تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845548150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناسا از نقطه طلایی رونمایی کرد


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: بانک پاسارگاد از طریق "شرکت ‌شناسا" طرح های نو وخلاقانه تجربی را شناسایی کرده و با شرایط بسیار مناسب تحت پوشش حمایت مالی قرار می دهد.




شناسا از نقطه طلایی رونمایی کرد


 


 

بانک پاسارگاد از طریق "شرکت ‌شناسا" طرح های نو وخلاقانه تجربی را شناسایی کرده و با شرایط بسیار مناسب تحت پوشش حمایت مالی قرار می دهد.


به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، عصر روز پنجشنبه ۲۴ ام بهمن ماه ۹۲ همایش رونمایی از نقطه طلایی و ضد بد افزار سورنا با حضور مجید قاسمی - مدیر عامل بانک پاسارگاد، سورنا ستاری - معاون علمی و فن آوری ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان، نصر اله جهانگرد- معاون وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات و رئیس سازمان فن آوری اطلاعات ایران، حسین دباغیان - رئیس موسسه توسعه فن آوری نخبگان، حامد ساجدی مدیر عامل شرکت شناسا ، مجید جوانمرد - مدیر کل دفتر مرکزی تجاری سازی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی و گروهی دیگر از مدیران و کارشناسان نهاد های عمومی و خصوصی در سالن هماش های صدا و یسمای ج.ا.ایران برگزار شد.

حامد سجادی - دبیر همایش
مدیر عامل شرکت شناسا در باره نقطه طلایی توضیح داد: راه اندازی این همایش با محوریت بررسی ایجاد شرایط مناسب برای راه اندازی و ارزش آفرینی کسب و کارهای دانش بنیان با مشارکت نخبگان فناور و خلاق تشکیل گردید.
وی با طرح این موضوع که فرار مغز ها نتیجه نبود شرایط مناسب اقتصادی برای حضور موثر اقتصادی و ایجاد ارزش افزوده است تاکید کرد: مساله اساسی مشارکت در طرح های نخبه گان با بازده اقتصادی است. 

مدیر عامل شرکت پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد همچنین گفت: نقطه تمایز در کشورهای پیشرفته با کشورهای دیگر در این امر است که زیرساخت ها و شرایط ثمر بخشی طرح های نوآور نخبگان خود را با بهترین شرایط فراهم می کنند در حالی که در کشورهای دیگر به این امر توجهی نمی شود. 

سجادی با اعلام این که ‌برای پوشش اقتصادی طرح های نخبه گان و مغز های علمی باید سرمایه گذاری ریسک پذیر ماجراجویانه صورت پذیرد، افزود: با توجه به آیند نگری و نگاه نو آور در این طرح ها نمی توان متکی بر گذشته آنها را سنجید.
به گفته وی شرکت پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد ‌شناسا با رویکرد نوآوری ،‌سازماندهی و سودآوری از طریق مشارکت حقوقی با فن آفرینان ،‌وارد مشارکت شده و این طرح ها از طریق همراهی و شرکت با ایشان به بازار معرفی و عرضه می گردد. 

سجادی توضیح داد: تا کنون ۳۴۲ طرح کسب و کار شناسایی شده و ۸۰ مورد آن در فرآیند ارزیابی قرار گرفته و ۶ طرح نیز به مرحله راهبری رسیده است.

مجید قاسمی - مدیر عامل بانک پاسارگاد
قاسمی با تاکید بر این که شعار آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ‌یک شعار کلیدی است رویکرد های این بانک را در حوزه تجاری سازی فناوری توضیح داد. 

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر این که آن روزی که ما بتوانیم درٱمد کشور را از راه دانش به دست آوریم و درب چاه های نفت را پلمپ کنیم ،‌آن روز رو خوبی برای ما است گفت: ما باید به دنبال این روز باشیم. 

قاسمی، در ادامه با ارایه توضیحاتی در باره گروه مالی پاسارگاد به وضعیت اقتصادی کشور از قول ریاست جمهوری در دوازدهم بهمن ماه ۹۲ مبنی بر این که مسیر های بسیار دشواری رادر پیش رو داریم و باید از تمام ظرفیت ها برای حل مشکل در زمان مناسب استفاده کنیم ، گفت: بنده به عنوان یک دانش آموخته اقتصاد باید بگویم که رئیس جمهور خواسته اند که با طمانینه و آرامش بسیار پیام خود را به ملت برسانند، دقت کنید که ایشان فرمودند ملت ایران مستاصل نیست و ما می توانیم از تمام ظرفیت ها استفاده کنیم و بحران را برطرف کنیم. 

وی توضیح داد : مباحث مطرح در موضوع اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری، عنقریب در مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب خواهد رسید ، در این مبحث، محورهای که راجع به اقتصاد دانش بنیان ارایه شده نکات قابل توجهی است از جمله پیشتازی در اقتصاد دانش بنیان و دستیابی به رتبه اول اقتصاد منطقه ،پیاده سازی نقشه جامع علمی کشور، سازماندهی نظام ملی نوآوری و ارتقای جایگاه جهانی کشور، افزایش سهم تولید و صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان و همچنین گسترش فرهنگ تجاری سازی و ایجاد ارزش افزوده. 

قاسمی افزود: عنایت کنید که در اقتصاد مقاومتی به اقتصاد دانش بنیان تا چه میزان اهمیت داده شده است؛ ‌ در این میان بحث ارزش افزوده بسیار مهم است، چرا که ایجاد ارزش افزوده باعث تولید ثروت،‌بهره وری، کارآفرینی، سرمایه گذاری و اشتغال مولد می شود. 

مدیر عامل بانک پاسارگاد در ادامه سخنان خود گفت: اگر بخواهیم به لحاظ راهکار نگاه کنیم،‌ما در سطح کلان نیاز داریم که زیر ساخت های مناسب برای تولید و ارزش افزوده ایجاد نماییم،‌ کشورهای توسعه یافته نیز با حضور در بازاهرهای جهانی و با اتکا به داده های سرزمینی بر اساس ایجاد ارزش افزوده توسعه پیدا کرده اند. در این باره نقش سرمایه گذاری های ماجراجویانه و خطر پذیر بسیار مهم است چرا که باعث می شود کسب و کار و کسب و کارهای فناور محور و دانش بنیان بتوانند بر اساس توجیه اقتصادی و دانش ،‌خود را اداره نمایند. 

وی ادامه داد: با نگاه به اقتصاد آمریکا می بینیم که سهم فروش شرکت ها از سرمایه گذاری خطر پذیر ۱.۱ تریلیون دلار است که سهم شان در تولید ناخالص داخلی به ۱۱ درصد بالغ شده است،‌مجموع سرمایه گذاری به ۳۳۲ میلیارد دلار و تعداد شاغلین نیز که در این رابطه به ۱۲.۵ میلیون نفر رسیده است. 

به گفته قاسمی: در حال حاضر سرمایه گذاری خطر پذیر در اتحادیه اروپا تقویت شده است ، در چین این نوع سرمایه گذاری از ۳۲۵ میلیون دلار در سال ۲۰۰۲ به ۱.۱۷ تریلیون دلار در سال ۲۰۰۵ بالغ گردید که روند صعودی خود را ادامه داده است، در هند نیز نزدیک به ۱۸ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه گذاری شده است. 

وی سپس به دلایل ورود بانک پاسارگاد به حوزه سرمایه گذاری خطر پذیر اشاره کرد و گفت:بانک اولا به مسئولیت اجتماعی خود عمل کرده است و ثانیا در سرمایه گذاری خطر پذیروارد شده که جنبه اقتصادی بسیار مهم است،‌ثالثا در حال حاضر بنگاهی داریم که می تواند فکرها و کارهای نو را شناسایی کرده و از آنها حمایت نمایدو بانک از طریق این شرکت ‌شناسا طرح های نو خلاق تجربی را شناسایی کرده و با شرایط بسیار مناسب تحت پوشش حمایت گروه مالی پاسارگاد قرار می دهد،‌البته امیدواریم که در این راستا نقش فزاینده و مثبتی ایفا نماییم. 

قاسمی تاکید کرد: پی گیری ، تلاش،‌جهاد و ارزش آفرینی در اعتلای نام میهن اسلامی پایان ندارد.

سورنا ستاری - معاون علمی و فن آوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان
وی در ابتدای سخنان خود گفت: من از دکتر قاسمی مدیر عامل بانک پاسارگاد تشکر می کنم و باید بگویم یکی از خصوصیاتی که ایشان دارند این است که جلوتر از بقیه فکر می کنند و بدان عمل می کنند از مواردی سخن می گویند که خیلی در کشور به آن پرداخته ومطرح نشده است. 

ستاری سپس توضیح داد: نخبگان و نو آوران که در کشور تربیت می شوند به دلیل عدم حمایت و نبود کار به خارج از کشور مهاجرت می کنند ؛ ما یک بازاری را در کشور فراهم کرده ایم که دیگران از بین آن نخبگان ما را انتخاب می کنند. ما در دانشگاه شریف یک پارک علمی فناوری نداریم ، شاید بهتر است که بگویم داریم ولی در پارک های فناوری دانشگاه های مطرح دنیا نخبگان ما جذب می شوند و روی آنها سرمایه گذاری می کنند و ایده و فکر های نو آنها مورد حمایت قرار می گیرد و ما به دلیل عدم حمایت در داخل و حمایت در خارج ،‌نمی توانیم مانع خروج آنها بشویم. 

وی افزود:ما پول می دهیم برای زمین بایر که در آن گندم کاشته شود و پروژه برای آن تعریف می کنیم ولی یک جای دیگر که هم سرمایه و هم حیثیت کشور مطرح است و از مهد کودک خرج آن می کنیم و فرد پس از گذر از سد کنکور آماده به بارنشستن می شود آن را به راحتی رها می کنیم تا دیگران در خارج از این سرزمین از فکر و هوش آنها که بسیار ناب است به نحو احسن استفاده کند. 

ستاری تاکید کرد : ما در بنیاد ملی نخبگان کاملا آمادگی این را داریم که حقوق این نخبگان کشور را تامین کنیم و هر شرکت دانش بنیان که بتواند موجب جذب این نوآوران شود و مانع خروج آنها از کشور شود تا ۳ سال حقوق آنها را پرداخت می کنیم به شرطی که آنها را در کشور نگه دارند و از آنها حمایت کنند، البته ما در مکانیسم های دیگر نیز فعال هستیم به طوری که در حوضه اختراعات حجم زیادی مخترع داریم که می توانیم از هر۱۰ نفر حداقل یکی را انتخاب کنیم و روی آن سرمایه گذاری کرده و مورد حمایت قرار دهیم.
 
معاون رئیس جمهور تفزود: ما یک مخترع رامعرفی می کنیم و پس از آنکه از وی ارزیابی به عمل آمد انتظار داریم که یک بیزنس راه اندازی کند در صورتی که این مخترع اصلا با چنین اخلاقی آشنا نیست و به بازار آشنایی ندارد و ما هستیم که باید یک کریدور تجاری سازی که درست کردیم را تقویت کنیم و مشاوره های لازم را بدهیم، بیشتر آنها مشکلات بازار را دارند و مشکلات مالی خیلی کم دارند ما در علوم جدید خیلی کار می کنیم و یکی ازبزرگترین تصمیم گیری های ما این است که 

ستاری ادامه داد:‌یکی از بحث هایی که ما در دولت امید در چند ماه اخیر دنبال می کنیم جهت گیری است که به سمت شرکت های دانش بنیان وجود دارد ، بودجه مناسبی نیز برای این امر در نظر گرفته شده است و حتی ریس جمهور حمایت همه جانبه خود را اعلام کرده و گفته هر چقدر که لازم باشد در این زمینه بودجه ترزیق می کند. 

وی توضیح داد: ما پروژهایی را داریم که سرمایه گذاری بر روی برخی از آنها ممکن است باخت هم داشته باشیم اما بلاید توجه داشت که از هر ۱۰ پروژه که روی آن سرمایه گذاری می شود شاید ۶۰ دصد درآمد و بازدهی لازم را نداشته باشند ولی ۴۰ درصد باقی مانده از ارزش افزوده بسیار بالا و قابل توجه برخوردار خواهند بود که جبران ۶۰ درصد رانیز می کند. 

معاون رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: خیلی خوشحالم که بانکی مثل بانک پاسارگاد پا پیش گذاشته برای چنین سرمایه گذاری ریسک پذیر و خوشحالم که کسانی را در این کشور داریم که برای جوانان کشور دل می سوزانند و خیلی جلوتر ارز ماها ف ک ر می کنند و خیلی زود ایده ها را می گیرند و بازار را شناسایی می کنند و روی این ایده ها و فکر های نو سرمایه گذاری می کند ودر آینده نیز بخش عظیمی از بازار کشور را در اختیار خود قرار می دهند ، ما نیز برای توسعه صندوق هایی که برای حمایت از شرکت های دانش بنیان گام بر می دارند هر کمکی که بتوانیم اعم از قانونی ، مالی، قوانین مجلس و دولت در خدمت هستیم و امیدواریم که بتوانیم علاوه بر جذب نخبگان خارج از کشور مانع خروج نخبگان از کشور نیز شویم.

نصر الله جهانگرد - معاون وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات
به گزارش خبرنگار پولی مالی ، رئیس سازمان فن آوری اطلاعات ایران ،‌ دیگر سخنران همایش نقطه طلایی نیز با اشاره به سه قطب کلان اقتصادی خدمات،‌ صنعت و کشاورزی بخش خدمات را مهمترین حوزه معرفی کرد و بر لزوم توجه بیشتر به آن تاکید نمود. 

وی اینترنت و دیتا را به عنوان منابع مهم توسعه معرفی کرد و گفت: توسعه فضای اینترنت در برنامه ریزی کلان کشور باید بیش از گذشته در نظر گرفته شود. 

جهانگرد در ادامه با بیان اینکه تربیت یک فارغ التحصیل دکترا برای کشور ۲۰۰ میلیونتومان هزینه دارد تاکید کرد: خروج فارغ التحصیلان و سرمایه های انسانی یطمه بسیار سنگینی به اقتصاد کشور وارد خواهد کرد. 

وی بااشاره به پرداخت انواع تسهیلات اشتغال زایی و ناموفق بودن این روش گفت: اگر قرار است اقتصاد دانش بنیان به وجود اید باید برنامه توسعه ای را به سمت کلان و به سمت دانش بنیان و البته بدون مقررات دست و پاگیر گمرکی، مالی و بیمه ای پیش ببریم و حمایت های بانکی باید به صورت گسترده صورت بگیرد، باید توجه داشت که تنها حمایت های مالی کافینیست برای این کار باید برنامه ملی بارویکرد بازار بین المللی و تعامل بین المللی ومشارکت بخش خصوصی همراه باشد .

حسین دباغیان- رئیس موسسه توسعه فن آوری نخبگان
دباغیان دیگر سخنران همایش بود،‌ که گفت: تمامی کسانی که دارای ایده های خلاقانه هستند پس از عملی کردن ایده های خود در شرکتی که برای همین منظور تاسیس می شود تازه اول راه هستند برای تجاری سازی آن عرضه محصولات خود به بازارهای بسیار بزرگ و شناخت این بازارها راه های طولانی پیش رو دارند. 

به گفته وی ریسک پذیری در طرح ها و ایده های خلاقانه اراده صاحب ایده و نخبه به منزله شکست طرح ها نیست و ما شکست ها را به حداقل کاهش می دهیم،‌زمانی که شرکت های دانش بنیان به پیروزی دست نیافتند ضرر متوجه هر دو طرف سرمایه گذار و سرمایه پذر است و اگر این شرکت ها پیروز نیز شدند این سود و منفعت تعلق به هر دو خواهد داشت .


 


تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن