تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):حيا از ايمان و ايمان در بهشت است و بدزبانى از بى مهرى و بدرفتارى است و بدرفتارى در جهن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850969180




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مذاکرات به بن‌بست برسد چیزی گیر اوباما نمی‌آید/تغییر وضع کنونی ساده نیست/موضوع پنهان هسته ای نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: مذاکرات به بن‌بست برسد چیزی گیر اوباما نمی‌آید/تغییر وضع کنونی ساده نیست/موضوع پنهان هسته ای نداریم


رئیس‌ مجلس در نشست‌خبری امروز خود که با حضور رسانه‌های داخلی و خارجی در تالار مدرس مجلس برگزار شد، با تشکر از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، گفت: آمریکا حق دخالت در امور داخلی ما را ندارد. «مذاکرات هسته‌ای به بن‌بست برسد چیزی گیر اوباما نمی‌آید.» به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، در نشست‌خبری امروز (شنبه، 26 بهمن 1392)خود با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی، از حضور یکپارچه ملت در راهپیمایی 22 بهمن سپاس گزاری کرد و گفت: این حضور، پیام های مهمی، هم برای داخل، و هم برای خارج از کشور داشت.
وی افزود: حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن، همبستگی داخلی کشور را به شدت عمیق کرد؛ از سوی دیگر، ظرفیت کشور را برای حل و فصل مسائل افزایش داد.
وی گفت: لازم است در باره  دو موضوع صحبت شود که نخستین آن، بحث برگزاری «اجلاس بین المجالس اسلامی» است که این اجلاس از جمله اتحادیه های جهانی است که در حل و فصل مسائل بین المللی نقش مهمی دارد.
لاریجانی با اشاره به استقبال کشورهای اسلامی از حضور در این اجلاس گفت: امیدواریم در اجلاس تهران که روزهای سه شنبه و چهارشنبه برگزار می شود، مسائل مهم جهان اسلام به ویژه فلسطین، افراطی گری در کشورهای اسلامی، مشکلات اجرای دموکراسی در کشورهای اسلامی، و در نهایت، همکاری های فناوری و علمی بین کشورهای اسلامی به خوبی بررسی شود.
نکته دومی که آقای لاریجانی به آن اشاره کرد بحث بودجه سال آینده کل کشور بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در این خصوص گفت: خوشبختانه امسال دولت به موقع بودجه را تقدیم مجلس کرد و مجلس نیز کار بررسی آن را فوری به پایان برد.
لاریجانی افزود: البته بودجه در شورای نگهبان با آرای متفاوتی رو به رو شد که فردا در کمیسیون تلفیق، و پس فردا در صحن علنی، بررسی های آن به پایان می رسد.
رئیس مجلس تصریح کرد: پس از پایان کار مجلس، دولت یک ماه فرصت دارد تا آئین نامه های اجرایی بودجه را به دستگاه ها ابلاغ کند.
وی همچنین گفت: در کل، بودجه کل کشور در مقایسه با آنچه دولت به مجلس ارائه کرد، افزایش سه درصدی نشان می دهد؛ چرا که دولت، رقم 806 هزار میلیارد تومان را ارائه کرده بود که مجلس در نهایت با افزایش سه درصدی آن را به 833 هزار میلیارد تومان افزایش داد.
لاریجانی افزود: با ابلاغ آئین نامه های اجرایی بودجه، صاحبان سرمایه و بخش های اقتصادی، فرصت دارند برنامه ریزی های خود را برای سال آینده هر چه زودتر صورت دهند.
رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به رشد دو درصدی بودجه شرکت ها و شش درصدی افزایش بودجه عمومی در سند مصوب مجلس، گفت: مهم این است که در نوشتن سند بودجه، افزون بر تنظیم امور مالی، هدف های روشنی را پیگیری کردیم.
دکتر لاریجانی، همچنین فزود: مجلس تلاش کرد در زمینه رونق تولید و تسهیل در فضای کار گام های روشنی برداشته شود؛ هرچند تغییر وضع کنونی، کار ساده ای نیست.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در زمینه رونق بخشیدن به تولید که کلید بهبود شرایط است، چند گام روشن برداشته شد، گفت: در زمینه پرداخت بدهی دولت به بخش های خصوصی و تعاونی، که از مشکلات بود، مجلس اجازه استفاده از تسهیلات و تامین مالی فاینانس را داد.
وی افزود: بر اساس بودجه جدید، افزون بر سال های گذشته، معادل سی و پنج میلیارد دلار برای رونق بخشی به بخش تولید و تحرک بخش خصوصی، اختصاص یافته است.
لاریجانی، سرمایه گذاری دو میلیارد دلاری در صندوق توسعه ملی را برای ضمانت نامه و تامین نقدینگی برای پیش پرداخت به پیمانکاران ایرانی و شرکت هایی که موفق به صدور کالا و خدمات فنی مهندسی شوند؛ از جمله ویژگی های بودجه مصوب مجلس برشمرد و گفت: این تصمیم بسیار کمک می کند تا خدمات فنی مهندسی راحت تر صادر شود.
رئیس مجلس، همچنین به مصوبه ای برای حل مشکل طرح های نیمه تمام، به ویژه بخش های خصوصی و دولتی، و اجازه استفاده از صندوق ذخیره ارزی برای مجریانی که به سبب عوامل غیرارادی قادر به بازپرداخت وام های خود نبوده اند، اشاره کرد و گفت: قرار شد برای این افراد، تسهیلاتی از صندوق ذخیره ارزی که با ممنوعیت پرداخت مواجه بود، در نظر گرفته شود.
وی به  بخشودگی دیرکرد بازپرداخت تسهیلات بانکی، به ویژه برای کشاورزان و دامداران اشاره کرد و گفت: براساس مصوبه مجلس، با بخشودگی دیرکردها، بخش های کشاورزی و دامداری بیشتر باید مورد حمایت قرار گیرند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: الزامی برای تمام بانک ها ایجاد شده است تا برای گشایش ال سی، 30 درصد بیشتر نقدینگی نگیرند.
علی لاریجانی همچنین به صدور مجوز برای صندوق توسعه ملی خبر داد تا 20 درصد از منابع خود را نزد بانک های داخلی چه خصوصی و چه دولتی سپرده گذاری کند.
وی افزود: طبق معمول صندوق توسعه ملی فقط می تواند در بانک های خارجی سپرده گذاری کند اما در اینجا اجازه داده شده است تا 20 درصد از منابع خود را در بانک های داخلی سپرده گذاری کند که این می تواند گشایشی برای بانک های عامل بوجود بیاورد.
لاریجانی گفت: نکته دوم این است که صد درصد منابعی که از حساب ذخیره ارزی با عاملیت بانک های دولتی صرف اعطای تسهیلات به بخش های خصوصی و تعاونی شده بود در سال 93 وصول می شود و  آنها را بابت دو موضوع می توانند تسهیل کنند یکی از بابت تسهیل بدهی های دولت به بانک ها و دیگری درباره افزایش سرمایه های بانک ها می توان آنها را به کار گرفت به ویژه که مشکلات فعلی بانک، نداشتن منابع برای سرمایه گذاری است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نکته سوم نحوه تسهیل مطالبات گیرندگان تسهیلات و نحوه افزایش سرمایه و نرخ تبدیل ارز به ریال و نحوه استمهال و نحوه بخشودگی جرائم را طی بخشنامه ای که در شورای پول و اعتبار به تصویب برسد، منوط کرده ایم؛ چون بستگی به شرایط دارد و همه این ظرایف را نمی شد در قانون بودجه در نظر گرفت.
لاریجانی تصریح کرد: به صندوق توسعه ملی اجازه داده شد تا سه و نیم میلیارد دلار نزد بانک های تخصصی سپرده گذاری کند تا مبلغ مذکور از سوی بانک های عامل با معرفی وزارت صنعت و معدن و جهاد کشاورزی در قالب تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی ، خصوصی و تعاونی و بنگاه های اقتصادی وابسته به موسسات غیردولتی به مصرف برسد.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: این نیز گشایش دیگری برای تامین سرمایه در گردش  بنگاههای تولیدی است که امروزه مشکل جدی آنها همین موضوع است و سه و نیم میلیارد از طریق صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: همچنین به صندوق توسعه ملی اجازه داده شده است تا از منابع ریالی مانده اعتبارات بودجه سال 91 و 92  که در این دو سال ده درصد از منابع صندوق را به صنعت و کشاورزی اختصاص دادیم ،‌ از مانده اینها در بانک های خصوصی سپرده گذاری کند تا برای طرح هایی که توجیه اقتصادی دارند بتوانند تسهیلات بدهند.
لاریجانی تصریح کرد: علاوه بر این ده درصد از منابع صندوق توسعه را به ریال در اختیار صنعت قرار می دهیم و ده درصد را به ریال در اختیار کشاورزی و دامداری قرار خواهیم داد.
وی افزود: افزون بر این اوراق مشارکت بیش از 20 هزار میلیارد تومان برای طرح های مهم در نظر گرفته شده است که البته مقداری فروش آنها مشکل است هم برای شهرداریها و هم برای طرح های مهم در نظر گرفته شده است و دولت در نرخ این باید توجه کند تا قدرت جذب برای این طرح ها وجود داشته باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: البته شنیدم از این ماه آغاز کرده اند اوراق مشارکت عرضه کنند که کار درستی است.
لاریجانی گفت: برای برخی از بخش ها نیز نگاه خاصی صورت گرفته است که از جمله چیزی حدود سه هزار میلیارد تومان برای بهداشت، درمان و بیمه سلامت بویژه بیمه روستائیان در نظر گرفته شده است .
وی افزود: در مجلس پیشنهادی در صحن داده شد تا بین این دو دستگاه چگونه این تقسیم شود به اختیار معاونت برنامه ریزی و توسعه نیروی انسانی گذاشته شد که البته شورای نگهبان به آن ایراد گرفت و اعلام کردند که کاملا باید در بودجه روشن باشد که چه مقدار برای بهداشت و چه مقدار برای بیمه سلامت است که به نظر من حرف درستی است که ان شاء الله این را در کمیسیون تلفیق اصلاح خواهیم کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: همچنین هفت هزار و 500 میلیارد تومان برای تقویت بنیه دفاعی در نظر گرفتیم ، 300 میلیارد تومان برای استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارس ، صد و 20 میلیارد تومان برای طرح سرانه مدارس ، صدمیلیارد تومان برای بهسازی روستا ها، و صد میلیارد تومان برای آبرسانی روستاها در نظر گرفته شده است.
وی افزود: برای طرح های عشایری و کمک های فنی و اعتباری طرح های آبیاری تحت فشار  بجز تسهیلات، مبالغی نیز به عنوان کمک  در حدود 60 میلیارد دلار در نظر گرفتیم و 20 میلیارد نیز برای طرح های عشایری ، 500 میلیارد تومان برای گازرسانی شهرها و روستاهای استان سیستان و بلوچستان و شهرهای هرمزگان و 300 میلیارد تومان نیز برای سیگنال رسانی رادیو و تلویزیون و فرستنده های آن که توسط وزارت ارتباطات این کار انجام خواهد شد.
لاریجانی گفت: افزون بر این کارهای جهشی برای  طرح های مهم صورت گرفت و سرمایه گذاری در نفت و گاز صد میلیارد دلار به صورت بای بک اجازه داده شد که امیدواریم از این سرمایه ها به خوبی استفاده شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مهم ترین دغدغه ما در اجلاس بین المجالس توجه به موضوع فلسطین و مبارزه با افراطی گری در منطقه است.
علی لاریجانی همچنین درباره اینکه نشست بین المجالس چه دستاوردهایی دارد، افزود: استقبال خوبی در سطح رؤسای مجالس و نواب رئیس در این اجلاس صورت گرفت و مجموعه شرایطی که کشور ما، منطقه و جهان اسلام دارد نیاز به همفکری را بیشتر کرده است.
وی گفت: این اجلاس باید بستر مناسبی باشد تا پس از بحث در خصوص مسائل به نسبت حساس و داغ منطقه، راه حل سیاسی مناسبی پیدا شود.
رئیس مجلس، موضوع فلسطین را حساس خواند و افزود: رفت و آمدهای مختلفی در این زمینه صورت گرفته است اما به نظر نمی رسد راه حل درستی مطرح شود و این امر، مهم ترین دغدغه ما در اجلاس بین المجالس است.
لاریجانی گفت: افراط گرایان در منطقه در پی آتش افروزی میان فرقه ها در عراق، سوریه، افغانستان و برخی دیگر از کشورها هستند و برخی در پشت صحنه از این تفرقه استفاده می کنند و مقابله با این شگرد ، نیازمند هوشیاری است.
وی بر تقویت ذهن ها در این اجلاس تأکید کرد و افزود: البته افزون بر این دغدغه ها،‌ همکاری های علمی و فنی میان مجالس می تواند در همکاری دولت ها باهم مؤثر باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد مجلس در بررسی بودجه، توجه بیشتر به رونق بخش تولید بوده است.
علی لاریجانی همچنین درباره تصمیم های گیری ها برای گسترش فضای کسب و کار، با بیان اینکه تصمیم گیری های خوبی گرفته شده است، افزود: برای آینده کشور راهی جز تسهیل فضای کسب و کار و اقدامات عملی برای رونق تولید نداریم، هر چند که همین کار در کشور بدون مشکل نیست اما باید این راه را طی کنیم.
وی گفت: این رویکرد را درست می دانیم و امیدواریم دولت با همین روحیه، بودجه را محقق و جرا کند تا کشور از این فضای رکود در بیاید.
رئیس مجلس شورای اسلامی در باره هدفمندی یارانه ها نیز گفت : دولت پیشنهادی را بعد از اینکه لایحه بودجه را ارائه کرد به مجلس داد که در کمیسیون تلفیق بررسی شد.
لاریجانی تصریح کرد: در مجلس پیشنهادی دیگری داده شد که فعلا با همین مصوبه ای که برای سال 92 در نظر گرفته شده است ، اجرا شود و برای سال اینده دولت ملزم شد لایحه ای ارائه کند و 11 هزار میلیارد را برای سه ماه درنظر بگیرد که این موضوع مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفت.
وی افزود: این اشکال از دو جهت بوده و مورد اول الزام کردن دولت برای ارائه لایحه است و دیگر اینکه خیلی روشن نیست و در طراحی کار ابهام دارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : این امر باید در کمیسیون تلفیق به سرانجام برسد و فرصتی است که با تفاهم درباره سهم هدفمندی یارانه و کمک به تولید و بخش بهداشت و درمان تصمیم گیری شود.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص لزوم نحوه پاسخگویی به دیدگاه های مقامات امریکایی درباره توافقات هسته ای بین ایران و گروه 1+5 گفت: برخی از طرف ها و جریان ها در آمریکا و منطقه بدشان نمی آید که این قبیل مذاکرات برای حل و فصل مسئله هسته ای بدون نتیجه متوقف شود.
علی لاریجانی افزود: ما باید در عین دفاع از منافع ملی مراقب این قبیل شیطنت ها نیز باشیم اما در وزارت امور خارجه کشورمان در موقع لزوم پاسخ این قبیل اظهارات را داده اند و نمایندگان مجلس نیز بعضا در قالب سخنرانی و انتشار بیانه پاسخ لازم به این قبیل اظهارات را داده اند.
رئیس مجلس تاکید کرد: هر چند که برخی اظهارات آنان مصرف داخلی دارد، ضمن اینکه برخی اظهارات به قدری به سر و ته است که ارزش پاسخگویی و وقت گذاشتن را ندارند.
لاریجانی در ارتباط با موضوع پروتوکل الحاقی نیز گفت: اظهارنظر در مورد این پروتوکل هنوز زود است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه حریت ترکیه درباره ارزیابی روابط ایران با ترکیه گفت: این روابط بسیار دوستانه و صمیمانه است و ترکیه دوست و برادر ماست.
لاریجانی در ادامه نشست خبری افزود: درسال های گذشته روابط میان دو کشور رشد یافته و رایزنی های سیاسی افزایش یافته است ضمن اینکه اختلاف نظرهایی هم وجود دارد.
 وی گفت: اکنون رایزنی های سیاسی و سطح مراودات تجاری میان ایران و ترکیه افزایش یافته است.
لاریجانی در پاسخ به پرسش دیگر این خبرنگار مبنی بر اینکه پس از توافق ژنو، کشورهای اروپایی برای تجارت راهی ایران شدند و آیا ایران تمایلی برای همکاری های اقتصادی با این کشورها دارد یا خیر؟ گفت:‌ کشورهای اروپایی در گذشته شریک نخست ایران بودند اما بعد از حوادث اخیر و تحریم ها سطح روابط کاهش یافت و طبعا رقبای دیگری جایگزین آنها شدند.
رئیس مجلس افزود: اکنون برای اتحادیه اروپا مجال بیشتری به وجود آمده است و برخی کشورها در مذاکرات رویکرد سازنده و  مثبت داشته اند که اگر این مسیر ادامه یابد می تواند سطح روابط با اروپا را افزایش دهد.
 وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری مهر درباره راه حل بین المجالس برای جلوگیری از کشتار در بحرین گفت : در دو سال گذشته مسئله سوریه و بحرین به صورت دایره وار طی شده است.
لاریجانی افزود : جمهوری اسلامی ایران از ابتدا معتقد بوده و هست که حل و فصل مسائل باید از طریق سیاسی انجام شود اما برخی در پی مسائل نظامی رفتند.
وی گفت: شاید در نشست ژنو یک نگاه دقیقی به این موضوع نبود اما اکنون اعلام می کنم که در ژنو 2 درصددند مشکلات را از راه سیاسی حل و فصل کنند.
رئیس مجلس افزود : هنوز این موضوع خیلی پیش نرفته و مذاکرات در حال اجرا و اختلاف نظرها جدی است.  
لاریجانی گفت: چالش های موجود در منطقه نیز باید در دراز مدت از طریق مردم سالاری و با توجه به خواست مردم برطرف شود و با اقدامات نظامی این کار عملی نخواهد بود.
 وی افزود : کشورهای بزرگ در بیان به این مسئله اذعان دارند و امیدواریم در عمل هم این گونه باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در اجلاس بین المجالس بر استفاده از راه حل سیاسی برای رفع مشکلات منطقه و به ویژه سوریه  و بحرین تاکید خواهد شد.
لاریجانی افزود : فکر ایران این است که  شاید بسترها بیش ازگذشته برای راه حل های سیاسی آماده شده است.
 وی بر این مسئله نیز تاکید کرد که هر راه حل سیاسی نمی تواند مشکل را حل کند بلکه با احترام گذاشتن به مردم می توان به راه حل سیاسی پایدار دست یافت.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تغییر لحن آمریکایی ها بعد از توافق ژنو و بیان برخی مطالب خارج از عرف دیپلماتیک گفت: آنها حق دخالت در امور داخلی ما را ندارند.
در ادامه نشست خبری آقای لاریجانی، خبرنگاری پرسید: شما در تونس مواضع ضد امریکایی و رژیم صهیونیستی شفافی بیان کردید که مورد تقدیر نمایندگان هم واقع شد اما بعد از توافق ژنو برخی مسئولان در داخل طوری موضع گیری کرده اند که باعث تغییر لحن مقامات امریکایی شده مثلا درباره موشک های بالستیک ایران یا حذف حصر موسوی و کروبی به عنوان سران فتنه به خود اجازه دخالت در امور ایران را داده اند؛‌ نظر شما در این باره چیست؟
لاریجانی با بیان اینکه آنها حق دخالت در امور داخلی ما را ندارند، گفت: در مسئله موشکی هم قبلا مطالبی گفته بودند و باید بدانند وقتی می گویند همه گزینه های ما روی میز است باید توقع داشته باشند که ما هم بیکار نخواهیم نشست و اقدامات دفاعی خود را ارتقا خواهیم بخشید.
وی گفت: آمریکائی ها حرف بی حساب زیاد می زنند بنابر این ما وقتمان را نباید صرف پاسخگویی به آنها کنیم بلکه باید با همبستگی در داخل به سمت پیشبرد امور حرکت کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره نماینده مجلس در مذاکرات آینده هسته ای گفت: در بحث مذاکرات هسته ای همیشه پرونده ای در اختیار شورای عالی امنیت ملی بوده است، بنابراین کار را باید آنها دنبال کنند.
لاریجانی با بیان اینکه آقای بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، هم در جلسات شورای عالی امنیت ملی در خصوص پرونده هسته ای حضور دارد، گفت: قطعا مجلس کار را پیگیری می کند و هر جا لازم باشد وارد می شود.
رئیس مجلس همچنین به خبرنگاری که پرسید آیا شما از جزئیات مذاکرات ژنو آگاه هستید و برخی نمایندگان اعتراض کرده اند که چرا آنها از جزئیات خبر ندارند؟، پاسخ داد: تا جایی که من خبر دارم، موضوع پنهانی در این زمینه وجود ندارد و هر آنچه در رسانه ها اعلام شده، همان جرئیات است و موضوع پنهانی نیست.
وی تصریح کرد: در نحوه وصول به نتایج ، گفتگوهای مقدماتی صورت گرفته و جلسات متعددی برگزار شده است که در نتیجه نهایی تاثیری ندارد و  من در مسیر کار مطلع هستم آنچه توافق شده و آنچه اعلام شده یکی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر در مذاکرات آینده در وین در خصوص برنامه هسته ای کشورمان نگاه مثبتی وجود داشته باشد ، امید به حل سیاسی اختلاف نظرها وجود دارد اما اگر تاجرگونه به این گفتگوها نگاه شود طبیعی است که راه به جایی نخواهد برد.
علی لاریجانی در ادامه نشست خبری با خبرنگاران داخلی و خارجی در پاسخ به خبرنگار تلویزیون دانمارک در این باره که نگاه شما به مذاکرات هسته ای چیست ، با بیان این مطلب گفت : دلیلی برای اینکه به این گفتگوها منفی نگاه کنیم وجود ندارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: باید به این گفتگوها مبنایی توجه کرد و اگر طرف مقابل دنبال این است که جمهوری اسلامی ایران را از ادامه گفتگوها منصرف کند ، در گذشته نیز آن را دنبال می کردو طبیعی است که راه به جایی نخواهد برد.
لاریجانی درباره اظهارات ضد صهیونیستی خود در تونس هم گفت: ما در آنجا حرف تازه ای نزدیم و این موضع که در خصوص آرمان فلسطین بود، همواره جزو سیاست جمهوری اسلامی ایران بوده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید علت اصلی تحقق نیافتن توسعه اقتصادی را در چه می دانید؟ گفت: اصل موضوع که ما باید در اقتصاد نگاه درونی داشته باشیم و روی توانمندی های خودمان سرمایه گذاری کنیم، حرف کاملاً درست، تخصصی و دقیقی است.
علی لاریجانی افزود: اگر رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر اقتصاد مقاومتی و یا رونق تولید در داخل تاکید کرده اند حرف کاملاً حساب شده و تخصصی است یعنی در شرایط فعلی این ظرفیت هایی که در داخل کشور وجود دارد اگر بسترهای آن فراهم و به کارآفرینی توجه کافی شود از این موضوع، تولید بیشتر هم برای تأمین داخل و هم برای تأمین بازارهای اطراف ما به وجود می آید.
رئیس مجلس افزود: در واقع، راه برون رفت از رکود کنونی نیزهمین است و اگر بخواهیم شغل برای بیکاران به وجود بیاوریم، راه آن، راه اندازی تولید در داخل است.
لاریجانی گفت: لذا باید در دولت و مجلس به این موضوع توجه کاملی صورت گیرد.
وی افزود: همان طور که گفتم یکی از سمت گیری های تدوین بودجه در مجلس نیز همین موضوع بود.
رئیس مجلس در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری که پرسید«تا کنون دولت به تهدیدات نظامی آمریکا، پاسخی نداده و ما به دیپلماسی لبخند از سوی دولت خو گرفته ایم؛ آیا شما در برابر این تهدیدات لبخند خواهید زد یا اینکه پاسخ خواهید داد؟»، گفت: این موضوع بستگی به مسائل دارد؛ یعنی گاهی این تهدیدات که صورت می گیرد، بیشتر برای رفع مشکلاتی است که در زمینه های دیگر داشته اند و علتی ندارد ما به آن توجهی کنیم.
لاریجانی افزود: اما برخی از موارد باید با صراحت پاسخ داده شود همانند مواقعی که در مسائل داخلی ایران دخالت می کنند، بنابراین پاسخ به آن بستگی به این موارد دارد.
وی گفت: من در کل تهدیدات آمریکا را خیلی جدی نمی دانم و از قبل نیز این حرف ها با شدت بیشتری مطرح  بود و خاصیتی نیز بر آن مترتب نبود.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دیپلمات های کشورمان در بحث مذاکرات ژنو به متن مذاکرات توجه کنند.
علی لاریجانی همچنین درباره اینکه چه موضعی در خصوص نحوه حمایت از دولت دارید؟، افزود: همکاری دولت و مجلس در وضع کنونی لازم است، اما به این معنا نیست که نمایندگان حق اظهار نظر نداشته باشند چرا که برخی از نمایندگان از سر دلسوزی مسائلی را مطرح می کنند.
وی گفت: برآیند حرکت مجلس در موضوع های مختلف به ویژه مسائل اقتصادی، حل و فصل مسائل است که ما این موضوع را در بحث اصلاحیه بودجه 92 و رسیدگی به لایحه بودجه 93 داشتیم.
لاریجانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برخی اظهار نظر های نمایندگان مجلس، بر جو مذاکرات ژنو اثر منفی نمی گذارد، افزود: این پرونده، ملی است و باید وفاقی میان قوای مختلف وجود داشته باشد و البته به این معنا نیست که در مجلس دیدگاه های مختلف گفته نشود.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مهم این است که در کل ، همکاری های برای حل مسائل ملی باشد.
وی در پاسخ به پرسشی منبی بر اینکه پیام شما به برخی مسئولان غربی که مغایر توافقات ژنو اظهار نظر می کنند ،چیست ؟ افزود : این اظهار نظرها تفسیر های خاصی دارد و آنها مصوباتی داشتند که چون نتوانستند محقق کنند از روش های دیگر استفاده می کنند.
لاریجانی گفت: به این اظهار نظرها کاری نداریم و توجه ما به متن مذاکرات است و دیپلمات ها هم باید به متن مذاکرات توجه کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره قانون هدفمندسازی یارانه ها هم گفت: این قانون از ابتدا بد متولد شد و شاهد اجرای دقیق قانون هم  نبودیم.
علی لاریجانی درباره اینکه چه برنامه ای برای تعامل هر چه بیشتر میان ارتباط مجلس و دولت دارید؟ افزود: فرایندتعامل میان دولت و مجلس خوب است و با وجود جریان ها و آرای سیاسی مختلف در مجلس، نگاه رفاقتی میان این دو قوه زیاد بوده و برداشت دو قوه از مصادیق بسیار به هم نزدیک است.
وی گفت: راه ادامه این تعامل، ارتباط بیشتر و گفتگوهای تخصصی و پرهیز از حاشیه هاست.
رئیس مجلس در باره ایراد شورای نگهبان در خصوص تبصره هدفمندی یارانه ها و اجرای هر چه بهتر مرحله دوم این قانون هم افزود: به طور قطع در اجرای این موضوع مهم باید اصلاحاتی صورت گیرد چونکه این قانون از ابتدا بد متولد شد.
لاریجانی گفت: بی توجهی به تولید، حمل و نقل و بهداشت و درمان در نحوه اجرای این قانون، عوارضی را ایجاد کرد و در گام بعدی باید دقت بسیار زیاد داشت.
وی با اشاره به اینکه در گام دوم ، قطعاً با افزایش قیمت های حامل های انرژی رو به رو خواهیم بود، افزود: اختلاف نظر در باره میزان اصلاح قیمت هاست.
رئیس مجلس گفت: هم اکنون سالانه حدود 42 هزار میلیارد تومان در قالب یارانه واریز می شود اما پولی که از اصلاح قیمت ها بدست می آید 27 هزار میلیارد تومان است.
لاریجانی افزود: نگرانی عمده این است که این افزایش قیمت ها تا چه حد باشد اما چاره ای جز اجرای گام دوم نداریم.
وی گفت: امیدواریم کمیسیون تلفیق به همه این مسائل توجه کند تا موجب نگرانی مردم نشود.
رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به سوالی درباره اینکه اخیراً آقای مطهری اظهاراتی در خصوص موضوعات مطرحه کشور اعلام کرد و به دادستانی تهران فراخوانده شد، نظر شما چیست؟
لاریجانی پاسخ داد قبلاً اظهار نظر کردم و طبعاً نمایندگان در چارچوب قانونی می توانند اظهارنظر کنند و اگر از چارچوب خارج شوند،هیئت نظارت بر نمایندگان رسیدگی خواهد کرد.
وی تصریح کرد: اظهارات باید بدون تهمت و افترا باشد بنابراین موضوع از نظر منطق قانونی روشن است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی درباره اینکه در مباحث توافقنامه ژنو برخی نمایندگان درباره جزئیات مذاکرات اعتراض کردند و برخی از اعضای تیم مذاکره کننده گفته اند که جزئیات را با شما در میان گذاشته اند، افزود: آنچه که از آن به عنوان ریزه کاری ها باید یاد کرد همین هایی است که در رسانه ها مطرح شده است چیزی غیر از این ندیدم و نشنیدم.
لاریجانی گفت: تفاوت ها فقط در این است که چگونه مذاکرات صورت گرفته تا به این نتیجه رسیده است.
وی افزود: مهم این است که چارچوب مذاکرات درست رعایت شود و من چیز جدیدی که مبهم باشد، نمی بینم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه تا پایان سال سند حقوق شهروندی اجرا می شود به نظر شما کدام حقوق بیشتر به نفع مردم است و باید رعایت شود گفت: این سند هنوز نهایی نشده است.
لاریجانی در ادامه نشست خبری افزود: برخی موضوعات این سند در رسانه ها منعکس شده است و در قانون نیز ظرفیت های مختلفی وجود دارد که مستقیم با حقوق مردم مرتبط است و خوب است که روی آنها متمرکز شوند.
وی تشکیل هیئت منصفه در برخی دادگاه ها و اصل هشتم قانون اساسی را که در باره امر به معروف و نهی از منکر است  نمونه ای از این قوانین دانست که هنوز عملی نشده است.
لاریجانی گفت: امر به معروف و نهی از منکر از اصول قانونی و حقوق مردم است و نوعی نظارت عامه به وجود می آورد مخصوصا در زمینه نظارت مردم بر مسئولان که باید اجرا کنندگان آن از صیانت برخوردار شوند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری درباره زمزمه های تشکیل گروه دوستی پارلمانی بین ایران و آمریکا پس از استقرار دولت یازدهم گفت: این مسئله پیش بینی های رسانه ای است و هیچ اقدام عملی نشده است.
لاریجانی در پاسخ به اصرار این خبرنگار که در صدد دریافت پاسخ از رئیس مجلس بود گفت: این موضوعی به موقع نیست و مانند این است که بگوییم در کره مریخ انسان ها وجود دارند و نظر شما در باره افراد آن چیست؟
وی  همچنین در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه مجلس وارد طرح هایی می شود که به نتیجه نرسیدن آن برای دولت و مردم مشخص است مانند انتقال پایتخت و آیا این نوعی به هدر دادن فرصت مجلس نیست افزود: اکنون که دولت از این طرح استقبال کرده است و روی آن کار می کند .
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این بحث ابعاد مختلف دارد و زمانی که آقای روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی بود این طرح مطرح بود اما رئیس جمهور وقت و ما موافق آن نبودیم.
وی افزود: اکنون نگاه منفی در زمینه طرح انتقال پایتخت در دولت نیست  و در حال مطالعه است تا ببینند منابع و امکان اجرای آن قابل تحقق است یا خیر؟

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : مجلس نیازی به قانونگذاری درباره نحوه توزیع سبد کالا نمی بیند.   علی لاریجانی همچنین گفت: مجلس بعد نظارتی را برای توزیع مناسب سبد کالا کافی می داند .
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد : البته در نحوه توزیع سبد کالا اشکالاتی وجود داشت که در نهایت دولت تغییراتی در مسیر کار ایجاد کرد .
لاریجانی افزود : باید کمک کرد تا این امکان که در اختیار مردم قرار گرفته است درست اجرا شود .
رئیس مجلس شورای اسلامی در باره وضع معیشتی مردم هم گفت : راه برون رفت از شرایط فعلی اقتصادی که درگیر رکود از یک سو و تورم از سوی دیگر است رونق تولید است منتهی منابع مالی با محدودیت روبروست.
لاریجانی توجه به وضعیت معیشتی طبقات ضعیف را مهم توصیف کرد و افزود : یکی از موضوعات مورد بحث بین دولت و مجلس همواره این مسئله بوده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه نشست خبری خود گفت: اینکه فضای نقد در کشور بوجود آید که نخبگان اظهار نظر کنند ، کار درستی است و البته نقش رسانه ها در این بین مهم است.
خبرنگاری در ادامه این نشست خبری پرسید: رئیس جمهور در سخنرانی اخیر خود از نخبگان خواسته است وارد فضای نقد شوند ؛ اصولا نظر شما در خصوص فضای نقد در کشور چیست؟
آقای لاریجانی پاسخ داد: اظهار نظر نخبگان در رسانه ها در حال حاضر وجود دارد شاید نگاه ایشان بیشتر نخبگان دانشگاهی است که باید فضای این کار را فراهم کرد.
وی گفت: در این خصوص هر چه رسانه ها کمک کنند می توانند انتخابهای بهتری در اختیار مسئولان قرار دهند.
خبرنگار دیگری پرسید: برخلاف نظر یکی از همکاران خبرنگار و برغم بازگشت عقلانیت به فضای جامعه؛ بنده معتقدم روابط مجلس و دولت جدید به شرایط مانع تراشی تبدیل شده است. راهبرد مجلس در این خصوص چیست؟
رئیس مجلس شورای اسلامی پاسخ داد: خوش بینی شما را تبریک می گویم که می گویید عقل برگشته ؛ البته عقل قابل تعطیلی نیست اما درجاتش متفاوت است.
لاریجانی گفت: مجلس به عنوان یک قوه باید مستقل باشد ضمن اینکه همواره همکاری با دولت ها را در پیش می گیرد.
وی با بیان اینکه در دولت فعلی هم همینطور است افزود: نگاهمان این است که اگر قوانین به درستی اجرا شود شرایط بهتری فراهم می شود و امور در ریل درست قرار میگیرند.
لاریجانی گفت: اگر نقد به گذشته است به خاطر این است که قانون به درستی اجرا نمی شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت ایجاد اتحاد داخلی به عنوان پیش درآمد اتحاد جهان اسلام گفت : آنچه من مطرح کرده ام بحثی مبنایی است و اگر امت اسلامی از ظرفیت های خود به درستی استفاده کند به نفعشان است .
لاریجانی افزود: کشورهای اطراف ما ظرفیت های خوب تجاری دارند اما می بینید که بیشترین تجارت را با کشورهای بزرگ دارند و این آسیب می زند حتی در بین المجالس بازار مشترک اسلامی مطرح شد اما تحقق نیافت .
لاریجانی گفت : اینکه کشورهای اسلامی توانمندی های خود را باور ندارند لطمه می زند و هرقدر در مورد همگرایی صحبت کنیم اما پیوند اقتصادی و تجاری برقرار نکنیم موفق نخواهیم شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: البته کشورهای اسلامی وضع یکسانی ندارند اما باید ظرفیت ها را زنده کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : اگر مذاکرات ژنو به بن بست برسد ، برای غربی ها هیچ دستاوردی نخواهد داشت.
علی لاریجانی در ادامه نشست خبری در پاسخ به خبرنگاری که پرسید به نظر می رسد آمریکایی ها دوست دارند مذاکرات به بن بست برسد، توصیه شما چیست ؟ گفت : آنها به توصیه ما گوش نمی دهند ، اما اگر فرض کنیم این مذاکرات به بن بست برسد، چیزی گیر آقای اوباما و تیم آن نخواهد آمد.
وی افزود : آنها می خواهند از این مذاکرات و دیپلماسی دستاوردی داشته باشند و بگویند ما مسئله هسته ای را حل کردیم.
رئیس مجلس افزود: اگر خیلی فشار بیاورند و این روند گسسته شود و همین حرف هایی نامربوطی که گاهی شنیده می شود، ادامه یابد ، آن وقت آنها دستاوردی نخواهند داشت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی در خصوص تشکیل فراکسیونی برای حمایت از دولت در مجلس گفت: من اصولا اینگونه جمعیت های سیاسی که ساخته و پرداخته قدرت ها باشد،  چه در بیرون و چه در داخل مجلس خیلی مفید نمی دانم.
علی لاریجانی افزود: در داخل مجلس، چنین بحثی مطرح نیست، حال اگر هم هست در وضع خفیفی است و خیلی به نفع نیست، یعنی اینکه افراد آرمدار باشند نفوذ کلامشان کاهش می یابد و اگر مقصود این است که به دولت کمک شود این راهش نیست.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص رابطه با آمریکا گفت: درباره بحث آمریکا، ما هنوز راه طولانی داریم و در این مسائل که خیلی از نظر سیاسی دچار پیچش است، نمی شود ورود کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین درباره روند بودجه نویسی گفت: به طور قطع، انتقادها به نحوه بودجه ریزی به کشور وارد است و باید این روش منسوخ شود.
علی لاریجانی در ادامه نشست خبری، درباره روند بودجه نویسی و بودجه ریزی در کشور افزود: اینکه تبصره های زیادی در ذیل ماده واحده بیاید و هر کدام یک قانون مادر را زخمی کند، کار درستی نیست.
وی گفت : انتقادها به این نحوه از بودجه ریزی را وارد می دانم و این روش باید منسوخ شود.
لاریجانی افزود: در این زمینه کاری را آغاز کرده ایم که امیدواریم با همکاری دولت ، اصلاحاتی صورت گیرد.
وی درباره بودجه بخش های فرهنگی هم گفت: در سال های گذشته بودجه های فرهنگی سیر نزولی نداشته است اما این بودجه ها کفاف بخش فرهنگی را نمی دهد.
لاریجانی با اشاره به اینکه بخش های رسانه ای و فرهنگی کشور نیازمند کمک بیشتری است ، افزود: قبول داریم که این میزان بودجه، مشکلات اصلی فرهنگی کشور را حل نمی کند.
رئیس مجلس در پایان گفت: البته امسال مشکلاتی در بحث منابع داشتیم که امیدواریم سال آینده برطرف شود.


شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن