تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833742873




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انار و این همه خاصیت


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
انار و این همه خاصیت
درمانگران مکاتب طب سنتی در جهان از خواص دارویی انار و دانه‌های آن برای درمان بیماری‌های مختلفی از قبیل بیماری‌های قلبی، عفونی، دندان درد و گوش درد استفاده می‌کنند. به اعتقاد این درمانگران انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که در مقایسه با سایر میوه‌های این فصل آنتی اکسیدان بیشتری برای افزایش ایمنی و مقاومت و حفاظت از بدن در مقابل بیماری‌ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها دارد. ریه‌تان حساس است؟


یکی از خواص معجزه‌آسای انار خاصیت ضد التهابی دانه‌های آن است. خوردن روزانه یک عدد انار کامل یا نوشیدن یک لیوان آب انار که مخلوطی از آب انار ترش و شیرین باشد، می‌تواند به کاهش میزان التهاب دستگاه تنفسی و مجاری تنفسی ناشی از حساسیت فصلی کمک کند. به اعتقاد بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان مصرف انار می‌تواند علاوه بر تسکین التهاب‌های ناشی از ابتلا به آسم در گلودردها و خس‌خس سینه ناشی از فصل زمستان هم موثر باشد.


چربی خون را پایین بیاورید


نتایج تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انار ترش بیشترین تاثیرگذاری را در کاهش جذب کلسترول‌ بد خون دارد و می‌تواند میزان کلسترول بد خون را در افرادی که مستعد ابتلا به کلسترول هستند کنترل کند. علاوه بر این آنتی ‌اکسیدان‌های انار می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان پروستات را در مردان به صفر برساند و همین ویژگی آن موجب می‌شود آب انار ترش به یک درمان کمکی و طبیعی برای بیماران مبتلا به دیابت تبدیل شود.








آرتروز نگیرید
یکی دیگر از خواص قابل ملاحظه گنجاندن انار به برنامه غذایی کودکان بهبود رشد استخوانی و پیشگیری از بروز اختلال‌ها و آسیب‌دیدگی مفصلی و غضروفی است. به همین دلیل درمانگران طب چینی به خانواده‌ها توصیه می‌کنند در فصل‌های پاییز و زمستان که فصل ثمر دادن درختان انار است حتی از میوه تازه انار و در فصل‌هایی که انار تازه کمتر پیدا می‌شود از پودر دانه‌های خشک شده انار برای تهیه غذا و انواع دسرها استفاده کنند و کودکان‌شان را به مصرف این خوراکی تشویق کنند. گنجاندن انار در وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌های غذایی افراد میانسال نیز به آنها کمک می‌کند تا از ابتلا به آرتروز و بیماری‌های مفصلی پیشگیری کنند.


اگر معده ضعیفی دارید


یکی از شربت‌های طبیعی که می‌تواند به تقویت عملکرد معده، بهبود هضم و بهتر انجام شدن سوخت و ساز بدن کمک کند، ترکییبی از آب انار و آب سیب ترش است. ترکیب این 2 میوه می‌تواند علاوه بر تامین آنتی‌اکسیدان‌های مورد نیاز بدن به تقویت عملکرد دستگاه گوارش به ویژه معده کمک کند. گاهی دیده می‌شود که فردی به دلیل کاهش انرژی معده توان هضم مواد غذایی را از دست می‌دهد و آن طور که باید و شاید هضم و جذب مواد غذایی را انجام نمی‌دهد یا تحمل مواد غذایی را از دست می‌دهد و به این ترتیب فرد با خوردن کوچک‌ترین ماده خوراکی با حالت تهوع و حتی استفراغ رو‌به رو می‌شود. نوشیدن ترکیب آب سیب ترش و انار می‌تواند معده فرد را تقویت کند و او را از عوارض کاهش انرژی معده مصون بدارد.


گرمی زیاد خورده‌اید؟


گاهی پیش می‌آید که در یک شب‌نشینی ساده یا هنگام تماشای مسابقه فوتبال آنچنان سرگرم خوردن تنقلات به ویژه انواع مغزهای چرب، تخمه، پسته و گردو می‌شویم که مقدار بسیار زیادی از خوراکی‌ها با طبع گرم را می‌خوریم و ناخودآگاه با عوارض ناشی از مصرف این خوراکی‌ها مانند خارش، سرخی پوست و کهیرمواجه می شویم.


اگر به طور اتفاقی در چنین شرایطی قرار گرفتید و توان مقاومت در برابر خوردن تخمه و تنقلات را از دست دادید حتی بعد از خوردن این خوراکی‌های گرم یک لیوان آب انار ترش را که 3 تا 4 عدد برگه زردآلو در آن خیس کرده‌اید، بنوشید تا به این ترتیب با نوشیدن یک نوشیدنی با طبع سرد عوارض ناشی از گرمی این تنقلات را کاهش دهید.


درمانی برای اسهال


درمانگران چینی برای درمان اسهال از میوه خشک شده یا پودر انار استفاده می‌کنند. آنها معتقدند که مصرف میوه خشک شده انار با پوست برای درمان اسهال در بیماران بسیار مفید است. این درمانگران برای ساده‌تر شدن مصرف میوه خشک شده انار، پودر این میوه را تهیه کرده و آن را برای بیمارانشان تجویز می‌کنند. بیماران می‌توانند این پودر را به صورت تنها یا در کنار وعده غذایی خود میل کنند.


زیاد سکسکه می‌کنید؟


یکی از شیوه‌های طبیعی که برای درمان سکسکه در برخی از نسخه‌های طبیعی به آن اشاره شده، نوشیدن مخلوطی از آب انار و برگ‌های خشک شده نعناع است. برای تهیه این معجون کافی است آب انار ترش تهیه کرده و به آن نصف قاشق مرباخوری نعناع خرد شده اضافه کنید و آن را به خوبی هم بزنید و بنوشید. نوشیدن این معجون خوش‌طعم و خوشبو علاوه بر درمان سکسکه می‌تواند به بهبود حال فردی که دچار حالت تهوع و استفراغ شده است نیز کمک کند.


فرزند بی‌اشتها دارید؟


دانه‌های تازه و خشک شده میوه انار میان درمانگران طب سنتی چین به دانه‌های اشتهاآور معروف است. این درمانگران در صورتی که بخواهند میزان اشتهای بیمار خود را افزایش داده و به این شیوه موجب تقویت نیروی دفاعی او شوند، به او توصیه می‌کنند پودر دانه‌های خشک شده انار را روی غذای خود بپاشد.


استفاده از این پودر در وعده‌های غذایی علاوه بر آنکه موجب افزایش اشتها و متعاقب آن افزایش وزن در بیماران می‌شود، به کنترل صداهای شکم که یکی از علائم نفخ شکم است نیز می‌پردازد و از بروز نفخ شکم پیشگیری می‌کند.


آنهایی که نباید انار درمانی کنند


از دیدگاه درمانگران چینی، انار یکی از میوه‌های اسیدی با طبیعت رو به گرمی است که زیاده‌روی در مصرف آن عوارض جانبی متنوعی را به همراه دارد بنابراین این میوه اگر چه خواص درمانی بسیار مفیدی دارد اما باید به اندازه و به موقع مصرف شود.


خوردن بیش از حد انار یا آب آن به دلیل خاصیت اسیدی این میوه موجب از بین رفتن مینای دندان شده و در نهایت موجب پوسیدگی دندان می‌شود. به توصیه درمانگران طب سنتی بهتر است از میوه انار در دورانی که به سرماخوردگی یا عفونت‌های ادراری مبتلا هستید مصرف نکنید. افرادی که به آسم، برونشیت، سل و بیماری‌هایی از این دست که دستگاه تنفس را مورد حمله قرار می‌دهد، مبتلا هستند نباید از انار استفاده کنند. انار تازه، خشک شده یا پودر این میوه برای این گروه نامناسب است و موجب تشدید حملات تنفسی آنها می‌شود.




1392/10/30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن