تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835331913
وعده افشاگری درباره یک فساد بسیار بزرگ
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
وعده افشاگری درباره یک فساد بسیار بزرگ
مشاور روحانی گفت: برخی از پروندهها كامل نشدهاند و مسئولیت اعلام این كار بر عهده معاون اول رئیسجمهور است فقط بدانید كه بسیاری از پروندهها برای اعلام در اختیار ایشان قرار خواهد گرفت. فساد 9هزار میلیاردی بخش كوچكی از یك فساد دهها هزار میلیاردی بود كه به زودی از آن پردهبرداری میشود.
روزنامه آرمان: غلامحسین الهام معاون و مشاور رئیسجمهور قبلی یك بار در سال 86 به شوخی به خبرنگاران گفت «نفت را سر سفره مردم نمیآوریم چون بوی بد میدهد» هیچ كس فكر نمیكند بوی بد نفتی كه بر سر سفرها آمد همه را مشمئز كند و اقتصاد را دچار مشکلات زیاد اما ظاهرا اقتصاد ما با مشکلاتی مواجه شده و به قول مهندس تركان مشاور ارشد رئیسجمهور، سبب پدید آمدن فساد اداری برنامهریزی شده، گشته است.
برخی بر این باور هستند كشور ما با داشتن بیش از 65 سال تجربه برنامهریزی (۱۳27-۱۳92ه.ش)، در زمره معدود كشورهای در حال توسعه جای میگیرد كه نه تنها به اهداف متعارف رشد و توسعه اقتصادی دست نیافته بلكه به نظر میرسد اكنون در مقایسه با آغاز دوره برنامهریزی و اجرای برنامههای اقتصادی در كشور نیز اثربخشی چندانی در اهداف مندرج در قانون اساسی و سند چشمانداز کشور مشاهده نمیشود.
به عقیده آگاهان برخی از دلایل این امر به شرح زیر است: 1- از زمان تدوین برنامه سوم توسعه، نوع تدوین برنامهها از ثبات رویه حاکم در برنامههای قبل و بعد از انقلاب فاصله گرفته است و همچنین پیشبینی و هدف گذاریها متناسب با محتوای آنها صورت نمیگیرد. دلیل این امر آن است که در برنامه چهارم و پنجم توسعه، بسیاری از مواد قانونی فاقد متولی مشخص بوده یا شاخص مشخصی برای ارزیابی عملکرد آن وجود ندارد. این مساله باعث شده است که در این نوع برنامهها نقش نظارت بر عملکرد بسیار کمرنگ شده و بسیاری از سیاستهای کلی برنامه در ظرف زمانی پنج ساله و در قالب مواد و احکام برنامه، قابلیت پیگیری و اجرا نداشته باشند.
2- واگذاری بدون مناقصه طرحهای بزرگ عمرانی به ویژه در عرصه نفت و گاز و انحلال نهادهایی نظیر شورای پول و اعتبار و سازمان مدیریت و برنامهریزی عملا به برنامهریزی علمی در حیطه اقتصاد کشور آسیب رساند. سازمان مدیریت و برنامهریزی عملا قدرت استدلالها را برای جابهجایی بودجه و اعتبارات بالا میبرد، انضباط مالی را بیشتر کرده و فساد مالی نیز کاهش میداد، اما فقدان این سازمان در سالهای بعد از 1386، ضمن کاهش قدرت ارزیابی و سطح کار کارشناسی دولت، مشکلات متعددی نظیر ناهماهنگی منابع و مصارف در بودجهها، عدم توسعه متوازن استانها به دلیل سلیقهگرایی در استانداریها و جایگزین شدن دیدگاههای فردی و مقطعی به جای تداوم برنامههای توسعه را به دنبال داشته است.
لازم به ذکر است بسیاری از سیاستگذاریهای کلان و برنامههای توسعه کشور، تبدیل به اسنادی تشریفاتی شدهاند و کار کارشناسی و مطالعات دقیقی در زمینه ارتباط میان اهداف و مسیر تحقق آنها صورت نمیگیرد. اكبر تركان مشاور ارشد رئیسجمهور به تشریح عوامل موثر در فساد مالی اخیر كه مشهور به پرونده 9 هزار میلیاردی شده، پرداخته است و به سازماندهی شدن فسادهای مالی در ایران اشاره میکند. مشروح گفتوگوی اکبر ترکان در ذیل آمده است:
رئیسجمهور در سخنرانی روز 22 بهمن سخن از فساد 9 هزار میلیاردی به میان آورد و اینكه عاملان آن كجا هستند. شما كه مشاور ارشد ایشان هستید میدانید که چرا آقای رئیسجمهور این بحث را مطرح كرد و به نظر شما این پرونده فساد 9 هزار میلیاردی در چه مرحلهای است ؟
بحث اختلاس 3هزار میلیاردی یا 9 هزار میلیاردی كه رئیسجمهور محترم بدان اشاره داشتند واقعیت تلخی است. فساد اداری و ساختاری جزئی از بدنه دولتها شده است. باید علت آن را در استفاده از نیروهای غیراصولی جست. اینكه رئیسجمهور میگوید بروید بپرسید عامل فساد 9 هزار میلیاردی الان كجاست یا اینكه این فساد از كجا و از سوی چه كسانی آغاز شده است، برای این منظور است كه مردم با عاملان فساد و عوامل به وجود آورنده فساد آشنا شوند و برای سامان دادن امور كشور راجع به آن تحقیق و تفحص كنند.
باید اعتراف كنم برخی که ناخواسته با اعمال مدیریت غیرکارشناسی در پدید آمدن شرایط کنونی تاثیر داشتند اكنون سكوت كردهاند. آنها میگویند امثال بابك زنجانی و مهآفرید خسروی پرورش یافته دوران قبل از آنها هستند در حالی كه به عقیده همه افراد آشنا به امور جاری كشور، در اثر برخی عملکردها در چند سال اخیر بستر اینگونه تخلفات فراهم شده است. همانطور كه قبلا گفتم برای سامان دادن امور كشور نظم و تقوا هر دو لازم است. نظم بدون تقوا و تقوای بدون نظم، ناقص است. بهترین و معتقدترین آدمها هم در معرض تهدید هستند و ممكن است كه مادیات آنها را فریب دهد ما آدمهایی را دیدهایم كه بهرغم مراعاتی که در امور داشتهاند در برخی برهههای زمانی، برخوردی انجام دادند كه شایسته آنها نبود و كسی از آنها انتظار نداشت.
در گذشته آن چیزی كه باعث فساد اداری و بینظمی در ساختار اقتصادی كشور شد، کمتوجهی به شایستهسالاری و تخصص بود. آن چه به كشور لطمه زد نبود انضباط مالی و به حاشیه رفتن سیستم نظارتی قوی بر دستگاههای اجرایی بود.
یعنی معتقدید اگر نظارت قوی بود فساد اداری و اقتصادی اتفاق نمیافتاد؟
بله، وقتی با وجود همه مشکلاتی که شاید سازمان مدیریت و برنامهریزی داشته باشد آن را تعطیل میکنند مشخص است که نباید انتظار داشته باشیم تمام کارها به ویژه در حوزه برنامه و بودجه با مدیریت و برنامهریزی پیش برود. هدف این نبود كه با تعطیل كردن سازمان برنامه و بودجه، برخی با فراغبال بتوانند مانع از هدفمند شدن مصرف منابع مالی در كشور شوند. اما میتوانم به همه با سند و مدرك بگویم كه انحلال سازمان برنامه و بودجه زمینه را برای برخی سودجویان فراهم کرد. نقطه آغاز فساد گسترده مالی -كه بخشی از آن تحت عنوان 3هزار میلیاردی و 9هزار میلیاردی نام میبرند- نبود نظام حساب و كتاب بود.
حذف برنامه توسعه كشور و اینكه گفتند برنامه چهارم توسعه را خمیر كنند، یكی دیگر از جلوههای بیانضباطی مالی بوده است. در این درهمریختگی و بیانضباطی است كه همه اتفاقات رخ میدهد. اتفاقاتی که سرآغازی شد برای بروز فسادهای اقتصادی. باید بدانید فساد مالی كشور در این هشت سال آن طور كه ما اطلاع داریم، بیش از این دو پرونده است بنابراین فساد مالی ریشههایی داشته كه باید در تصمیمات مدیران جستوجو كرد. عبور از برنامه چهارم توسعه یا به اصطلاح خودشان خمیر كردن این برنامه و در سوی دیگر تعطیل كردن سازمان برنامه و بودجه و استفاده از فرصت تحریمها زمینهای شد که برخی با برنامهریزی و حركتی كاملا دقیق و حساب شده از آن سوءاستفاده کنند. منظور رئیسجمهور این بود كه امثال بابك زنجانی از كجا سر در آوردهاند و بپرسید كه الان متخلفان پرونده 9هزار میلیاردی و پروندههای دیگر در كجا هستند.
باید شما اسناد و مداركی را دیده باشید كه نشان میدهد فسادهای مالی اخیر برنامهریزی شده بوده است. آیا واقعا چنین اسناد و مداركی وجود دارد و اگر وجود دارد چرا در اختیار عموم قرار نمیگیرد؟
تمام شواهد و مدارك این را نشان میدهد كه برخی اقدامات در دولتهای گذشته به طور مستقیم یا غیرمستقیم بر این روند تاثیرگذار بوده است اما باید از شما بپرسم كه دقیقا چه چیزی را میخواهید بدانید؟
منظورم واضح است؛ آیا قائل به ارتباط میان مدیران سابق با پروندههای اقتصادی هستید که اینگونه سخن میگویید؟
بخشی از بیانضباطی مالی، عمدی بوده که باید مراجع مرتبط آن را بررسی و در وقت مقتضی براساس صلاحدید به مردم اعلام کنند اما نمیدانم این اقدامات از روی بیاطلاعی و كماطلاعی بوده یا ... .
چرا به صراحت میگویید عمدی در کار بوده است؟
مجموع تخلفاتی که در 8سال گذشته دیوان محاسبات از دولت گزارش كرده دهها میلیارد دلار است؛ یعنی این روند با تغییر دولتها از بین نرفته و هنوز افرادی كه در جریان تخلفات حضور داشتند شاید در بدنه دولت كنونی حضور دارند. طبق شواهد ویژهخواری در برخی ردهها ریشه دوانده است و معتقدم با آمدن و رفتن یك دولت نمیتوان امید داشت كه این زنجیره کاملا قطع شود.
آیا افزایش تحریمها را در جهت گسترش ویژهخواری موثر میبینید؟
اینكه شرایط به سمتی پیش برود كه در نهایت منجر به بیانضباطی مالی و ایجاد فضای رانت برای برخی افراد شود، نمیتواند کاملا اتفاقی باشد. این کاسبان تحریم فضا را عادی جلوه میدادند و اكنون هم درصدد برمیآیند این مساله را انكار كنند در حالی كه گزارش آقای جهانگیری، معاون اول محترم ریاست جمهوری خود گویای همه چیز است. من یك سوال از شما بپرسم اگر وضعیت اقتصادی عادی بود آیا واقعا پیشبینی این را میكردید كه 3هزار یا 9هزار میلیارد در كشور فساد مالی رخ دهد؟ آیا واقعا پیشبینی میكردید كه امروز ما در دولت ببینیم فراتر از 9هزار میلیارد و فراتر از بابك زنجانیها افرادی هم به وجود میآیند. اگر شرایط به سمت عادی شدن پیش رود، آیا امكان دارد كه چنین اتفاقی رخ دهد؟ اگر اینها را به هم پیوند دهیم، نمیتوانیم ادعا كنیم كه همه این روند اتفاقی و تصادفی بوده است.
وقتی بحث از پروندههای فساد دهها هزار میلیاردی میشود اگر كسی سادهلوح باشد، میگوید كه این فسادها سازماندهی شده نیست؛ اتفاقی و گذراست. وقتی دولت دست روی یك فرد خاص یا جریان خاصی میگذارد سریعا واكنش نشان میدهند. واقعیتش را بگویم معتقدم من نمیتوانم تصور کنم که این حجم تخلف، برنامهریزی شده نباشد.
زمانی كه شما مناطق آزاد را تحویل گرفتید، وضعیت به چه صورت بود؟ منظورم به لحاظ انضباط مالی و ویژهخواری است.
برخی افراد و اقداماتشان مناطق آزاد را به كانالی برای سوءاستفاده مالی و رانتخواری تبدیل كرده بودند اما باید دانست كه این معضل فقط مناطق آزاد را دربرنگرفته بود. بیانضباطی مالی خیلی جاها وجود داشت. اگر بخواهم در مورد مناطق آزاد صرفا صحبت كنم یك نكته لازم به ذكر است و آن بحث واگذاریها در این مناطق آزاد بوده است. واگذاریها در این مناطق بیحساب و كتاب انجام شده است. در كل كاری كردند كه نظام امور اجرایی از روال عادی خود خارج شود و اكنون ما در مناطق آزاد با این امر روبرو هستیم. نمیتوانیم بسیاری از خطاها را ردیابی و ارزیابی كنیم چرا كه نظام ارزیابی و سنجش آنطور که باید باشد، نیست. تا برای بررسی اولین فساد اقدام میكنید، دومین و سومین فساد را هم مرتكب شدهاند بطوری كه رسیدگیكنندگان كاملا مقهور میشوند.
در این 6 ماه به تخلفاتی هم در این مناطق رسیدگی کردهاید؟
ما به اسناد و مدارك فراوانی دست پیدا كردهایم اما در مورد انتشار آن، آقای رئیسجمهور ماموریتش را به معاون اول واگذار كردهاند. در حوزه ما، فسادهای گوناگون و بعضا گستردهای رخ داده است. ما طبق دستور دكتر روحانی مشغول جمعآوری و ارسال آن به دفتر معاون اول محترم ریاست جمهوری هستیم. بخشی از پروندهها در حال حاضر به لحاظ گستردگی هنوز بسته نشدهاند و نیاز به زمان بیشتری دارند. بخش دیگری از پروندهها هم آمادهاند. طبعا وظیفه پیگیری و اعلام آن بر عهده معاون اول رئیسجمهور است. بعضیها به اشتباه تصور میكنند كه پرداختن به این مسائل سیاهنمایی است در حالی كه اینگونه نیست. واقعا برخی روندهای برنامهریزی شده در این زمینه وجود دارد. این سیاهنمایی یا سیاه دیدن نیست بلكه براساس واقعیت حرف زدن است؛ كسانی كه بهگونهای دیگر فكر میكنند تحلیل سادهای از مسائل دارند و به اصطلاح سادهاندیش هستند.
چرا برخی هنوز در مورد پرونده بابك زنجانی نمیخواهند شفاف صحبت كنند؟
علت اینكه دیر برخورد میشود این است كه برای رسیدن به تمام ابعاد نیاز به زمان است. چراکه گاهی افشای برخی موارد باعث امحای اسناد میشود و روند رسیدگی را با معضل روبرو میکند. رئیسجمهور وقتی میبیند دیگر چارهای نیست مجبور است بگوید الان پرونده فساد 9هزار میلیاردی در چه مرحلهای از رسیدگی است و متهمانش كجا هستند؟ امیرالمومنین(ع) وقتی میفرمایند اوصیكم به تقوا... و نظم امركم باید دانست كه نظم و تقوا از یك جنس نیست؛ بلكه از دو جنس است. یعنی یك نفر متقی باشد به این معنی نیست كه نظم هم داشته باشد. دیگران در دنیا چطور جلوی فساد اقتصادی را میگیرند؟ با نظم، با سیستم و انضباط مالی. ما هم باید در كشور انضباط مالی را جدیتر بگیریم. چرا بابك زنجانی مطرح میشود؟ الان سوال این است كه بابك زنجانیها كجا هستند. نظم و انضباط مالی كه از بین برود، ما شاهد فساد اداری و ساختاری خواهیم بود.
برای به وجود آمدن این نظم ساختار لازم است اولا چه زمانی سازمان برنامه و بودجه قرار است احیا شود و در ثانی سیستم بانكی و پولی ما واقعا درست كار میكند؟
سازمان برنامه و بودجه در آینده نزدیك احیا خواهد شد. شاید در سال آتی شاهد فعالیت آن باشیم. به هر حال این حوزه مسئولیت آقای نوبخت است و من اطلاع چندانی از مطالعات و اینكه چه موقع میخواهند تصمیماتش را رسانهای كنند، ندارم اما در كشورهای توسعهیافته اصطلاحی وجود دارد به نام پول كثیف؛ این اصطلاح در انگلستان رایج شد و معنایش این است که پول اگر یكی از این سه شرط را نداشت قطعا باید مورد رسیدگی قرار بگیرد؛ 1- از معاملات قانونی به دست آمده باشد، 2-در دفاتر ثبت شده باشد، 3- مالیات این پول پرداخت شده باشد. اگر همین سه مولفه در كشور درست شود، قطعا دیگر ناهنجاری نخواهیم داشت.
اما همین مخالفان بسیار زیادی دارد؛ در كشور ما هم این سه شرط به ندرت اتفاق میافتد. آیا در كشور ما پولهایی كه از مردم اخذ میشود، براساس معاملات قانونی است؟ آیا پولهایی كه به دست میآید در جایی ثبت میشود؟ چند درصد این روند واقعا اتفاق میافتد؟ در اروپا اگر 5 یورو یا بیشتر در حساب شخصی باشد، باید به نهادهای نظارتی بازرسی توضیح دهد كه این پولها از كجا آمده است. آیا واقعا در كشور ما به این صورت است؟ در كشور ما اگر كسی مالیات ندهد، تحت تعقیب قرار میگیرد؟ آنهایی كه مالیات میدهند كارمندان، كارگران و بخشی از تولیدكنندگان هستند كه تقریبا نیمه ورشكسته هستند. ما هم باید بیاموزیم و اقتدا كنیم به انضباط مالی.
دولت باید چه كاری انجام دهد؟
هر پولی باید شناسنامه داشته باشد؛ پول بدون شناسنامه نباید جابهجا شود مثل اتومبیل كه باید شناسنامه داشته باشد تا جابهجا شود. پول بدون شناسنامه، پول كثیف است و باید تحت تعقیب قرار بگیرد. در كشور ما قوانینی كه گفتم، وجود ندارد، مناطق آزاد و غیرآزاد هم ندارد و همهجا اینگونه است. همه پروندهها در مناطق آزاد بررسی شده و در موقع لزوم اعلام عمومی میشود اما اگر بخواهم یك شمای كلی برای اطلاع عمومی بدهم ویژهخواریهای گسترده و سازماندهی شدهای در مناطق آزاد وجود داشته كه برخی از پروندههایش هنوز باز است که به موقع این پرونده اطلاعرسانی شده و همگان از آن مطلع خواهند شد. چون برخی از پروندهها كامل نشدهاند و مسئولیت اعلام این كار بر عهده معاون اول رئیسجمهور است فقط بدانید كه بسیاری از پروندهها برای اعلام در اختیار ایشان قرار خواهد گرفت. فساد 9هزار میلیاردی بخش كوچكی از یك فساد دهها هزار میلیاردی بود كه به زودی از آن پردهبرداری میشود.
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]
صفحات پیشنهادی
وعده ترکان برای افشاگری درباره یک فساد بسیار بزرگ
وعده ترکان برای افشاگری درباره یک فساد بسیار بزرگ غلامحسین الهام معاون و مشاور رئیسجمهور قبلی یك بار در سال 86 به شوخی به خبرنگاران گفت نفت را سر سفره مردم نمیآوریم چون بوی بد میدهد هیچ كس فكر نمیكند بوی بد نفتی كه بر سر سفرها آمد همه را مشمئز كند و اقتصاد را دچار مشکلات زیوعده ترکان برای افشاگری یک فساد بسیار بزرگ
وعده ترکان برای افشاگری یک فساد بسیار بزرگتاریخ انتشار شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۸ ۵۴ غلامحسین الهام معاون و مشاور رئیسجمهور قبلی یك بار در سال ۸۶ به شوخی به خبرنگاران گفت «نفت را سر سفره مردم نمیآوریم چون بوی بد میدهد» هیچ كس فكر نمیكند بوی بدپورمختار در گفتوگو با فارس عنوان کرد بررسی پرونده واگذاری پتروشیمی بیستون/ارائه گزارش نهایی درباره فساد در فو
پورمختار در گفتوگو با فارس عنوان کردبررسی پرونده واگذاری پتروشیمی بیستون ارائه گزارش نهایی درباره فساد در فوتبال تا پایان امسالرئیس کمیسیون اصل90 از ارائه گزارش نهایی در خصوص فساد در فوتبال تا پایان سال و جمعبندی نهایی آن خبر داد محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورایوزیر دادگستری: هشدارهای ما درباره فساد را در دوره قبلی جدی نگرفتند
وزیر دادگستری هشدارهای ما درباره فساد را در دوره قبلی جدی نگرفتندوزیر دادگستری گفت علیرغم تلاشی که ما انجام دادیم و به مسئولان دولت قبل هشدارهایی دادیم اما متأسفانه به هشدارهای ما توجهی نکردند به گزارش خبرنگار قضایی فارس حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری کشورمان صبح امهشدار مفتی قدس درباره تدارک صهیونیستهای تندرو برای یورش بزرگ به مسجد الاقصی
هشدار مفتی قدس درباره تدارک صهیونیستهای تندرو برای یورش بزرگ به مسجد الاقصیمفتی قدس درباره تدارک صهیونیستهای تندرو برای یورش بزرگ فردا پنجشنبه به صحنهای مسجد الاقصی هشدار داد به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع شیخ محمد حسین مفتی کل قدس و سرزمینهای فلسطینی دربانتقاد شدید عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از وزیر ارشاد درباره فیلم حامی فتنه وزیر ارشاد در قبال خلف وعده مدیرانش پا
انتقاد شدید عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از وزیر ارشاد درباره فیلم حامی فتنهوزیر ارشاد در قبال خلف وعده مدیرانش پاسخگو باشد مجلس باید از ابزار خودش در اینباره استفاده کندعضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره حضور فیلم حامی فتنه در جشنواره فیلم فجر گفت ما قبلا به وزیر و مسئولان سینمایی تذکخبر بسیار مهم درباره «کلاه قرمزی»
خبر بسیار مهم درباره کلاه قرمزی محمدرضا هدایتی صداپیشه نقش پسر عمه زا از قطعی شدن پخش کلاه قرمزی 93 در ایام نوروز خبر داد شبکه ایران محمدرضا هدایتی صداپیشه نقش پسر عمه زا از قطعی شدن پخش کلاه قرمزی 93 در ایام نوروز خبر داد در حالیکه با تاییدها و تکذیبهای مدیران شبکهگفت و گوی فارس با هاشم کرونی درباره ده بزرگی خانواده بزرگ ده بزرگی/او برای تمام امامزادگان شیراز شعر گفته
گفت و گوی فارس با هاشم کرونی درباره ده بزرگیخانواده بزرگ ده بزرگی او برای تمام امامزادگان شیراز شعر گفتهحقیقت این است که آقای ده بزرگی همه عمرش را پای نهال شب شعر عاشورا گذاشته و اگر امروز کودک دیروز و جوان برومند نزدیک 30 ساله امروز است پدر مهربانی که دستش بگرفت و پا به پا بردوعده بسیار شیرین عابر بانک به هواداران پرسپولیس
وعده بسیار شیرین عابر بانک به هواداران پرسپولیس حسین هدایتی گفت فعلا نمیخواهم درباره فوتبال حرفی بزنم اما بعد از یومالله 22 بهمن خبرهای خوشی را برای هواداران پرسپولیس دارم به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز حسین هدایتی اظهار داشت با توجه به اتفاقات اخیر فعلا نمیخواهم درباگفتوگوی فارس با مهدی فقیه درباره احد دهبزرگی طراح صحنه شب شعر عاشورا بودم
گفتوگوی فارس با مهدی فقیه درباره احد دهبزرگیطراح صحنه شب شعر عاشورا بودممهمترین وظیفه یک هنرمند گفتن مفاهیم انسانی به مردمش است و فکر میکنم هر کس این مفاهیم را در قالب هنر به مردم ارائه میدهد استعداد الگو بودن را داراست خبرگزاری فارس - گروه ادبیات انقلاب اسلامی مهدی فقیهپاسخ وزیر اطلاعات درباره پرونده فساد اقتصادی 24 مسئول دولت سابق/ علوی: با رسانهای کردن فساد اقتصادی موافق نیس
پاسخ وزیر اطلاعات درباره پرونده فساد اقتصادی 24 مسئول دولت سابق علوی با رسانهای کردن فساد اقتصادی موافق نیستیم وزیر اطلاعات تصریح کرد نسبت به رسانهای کردن فساد اقتصادی نظر موافقی نداریم و باید طبق قانون برخورد شود به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام و المسلمین محمود علوی در جمعسرمقاله شریعتمداری درباره فساد اقتصادی و ماجرای امضای یکی از سران قوا
سرمقاله شریعتمداری درباره فساد اقتصادی و ماجرای امضای یکی از سران قوا سیاست > احزاب و شخصیتها - حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز کیهان نوشت چند هفته قبل در ستون «گفت و شنود» کیهان به نکتهای اشاره کردهبودیم که این روزها شواهد دیگر و بیشتری دررییس جمهور /14/ :در بحث فساد اقتصادی با مواردی مواجه شدیم که بسیار تکاندهنده بود
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰ ۱۶ به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا رییسجمهور در ادامه با بیان اینکه در گامهای بعدی هدفمند کردن یارانهها همه باید دست به دست هم بدهیم و پشتیبان یکدیگر باشیم گفت بحث یارانهها قرار بود پنجساله انجام شود و کم کم ما را به نقطهای برافشاگری جنجالی جدید رویانیان درباره برکناری اش از پرسپولیس!
افشاگری جنجالی جدید رویانیان درباره برکناری اش از پرسپولیس مردم بدانند که من در 20 آذر ماه برکنار شدم اما مجبور شدم که ادامه دهم این اتفاق هم از بدشانسی من بود مردم بدانند که من به خاطر اعتصاب بازیکنان قبل از دربی خانه ام را 2 میلیارد فروختم تا پول بازیکنان را بدهم آن دولت تمافشاگری فرامز قریبیان درباره داوریهای بودار در جشنواره فیلم فجر!
افشاگری فرامز قریبیان درباره داوریهای بودار در جشنواره فیلم فجر فرامرز قریبیان با اعتراض به اتفاقات پیش آمده در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر و ندادن سیمرغ نقش اول مرد به نوید محمدزاده بازیگر فیلم عصبانی نیستم گفت سیمرغ نقش اول مرد تنها رشته ای بود که هیئت داوران در موردشافشاگری جدید رویانیان درباره برکناری اش از پرسپولیس و خودروی سوزوکی علی کریمی!
افشاگری جدید رویانیان درباره برکناری اش از پرسپولیس و خودروی سوزوکی علی کریمی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس فاش کرد قبل از دربی 78 به خاطر اعتصاب بازیکنانش خانه اش را فروخته تا پول بازیکنان را بدهد به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز محمد رویانیان که بعد از استعفایش از مدیر عاملی باشگاهرسوایی فساد بزرگ در اسرائیل
رسوایی فساد بزرگ در اسرائیل پرونده فساد "یوشیاهو پینتو" بزرگترین و ثروتمندترین خاخام رژیم اسرائیل با پرداخت رشوه او به یکی از ژنرال های ارشد پلیس رژیم صهیونیستی وارد مرحله جدیدی شده است به گزارش نامه نیوز خاخام پینتو که از یک سال پیش درگیر پرونده فساد مالی است با اته-
گوناگون
پربازدیدترینها