تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826152095




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضعف برنامه‌های فرهنگی به گسترش عرفان‌های کاذب دامن می‌زند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



استاد حوزه و دانشگاه:
ضعف برنامه‌های فرهنگی به گسترش عرفان‌های کاذب دامن می‌زند خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام فیاض با اشاره به عطش جوانان برای دستیابی به معارف اسلامی و رسیدن به حقیقت گفت: اگر برنامه های فرهنگی توانسته بودند طعم شیرین معنویات و عرفان شیعی را به جوانان بچشانند شاهد گرایش قشر جوان به عرفان های کاذب نبودیم.



حجت الاسلام سید روح الله فیاض، استاد حوزه و دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، تصریح کرد: اولین نکته ای که از مشاهده استقبال مردم به خصوص جوانان از عرفان های کاذب می توان برداشت کرد، تشنه بودن و نیاز جوانان به معنویات است و نشان می دهد که اشخاصی که جذب این عرفان های می شوند به دنبال دستیابی به حق و حقیقت هستند.
وی در ادامه با اشاره به استقبال مردم از عرفان های کاذب افزود: به علت همین تشنگی است که وقتی کسی پرچم یک جریان مدعی عرفان و رسیدن به حق و حقیقت را بالا می برد عده به دور او جمع می شوند و در واقع این افراد طالب حق و حقیقت هستند و به دنبال دستیابی به حقیقتی هستند که بتوانند مراتب کمال را از طریق آن طی کنند.
استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: نکته دومی که از گرایش افراد به سوی عرفان های کاذب به دست می آید نقص معرفتی و عدم تشخیص صحیح است، انسان فطرتا کمال طلب است و در جست و جوی حقیقت و کمال می باشد اما عده ای از افراد به علت نقص معرفتی و بصیرتی و پایین بودن سطح آگاهی دینی و معنوی توانایی تشخیص صحیح را ندارند و دچار انحراف می گردند.
حجت الاسلام فیاض ضمن تأکید بر لزوم بالا بردن سطح معرفتی مردم ابراز داشت: اگر قصد مبارزه با عرفان های شیطانی و کاذب را داریم باید معرفت و بینش دینی مردم را بالا برده تا بتوانند فرق یک جریان کاذب از جریان الهی را تشخیص دهند و دچار انحراف ناشی از میل فطری به کمال نگردند.
مسؤول مجموعه فرهنگی امام علی اظهار داشت: سومین نکته ای که پیرامون گرایش مردم به خصوص جوانان به عرفان های کاذب مطرح می گردد نقص برنامه های فرهنگی و مسؤولین و مبلغین فرهنگی و مذهبی است و باید متأسفانه معترف باشیم آنقدر که بنیان گذاران جریانات و عرفان های کاذب و شیطانی پیگیر و مصمم برای جذب مردم بوده اند ما در طرف مقابل آنها بدین صورت عمل نکرده ایم.
وی با اشاره به بسیج امکانات برای معرفی دستگاه باطل به عنوان حق تصریح کرد: بانیان فرهنگی و مذهبی در حد دستگاه باطل و شیطانی از امکانات موجود و توانایی های مختلف جهت معرفی دستگاه حق استفاده نکردند و باید ببینیم برای معرفی حقیقت عرفان شیعی و لذت دینداری حقیقی تا چه حد تلاش کردیم و چه برنامه هایی داشتیم تا از گرایش مردم به عرفان های باطل جلوگیری کنیم.
حجت الاسلام فیاض ضمن ابراز تأسف از کم کاری در زمینه معرفی حق و حقیقت به مردم گفت: برای معرفی حقیقت پاک و لذتبخش عرفان شیعه و دینداری توسط دستگاه های فرهنگی که مهمترین رسالت آنها معرفی حق و حقیقت به مردم است تلاش نشده و طعم شیرین دین داری به مردم چشانده نشده و متأسفانه برخی دست اندرکاران فرهنگی نه تنها فعالیتی ندارند بلکه توانایی حفظ خود را نیز از دست داده اند.
استاد حوزه و دانشگاه افزود: در بحث ترویج فرهنگی دینی در حوزه و دانشگاه و دستگاه های فرهنگی کشور تلاش هایی صورت گرفته ما این تلاش ها کافی نبوده و برنامه های ایده آلی که باید انجام شود دیده نشده، امروزه در تعداد بسیار کمی از مساجد شاهد هستیم که جوانان امکان تغذیه شدن در معنویات را دارند و می توانند از لذت معنویت و عبودیت برخوردار شوند.
مسؤول مجموعه فرهنگی امام علی خاطر نشان کرد: خودسازی از لازمه های یک مسؤول فرهنگی و یک مبلغ است و باید یک مبلغ فرهنگی مذهبی به درجه ای از خود سازی رسیده باشد که بتواند وسیله ارتباط روحی و معنوی جوان مخاطب با خداوند باشد و تنها در صورت رشد چنین اشخاصی در زمینه فرهنگ و دین است که می توان از گرایش جوانان به سمت عرفان های کاذب جلوگیری کرد./939/ت302/س



۱۳۹۲/۱۱/۲۹






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن