تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه يكى از شما به خانه خود وارد مى‏شود، سلام كند، چرا كه سلام بركت مى‏آورد و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819405039




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها؛ ماموریت غیر ممکن وزارت ورزش


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خصوصی‌سازی سرخابی‌ها؛ ماموریت غیر ممکن وزارت ورزش
همیشه این شائبه بوده که به دلیل پایگاه اجتماعی وسیع دو باشگاه سرخابی، دولت علاقه‌ای به واگذاری این دو باشگاه ندارد و اگر هم به دنبال خصوصی سازی باشد، شاید تنها ‌صوری بوده و تفاوت آشکاری با مفهوم واقعی خصوصی سازی اتفاق خواهد افتاد.
کد خبر: ۳۷۹۶۴۱
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۰ - 17 February 2014



از عجله مجلس برای واگذاری تا حرکت آرام وزارت ورزش و جوانان برای خصوصی‌سازی!
‌شب گذشته، نخستین نشست ‌بررسی وضعیت خصوصی‌سازی باشگاه پرسپولیس تهران در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و به جز خبر ناراحتی علی دایی از این ماجرا، هنوز هیچ خبر رسمی از آن به بیرون درز نکرده است؛ اما هر چه باشد، وزارت ورزش و جوانان، عزمش را برای خصوصی‌سازی این دو باشگاه جزم کرده و این نخستین اقدام یک دولت برای واگذاری این دو باشگاه است.

به گزارش «تابناک»، خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس از جمله شعارهایی است که دست‌کم در سه دوره اخیر انتخابات ریاست جمهوری از زبان کاندیداها‌ ‌شنیده شده و هر کاندیدا‌ برای اینکه سبد شعار‌ش از وعده‌های ورزشی خالی نباشد،‌ امورات این باشگاه‌ها را به صاحبان اصلی‌شان، می‌سپرند و بسیار روشن ‌است که مردم‌ را در برنامه‌های دولت خود گنجاندند و هر بار هم این وعده به محاق رفت.

محمود احمدی‌نژاد از جمله کسانی بود که از خصوصی‌سازی این دو باشگاه و عرضه سهام آن‌ها در بورس خبر داد؛ اما از آن زمان تا کنون، هیچ تغییر و تحولی در‌ این دو باشگاه صورت نگرفته‌ و وضعیت اسفبار مالی این دو تیم، نشان می‌دهد که در بعد مدیریتی و باشگاه‌داری، دو تیم استقلال و پرسپولیس، هیچ پیشرفتی نسبت به چهار یا هشت سال قبل نداشته‌اند.

اما بحث خصوصی‌سازی این دو باشگاه در زمان روی کار آمدن وزیر جدید هم خیلی زود نقل محافل شد؛ جایی که محمود گودرزی در نخستین سخنرانی خود، پس از تصدی پست وزارت ورزش و جوانان و در‌‌ همان مراسم تودیع معارفه گفت: «من خیلی باور ندارم که با خصوصی شدن مشکل دو باشگاه استقلال و پرسپولیس حل شود. باید بستر این موضوع به‌ لحاظ فرهنگی و اجتماعی فراهم شود. شاید در کل خصوصی‌سازی خیلی خوب نباشد و حتی شاید این دو تیم را به ‌واسطه خصوصی سازی عجولانه از دست بدهیم، در حالی که می‌خواهیم آن‌ها را قوی‌تر کنیم. استقلال و پرسپولیس دو تیم وابسته به دولت هستند و باید به ‌لحاظ مالی پشتیبانی و تأمین شوند. این دو تیم بدهی زیادی دارند و باید فکری به حالشان کنیم‌».
 
بنا بر این گزارش،‌ همیشه این شائبه بوده که به دلیل پایگاه اجتماعی وسیع دو باشگاه سرخابی، دولت علاقه‌ای به واگذاری این دو باشگاه ندارد و اگر هم به دنبال خصوصی سازی باشد، شاید تنها ‌صوری بوده و تفاوت آشکاری با مفهوم واقعی خصوصی سازی اتفاق خواهد افتاد. با این پیش‌زمینه، خیلی‌ها سخنان گودرزی را مبنی بر ریختن آب پاکی روی دست همه دانستند که چندان به دنبال خصوصی‌سازی این دو باشگاه نباشند.

اما عملکرد وزیر ورزش در ماه‌های بعد نشان داد که گودرزی مانند مشی چند وقت اخیرش به دنبال یک راهکار آرام و کم سروصدا و البته بهینه است تا این دو باشگاه را دولت جدا کند. برای همین منظور نیز امیر رضا خادم را‌ نماینده تام‌الاختیار وزارت‎خانه در بحث خصوصی‌سازی معرفی کرد.

در این باره باید گفت، خادم ‌در ‌این هفته مقدمات بررسی وضعیت خصوصی‌سازی این دو باشگاه را پی ‌گرفت که با انتصاب سیروس احمدی به ‌سمت بازرس و حسابرس وزارت ورزش و جوانان در باشگاه پرسپولیس و استقلال در گام نخست خواست تا وضعیت مالی این دو باشگاه و میزان بدهی‌های آن‌ها را مشخص کند. گام‌ بعدی خادم ‌برگزاری نشست با سران دو باشگاه برای بررسی وضعیت واگذاری آن‌ها بود که شب گذشته، نخستین نشست آن برگزار شد.

امیر رضا خادم در پایان جلسه دیشب به خبرنگاران گفت: «فعلا در خصوص واگذاری نمی‌توانیم نظر قطعی بدهیم و ابتدا باید تعیین میزان بدهی‌های این دو باشگاه به طور دقیق مشخص شده و سپس در‌باره آینده آن‌ها تصمیم گیری کنیم. ما هم دوست داریم این اتفاق هرچه سریع‌تر رخ دهد اما نمی‌خواهیم عجله‌ای داشته باشیم و اشتباهات گذشته تکرار شود‌».
 
اما امیرخادم در حالی از نداشتن عجله در بررسی وضعیت واگذاری این دو باشگاه سخن می‌گوید که گویا نمایندگان مجلس چندان به این امر قائل نیستند و با تهدید از فراخواندن وزیر به مجلس در صورت عدم خصوصی سازی سخن می‌گویند.

در این باره، سیدهادی حسینی، سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس ‌می‌گوید: «این موضوع قانون شده و تربیت بدنی مکلف به اجرای آن است. سال گذشته قانونی مصوب شد که این دو تیم خصوصی شوند. اگر این کار تا پایان قانون بودجه ۹۲ (یعنی پایان سال ۹۲) انجام نشود، وزیر را به مجلس می‌آوریم!».

علاقه‌مندان به خصوصی‌سازی این دو باشگاه به استارت پنج ساله برای خصوصی سازی اشاره می‌‌کنند و بر این باورند که باید هرچه زود‌تر این اتفاق رخ بدهد، ولی اگر اخبار این پنج سال را پیگیری کنیم، می‌بینیم که تنها اقدامات عملیاتی که در ‌این پنج سال برای خصوصی سازی این دو باشگاه شده، همین کارهایی است که گودرزی و خادم در یک هفته گذشته انجام دادند و حالا هم می‌خواهند با حوصله و ‌‌بررسی جوانب کار آن را به پایان برسانند.

اکنون فرصت این نیست که نمایندگان مجلس را به دلیل ‌پیگیری نکردن اینچنین سفت و سخت مسأله خصوصی سازی در این چند سال، ‌مؤآخذه کنیم، ولی همین که در این‌ یک هفته کارهای مهمی در راستای خصوصی سازی این دو باشگاه شده، جای تقدیر دارد و باید با رعایت جوانب، اجازه پیشبرد این پروژه مهم را بدهند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن