادامه داد: مهمترين مشكل مردم منطقه در رابطه با تالاب لپوي زاغمرز است كه به دليل استفاده از لپو بعنوان جايگاه پرورش ماهي متاسفانه غذاي پرندگان را از بين برده اند و ايجلاد فضاي ناامني كرده اند كه پرندگاني كه براي زمستان گذراني به لپو مي آمدند در سالهاي اخير به دليل تبديل شدن لپو به پرورش ماهي و ايجاد ناامني در اين منطقه نمي مانند. احمدي خاطر نشان كرد: متاسفانه لپو از حالت زيستگاهي خارج شده و متوليان لپو و شوراي زاغمرز از آن بعنوان پرورش ماهي استفاده مي كنن و عدم وجود غذا و امنيت زيستگاه موجب شده است كه پرندگان اين مكان را امن ندانند و تنها بندر و عبور و مرور تنها بخشي از اين مسئله است اما پرنده نيازمند غذا و امنيت است كه متاسفانه در لپو وجود ندارد.
وي گفت: ساخت و سازهاي غير مجاز در نوار ساحلي ميانكاله از ديگر مشكلات است كه برخي صاحب ملك در اين مناطق هستند كه در مستثنيات خود اقدام به ساخت و ساز مي كنند و مصالح سخت بكارگيري مي شود كه متناسب با محيط زيست ميانكاله نيست اين افراد به دور از چشم ماموران اقدام به اين كتار مي كنند كه حكم توقف ساخت و ساز گرفته شده اما بطور نامحسوس برخي افراد همچنان فعال هستند كه ماموران ما هم پيگيري همه جانبه انجام مي دهند كه حدود 5 واحد ساخت و سازهاي غير مجاز در درون ميانكاله وجود دارد. میانکاله رویشگاه انار وحشی رئيس محيط زيست بهشهر با اشاره به وجود زيستگاه انار وحشي و ارگانيك در ميانكاله يادآور شد: از حدود 10 هزار هكتار باغ انار در ميانكاله 5 هزار هكتار قابل برداشت است و مابقي در قالب زون حفاظتي ديده شده كه براي پرندگان و حيوانات داخل زون بندي هاي مشخص شده است. وي گفت: ساماندهي استحصال انار در قالب تعاوني ها انجام شده است كه در فصل برداشت انار هر ساله 8 تعاوني فعال در منطقه ميانكاله كه همه از افراد بومي منطقه هستند نظارت بر برداشت و استحصال انار را بر عهده دارند كه سالانه 2 تا 3 هزار تن برداشت انار داريم. احمدي ادامه داد: تعداد 90 واحد دامدار و 26 واحد صيادي در منطقه فعال است و تا طرح مديريت اجرا نشود و زون بندي ها عملياتي نشود در رابطه با ايجاد گردشگري، اشتغال، اقتصاد و مسائل ديگر نمي توانيم كار كنيم چرا كه بايد تابع زون بندي مورد نظر باشيم. به گزارش مهر، ميانكاله بعنوان يكي از زيستگاههاي منحصربفرد جهان ضمن نگهداري مناسب و حفظ زيستگاه، نيازمند ايجاد زون گردشگري مناسب است كه بايد به صورت علمي وارد شده و با بهره مندي از كارشناسان علمی در حوزه صنعت گردشگری و محيط زيست، و با هدف شناساندن و بهره برداري مناسب افراد از اين مواهب الهي نه فقط با دید تجاری و درآمد زائی وارد میدان عمل شده و در جهت توسعه گردشگری در ميانكاله گام برداريم كه در اين رابطه ارتباط دو سویه میزبان و مهمان مي تواند در جهت توسعه گردشگري در ميانكاله بسيار موثر است. ايجاد گردشگري در ميانكاله و مداخله و حضور انسان در محیط زیست به معنی ازبین رفتن محيط زيست نيست بلكه اصلاح بهینه سازی و اصولی محیط زیست مي تواند در جذب توريست در منطقه و نگهداري پايدار محيط مثمر ثمر باشد.
………………………..
گزارش: مريم نظري
این مطلب را به لیست مطالب مورد علاقه خودتون اضافه کنید" rel="nofollow">این مطلب را به لیست مطالب مورد علاقه خودتون اضافه کنید
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیری در ایران]
[مشاهده در: www.seeiran.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]
صفحات پیشنهادی
زمستان بهاری میانکاله/ سهم نداشتن بهشت پرندگان از گردشگری و اشتغال
استانها شمال مازندران مهر بررسی می کند زمستان بهاری میانکاله سهم نداشتن بهشت پرندگان از گردشگری و اشتغال بهشهر - خبرگزاری مهر زمستان میانکاله هم بهاری است و پرندگانی که با آوای روحبخشان سکوت زمستانی جزیره را می شکنند به بهشت پرندگان جهان و تابلوی هزار رنگ طبیعت خوش آمدیدبررسی افزایش سطح کیفی خدمات به مسافران | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 28 – تهران – ایرنا – اولین نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر به منظور ایجاد تعامل بیشتر ارگان های بین بخشی افزایش سطح کیفی خدمات به مسافران و با محوریت نوروز 93 فردا برگزار می شود به گزارش روز دوشنبه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان مجزیره نگین | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
جزیره نگین از جزیرههای کوچک ایران در خلیج فارس است این جزیره در فاصله نزدیک از بندر بوشهر قرار دارد جزیره نگین حدود ۳۰ هکتار مساحت داشته و تا ۷۰ هکتار هم قابلیت گسترش دارد و مزیت مهم آن قرار داشتن در کنار حوضچه قابل کشتیرانی و امکان دسترسی مستقل به بزرگراه بوشهر – برازجانگردشگاه ییلاقی خوران | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
منطقه تفریحی خوران ایوان در جنوب غربی دشت ایوان و در دامنههای کوههای شرهزول تفرجگاه جنگلی خوران با انبوهی از درختان و زلالی از چشمه ساران وجود دارد دهکده توریستی خوران ایوان با داشتن انواع باغات میوه و گردو و چشمهسارهای از دل کوه بیرون آمده چشم انداز لطیف و دلنوازی را بر روحکایت تعطیلی موزه تاریخ طبیعی و تاریخی زنجان پایان مییابد؟! | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 29 – دنیای اقتصاد- زنجان- اسدالله قربانزاده درحالی که مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان زنجان بر فقدان مجوز فعالیت موزه تاریخ طبیعی و تاریخی زنجان تاکید دارد موزهدار موزه تاریخ طبیعی و تاریخی با ارائه اسناد و مدارک فعالیت این موزه را در هفتمسجد بردستان | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
مسجد بردستان در روستاي بردستان از توابع شهرستان دير در استان بوشهر قرار گرفته است اين روستا در 27 درجه و 27 درجه و 52 دقيقه عرض جغرافيايي و 51 درجه و 57 دقيقه طول جغرافيايي واقع است ارتفاع از سطح دريا 15 متر است و با درياي خليج فارس 5 كيلومتر فاصله دارد اولين بناي مسجد را به عرقيب دبي ، از کيش بر خواهد خواست | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 26 – به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج از ويژگي هاي بارز گردشگري ايران مي توان به اقليم هاي مختلف آب و هوائي موجود در کشور آثار باستاني وتاريخي جنگل و رود و رودخانه هاي مختلف و جزاير زيباي خليج فارس اشاره کرد مطمئنا اگر به بحث گردشگري و توريسم با ديدي حرفه ايجزیره فارسی | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
این جزیره در 103 کیلومتری سواحل جنوبی ایران و در حدّفاصل مرز بین ایران و عربستان واقع شده و از این نظر بسیار حائز اهمیت میباشد طول جزیره فارسی 14 کیلومتر و عرض آن 7 کیلومتر است جزیره فارسی فاقد آب شیرین و خالی از سکنه میباشد و هماکنون در آن تأسیسات نفتی و تأسیسات نظامی نیرویبازارچه صنایع دستی شهرکرد راه اندازی می شود | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 26 – به گزارش ایرنا مهرداد رییسی روز شنبه در نشست مشترک با مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های چهارمحال وبختیاری با بیان قابلیت های استان در توسعه اشتغال در صنایع دستی گفت ایجاد بازارچه های صنایع دستی درجذب گردشگر و افزایش شغل نقش موثر ایفا می کند وی با تاآیا قیمت تورهای نوروزی با درآمد مردم متقابت دارد؟ | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 28 – خبرامروز هر چند سازمان متولی گردشگری برای رشد این صنعت مردم را به مسافرت از طریق تورها تشویق و ترغیب می کند اما نوسان نرخ این آژانس ها مانع بزرگی برای استقبال مردم از این تورها است سفر با تورها برای خود مشکلاتی به همراه دارد که افزایش و نوسان قیمت های آپیوند توریسم فرهنگی و جشنواره های موسیقی | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 29 – خبرگزاری میراث فرهنگی- گروه فرهنگ و هنر- در دیدار پیروز ارجمند مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با رییس ارتباطات بین الملل و توسعه گردشگری موسسسه ایتا لیلیی VIP بر حضور توریسم فرهنگی در جشنوارههای موسیقی که در ایران برگزار میشود تاکید شدرستوران های بین راهی ؛ حکایت همچنان باقیست | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 26 – تهران – ایرنا – جاده های بی انتها را یکی پس از دیگری طی می کنی و خستگی و گرسنگی مجال رفتن را از تو می گیرد از دور ساختمان شبیه رستوران را می بینی و بی محابا ترمز خودرو را می کشی تا غذایی تناول کنی و سپس به راهت ادامه دهی… هرچه بجشنواره برفی دنا فرصتی برای شادی و تماشا | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 25 – یاسوج – ایرنا – دومین جشنواره برفی دنا فرصت مناسبی برای تفریح شادی و تماشای جاذبه های بی بدیل درکهگیلویه و بویراحمد است به گزارش خبرنگار ایرنا بارش پی در پی برف در زمستان امسال کهگیلویه و بویراحمد را به منطقه ای سفید پوش بدل کرده که تدانلود ضمیمه چمدان روزنامه جام جم – ۱۳۹۲/۱1/29 | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
ضمیمه چمدان برای آنهایی است که میخواهند با ایران و مناطق گردشگری آن و همچنین آداب رسوم ایرانی آشنا شوند و در کنار آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سفر و گردشگری و ایران شناسی به اطلاعات عمومی نیز بیفزایند چمدان روزنامه جام جم هر هفته به صورت ویژه نامه منتشر میشود و هر هفتهپارک ملی دیر – نخیلو | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
پارک ملی دیر- نخیلو بخش شرقی منطقه حفاظت شده مند میباشد که در سال 1386 به پارک ملی دیر- نخیلو ارتقا یافت در حال حاضر مساحت این پارک 20436 هکتار است این پارک ملی شامل جزایر نخیلو تهمادون ام الکُرم و جنگلهای حرامل گنزه است که در غرب بندر دیر قرار دارد پارک ملی دیر- نخیلو بهشیروان چرداول | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
شهرستان شیروان و چرداول یکی از شهرستانهای استان ایلام است که مرکز آن شهر سرابله میباشد شیروان و چرداول در سال ۱۳۶۰ از شهرستان ایلام جدا شد و در تقسیمات کشوری قبل از ۱۳۶۰ از بخشهای آن محسوب میشد مساحت كل استان ايلام 19054 كيلومتر مربع مي باشد که در این بین اراضي شهرستان شیروارونمایی از کتاب برندسازی مقاصد گردشگری | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 28 – به گزارش پایگاه خبری اعتبار احمد مسجد جامعی رییس شورای اسلامی شهر تهران در مراسم رونمایی از این کتاب در نمایشگاه بین المللی هتلداری و گردشگری از اقدام گروه مالی گردشگری در برندسازی قدردانی کرد و گفت ما روی یک حوزه تمدنی قرار داریم که شرق و غرب عالم را ب-
گوناگون
پربازدیدترینها