تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه منافق اين است كه بدى اش ناراحتش نمى كند و خوبى اش او را خوشحال نمى سازد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869369457




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابراز امیدواری قشقاوی به رهایی سربازان ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ابراز امیدواری قشقاوی به رهایی سربازان ایرانی
وی با ابراز امیدواری از رهایی گروگان‌های ایرانی افزود: نتایج رایزنی‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته در مورد گروگان‌گیری اخیر همچون موارد مشابه قبلی تا زمان به نتیجه رسیدن رسانه‌ای نمی‌شود. ما امیدواریم که این حادثه همچون حوادث قبلی منجر به آزادی عزیزان‌مان شود.
کد خبر: ۳۷۸۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۰ - 14 February 2014




معاون پارلمانی و امور کنسولگری وزارت امور خارجه با بیان این‌که «رایزنی‌های لازم برای آزادی مرزبانان ربوده شده ایرانی از آغاز حادثه در حال پیگیری و انجام است» گفت: رایزنی‌های صورت گرفته در مورد موضوع اخیر همچون موارد مشابه قبلی تا قبل از حصول نتیجه رسانه‌ای نمی‌شود.


به گزارش ایسنا، حسن قشقاوی در حاشیه نخستین کنفرانس بین‌المللی حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در جمع خبرنگاران در مورد آخرین پیگیری‌های صورت گرفته در رابطه با ربوده شدن تعدادی از مرزبانان ایرانی در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: ورزارت امور خارجه، وزارت کشور و سایر ارگان‌های ذی‌ربط از آغاز‌ین لحظات وقوع این حادثه در حال پیگیری این موضوع هستند.

وی با ابراز امیدواری از رهایی گروگان‌های ایرانی افزود: نتایج رایزنی‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته در مورد گروگان‌گیری اخیر همچون موارد مشابه قبلی تا زمان به نتیجه رسیدن رسانه‌ای نمی‌شود. ما امیدواریم که این حادثه همچون حوادث قبلی منجر به آزادی عزیزان‌مان شود.

وی هم‌چنین در واکنش به اظهارات اخیر غرب مبنی بر این‌که در مذاکرات آتی ایران و 1+5 به جز بحث پرونده هسته‌ای ایران بحث حقوق بشر نیز مورد بررسی و گفت‌وگو قرار می‌گیرد، اظهار کرد: همان‌طور که بارها آقای ظریف، خانم افخم و همه مسئولان کشور اعلام کرده‌اند بحث مذاکرات صرفا در مورد پرونده هسته‌ای ایران است.

معاون پارلمانی و امور کنسولگری وزارت امور خارجه با اشاره به مذاکرات آتی ایران و 1+5 با بیان این‌که «قطعا این دوره از مذاکرات،‌مذاکرات مهم و نفس‌گیری است» اظهار کرد: از آن‌جایی که عنوان مذاکرات آتی «مذاکرات جامع» است، هم طرف ایرانی و هم طرف مقابل بارها سختی کار را اعلام کرده‌اند. با این وجود من باردیگر متذکر می‌شوم که هرچقدر اجماع ما در داخل بیشتر باشد و در کشور ما شاهد همدلی و همبستگی ملی باشیم طرف ایرانی می‌تواند با موفقیت این مرحله را نیز پشت‌سر بگذارد.

وی در پایان با اشاره به تاثیر مذاکرات اخیر در خلق حماسه اقتصادی خاطرنشان کرد: هیچ‌ کسی در این تردیدی ندارد که پس از روی کار آمدن آقای روحانی تعامل کاملا مثبتی در عرصه دیپلماسی عمومی در فضای جهانی به وجود آمده است. همان‌طور که بارها اعلام شده کار تمام نشده است بلکه باید منتظر نتایج مذاکرات آتی باشیم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن