تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867948444




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 زندانی ایرانی در مالزی تبرئه شدند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
10 زندانی ایرانی در مالزی تبرئه شدند

10 زندانی ایرانی در مالزی تبرئه شدند
10 زندانی ایرانی پس از حدود سه سال گردش پرونده اتهامی آن ها در دادگاه های مالزی تبرئه شدند.
به گزارش نامه نیوز، این 10 زندانی که به اتهام حمل مواد مخدر از نوع متامفتامین دستگیر شده بودند بدنبال پیگیری و تلاش بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کوالالامپور در دو روز گذشته تبرئه شدند.

شش تن از این زندانیان شامل پنج زن و یک مرد به عنوان یک تیم بازداشت و چهار نفر دیگر از این زندانیان نیز به طور مجزا به اتهام حمل موادمخدر دستگیر شده بودند.

بخش کنسولی سفارت ایران در کوالالامپور به ایرنا اعلام کرد این افراد بین دو و نیم تا سه سال در زندان های مالزی برای بررسی پرونده ها در بازداشت بودند و بخش کنسولی سفارت در این مدت برای تسریع در رسیدگی به پرونده آن ها با وکیل و نماینده دادستان همکاری داشت تا سرانجام این افراد تبرئه شدند.

بخش کنسولی سفارت ایران هم اکنون در حال پیگیری وضعیت پرونده سایر ایرانیان زندانی در مالزی است که روند رسیدگی به پرونده آن ها طولانی شده و منتظر پاسخ هستند.

بخش کنسولی سفارت ایران در کوالالامپور اعلام کرد تسریع در تشکیل دادگاه و تبرئه و بازگرداندن این زندانیان ایرانی در مالزی هم اکنون مدنظر است و در این راستا تلاش می شود.

تعداد زنان ایرانی در زندان های مالزی کمتر از مردان است و به دلیل شرایط آسیب پذیری این قشر از زندانیان، تسریع در رسیدگی به پرونده و آزادی آن ها از طرف بخش کنسولی سفارت ایران پیگیری می شود.

معضل عمده زندانیان ایرانی در مالزی ناشی از نوع رسیدگی به پرونده است. برخی از این افراد هنگامی که یک دادگاه حکم آزادی و یا تبرئه یک فرد را صادر می کند، فرد دو باره دستگیر شده و اجازه بازگشت به کشور را نمی یابد که این بحث باعث پیچیدگی هایی در وضعیت زندانیان ایرانی در مالزی می شود.

سیدکاظم سجادی مدیر کل امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه آذر ماه امسال با سفر به کوالالامپور برای بررسی وضعیت زندانیان ایرانی با جمال الدین بن سعد معاون مدیرکل سازمان زندان های این کشور دیدار و گفت وگو کرد.

این مقام وزارت امور خارجه همچنین با برخی زندانیان مرد و زن ایرانی و نیز روسای زندان های مربوطه دیدار و مسائل و مشکلات زندانیان ایرانی را مورد بررسی قرار داد.

مباحث رفاهی، سلامت و بهداشت، درمان، تغذیه، دیدار و تماس زندانیان با خانواده ها، مدت زمان طولانی دادرسی و تسهیل ارائه اقلام فرهنگی به زندانیان مانند کتاب و مجله در این دیدارها مورد تاکید قرار گرفت.

سجادی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن تشریح وضعیت ایرانیان زندانی در مالزی، بر رسیدگی به وضعیت آنان تاکیدکرد و خواستار انجام هماهنگی های لازم برای امضای موافقتنامه تبادل محکومین بین دو کشور شد.

در صورت امضاء و اجرای موافقتنامه انتقال محکومین بین ایران و مالزی، زندانیان دو کشور مدت باقیمانده از دوران محکومیت - پس از دریافت حکم - را در کشورهای خود سپری خواهند کرد.

پیش از این دولت جمهوری اسلامی ایران از طریق سفارت کشورمان در کوالالامپور، پیش نویس پیشنهادی موافقتنامه مذکور را به وزارت امور خارجه مالزی ارائه نموده است. توافق، امضا و اجرایی شدن موافقتنامه مورد نظر به بررسی های گسترده و مدت زمان نسبتا طولانی نیاز دارد.

هم اکنون بیش از سه هزار ایرانی در زندان های خارج از کشور در بازداشت هستند اما به گفته مقامات روند بازداشت ایرانیان در خارج طی سال های اخیر روند نزولی داشته است.



1392/11/4





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن