تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدا اطاعت و پیروی از ما اهل بیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872191981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سناتور آمریکایی: تهدید اوباما به وتوی تحریم‌های جدید علیه ایران خطرناک‌ترین بخش نطق سالانه‌اش بود/ منطق ایران نسبت به کره شمالی کمتر است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
سناتور آمریکایی: تهدید اوباما به وتوی تحریم‌های جدید علیه ایران خطرناک‌ترین بخش نطق سالانه‌اش بود/ منطق ایران نسبت به کره شمالی کمتر است

سناتور آمریکایی: تهدید اوباما به وتوی تحریم‌های جدید علیه ایران خطرناک‌ترین بخش نطق سالانه‌اش بود/ منطق ایران نسبت به کره شمالی کمتر است
سناتور آمریکایی گفت که تهدید «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا درباره وتوی تحریم‌های جدید سنا علیه ایران در نطق سالانه وی «شاید خطرناک‌ترین بخش این سخنرانی بود.»
به گزارش نامه نیوز، سایت پولتیکو در گزارشی با اشاره به نطق سالیانه اوباما که شب گذشته در کنگره این کشور ایراد شد، نوشت:

«تد کروز» سناتور جمهوری خواه کنگره مدعی شد که توافق دولت آمریکا با ایران، جمهوری اسلامی ایران را در مسیر دستیابی به سلاح اتمی قرار داده است که این موضوع می‌تواند تهدیدی علیه اسرائیل و آمریکا باشد.

کروز دقایقی پس از پایان نطق سالانه سه شنبه شب باراک اوباما، به خبرنگاران، گفت: «ما تحریم های کره شمالی را در قبال وعده های غیرشفاف کاهش دادیم و پیونگ یانگ در قبال این کاهش تحریم میلیاردها دلار دریافت کرد و از آن در مسیر پیشرفت در برنامه ساخت سلاح هسته ای خود استفاده کرد. ایران الگوی مشابه را طی می‌کند.»

کروز که از موافقان لایحه تحریمی کنگره علیه ایران است که اوباما تهدید به وتوی آن کرده، در این باره نیز مدعی شد که ایران یک بازیگر کمتر منطقی نسبت به کره شمالی است.

وی افزود: اگر ایران به سلاح اتمی دست پیدا کند، خطر انفجار بمب های اتمی ایران بر فراز تل‌آویو، نیویورک و لس آنجلس غیرقابل پذیرش است و نتیجه آن می تواند کشته شدن صدها هزار نفر باشد. برای رئیس جمهوری آمریکا ایستادن و گفتن آنکه با طرح مورد نظر اکثریت اعضای دو حزب در دو مجلس کنگره مخالفت خواهد کرد آن هم به این دلیل که از وی خواسته شده توافقی که مغایر با امنیت ملی آمریکا را قطع کند فکر می کنم خطرناک ترین بخش نطق سالانه رئیس جمهور در خصوص امنیت کشورمان باشد.

نطق سالانه رئیس جمهوری آمریکا در خصوص ایران با کمترین استقبال در میان نمایندگان و سناتورهای کنگره آمریکا مواجه شد. در حالی که اوباما تاکید کرده است که وی در خصوص بی اعتمادی میان ایران و امریکا بصیرت دارد اما شک و تردید ها در خصوص توافق میان تهران و واشنگتن در میان اغلب اعضای کنگره آمریکا که خواستار تحریم ایران هستند همچنان باقی مانده است.

اخیرا 56 سناتور کنگره آمریکا اقدام به تدوین و ارائه طرح تحریم های جدید علیه ایران کردند که با انتقاد و تهدید به وتوی کاخ سفید مواجه شدند.

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا شب گذشته در پنجمین نطق سالانه خود در خصوص ایران، گفت: هرگونه تحریمی در کنگره علیه ایران وتو خواهد شد و باید فرصت دیپلماسی با ایران را غنیمت شمرد.

وی افزود: این دیپلماسی آمریکایی است که تحت حمایت فشار توانسته است پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند و بخش‌هایی از این برنامه را به عقب بازگرداند که این اقدام برای نخستین بار در دهه گذشته روی می‌دهد. برای تامین امنیت ملی‌مان هم که شده باید این فرصت را به دیپلماسی بدهیم تا موفق شود. اگر رهبران ایران این فرصت را غنیمت نشمردند من نخستین فردی خواهم بود که خواستار تحریم‌های بیشتر می‌شود و آماده‌ام تا تمامی گزینه‌ها را در مورد ایران به کار گیرند تا اطمینان حاصل شود که این کشور بمب هسته‌ای نمی‌سازد اما چنانچه رهبران ایران این فرصت را غنیمت شمردند ایران می‌تواند گامی مهم برای پیوستن به جامعه کشورها بردارد و در این حالت ما یکی از چالش‌های امنیتی اصلی دوران خود را بدون خطر جنگ حل و فصل کرده‌ایم.







1392/11/9





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن