تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه (س):آن گاه كه در روز قيامت برانگيخته شوم، گناهكاران امّت پيامبر اسلام را شفاعت خواهم كرد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828677442




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چطور همیشه خوش اخلاق باشیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
چطور همیشه خوش اخلاق باشیم؟
خوش اخلاقی یکی از بهترین خصیصه های رفتاری است که معمولا همه ما سعی داریم آن را در زندگی خانوادگی واجتماعی به کار بریم؛ اما گاه مشکلات و درگیری های روزمره باعث بدخلقی و عصبانیت می شود.
به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرپو، این حالت ممکن است برای همه افراد در سنین و شرایط مختلف پیش بیاید. صرف نظر از منشا جسمس یا روانی، مشکلات رفتاری تاثیر جدی بر کیفیت زندگی خواهند داشت.

علل زمینه ساز بروز تغییرات رفتاری
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت قدس آنلاین؛‌ وضعیت جسمانی راباید اولین علت تغییرات رفتاری دانست. خانم ها در مقایسه با آقایان نسبت به این مسئله آسیب پذیرترند که علت را باید مربوط به تغییرات هورمونی دوران عادت ماهیانه، زایمان و پس از یائسگی دانست. اما اینها تنها عوامل زمینه ساز نیستند. به عنوان مثال کمبود دریافت نور خورشید نیز عامل دیگری است که غالبا با شروع فصل سرما بیشتر دیده شده و به آن افسردگی فصلی زمستان اطلاق می شود.
همچنین علل روانشناسی را نیز نادیده گرفت که از این جمله می توان به شرایط زندگی خصوصی و شغلی فرد نیز اشاره کرد. اگر زندگی شما آرام باشد، روابط کاری و شغل خوبی داشته باشید، مشکل و رنجشی تهدیدتان نکند احتمال کمتری وجود دارد که مبتلا به تغییرات ناگهانی خلقی شوید. البته اتفاقات روزمره تاثیرات یکسانی بر افراد ندارند؛ چنانکه گاه افرادی را می بینیم که به رغم مشکلات و سختی ها به خوبی می توانند بر رفتار خود کنترل داشته باشند. در واقع، استرس ها و مدیریت کم و بیش صحیح بر آنها با گذشته و دوران کودکی ما در ارتباط است. کسانی که با تنهایی، رها شدگی و آسیب های روحی بزرگ شده اند، در آینده نیز نمی توانند به خوبی بر فشارهای روحی غلبه کنند و غالبا دچار مشکلات رفتاری خواهند بود.

نشانه های اختلالات رفتاری
قبل از هر چیز باید اشاره کرد که تغییرات رفتاری یک پدیده عادی روانشناسی است که برای همه اتفاق می افتد؛ با این حال ممکن است به شکل خاصی تغییر حالت دهد و بیمار گونه شود. در این شرایط از نظر روانشناسی به آن ادواری خویی( نوعی اختلال خلقی به صورت نیمه شیدایی و افسردگی) و در موارد حادتر دوشخصیتی گفته می شود. این افراد از یک وضعیت سرخوشی و هیجان به افسردگی شدید می رسند. البته ممکن است فرد دچار آسیب پذیری، غم ، ناراحتی و فرو رفتن در خود نیز شود. درنتیجه، مشکلاتی را با خانواده و همچنین در محیط کارش خواهد داشت. واضح است که اطرافیان او نیز از این مسئله رنج می برند. فرد علت غم و اندوهش را نمی داند، غالبا نزدیکان را در شعف خود همراه می کند و لحظه ای بعد به ناراحتی خود فرو می برد. فراموش نکنید کسانی که حقیقتا دچار اختلالات اخلاقی هستند، برای کسب آرامش به سراغ مواد مخدر و مشروبات الکی نیز می روند.

کنترل بر تغییرات خلقی
در موارد شدید و خصوصا برای بیماران دو شخصیتی درمان های دارویی توصیه می شود. در رابطه با شرایط عادی تر که در دامنه آن بسیاری از ما حضور داریم، بهتر است با یک روان درمانگر مشورت شود. به این ترتیب به روانشناس اجازه می دهید تا عللی را که باعث عدم کنترل صحیح شما بر شرایط استرس زا می شود شناسایی کند. به علاوه، امتحان روش درمانی رفتاری- شناختی که فقط به جنبه های زندگی در حال حاضر می پردازد توسط روان درمانگر صورت می گیرد و او در واقع به شرایط گذشته زندگی بیمار کاری ندارد. علاوه بر درمان، مسافرت و بهره مندی از نور خورشید خصوصا در ماه های آبان و فروردین بسیار مفید خواهد بود. همچنین فعالیت ورزشی منظم را نیز در برنامه روزانه خود بگنجانید؛ چرا که ورزش باعث تولید آندورفین در بدن شده که این ماده خلق و خو را تنظیم می کند.

رفتار صحیح با مبتلایان به اختلالات خلقی
هرگز به صورت رو در وربا چنین اشخاصی مخالفت نکنید. مطمئنا عمل به این شیوه آسان نخواهد بود، اما به محض اینکه نخستین نشانه های اختلال رفتار را در همسر یا یکی از نزدیکانتان دیدید، سعی کنید به آرامی با او گفتگو کنید؛ اما قضاوت و حمله را وارد بحث نکنید. بکوشید با آرامش، عشق و محبت او را قانع کنید تا بهترین راه یعنی مشورت با روانشناس را انتخاب کند.




1392/11/12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن