تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835896255




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کنترل اشتباه


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
کنترل اشتباه
هوش هیجانی یا احساسی، توانایی فکرکردن در مورد احساسات است که فرد برای ایجاد رابطه با دیگران و کنترل رفتار خود از آن استفاده می‌کند. این مهارت مانند سایر مهارت‌های زندگی از همان سال‌های ابتدایی زندگی در محیط خانواده شکل می‌گیرد و برای شکوفایی نیازمند تعلیم و آموزش است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایران، در حقیقت والدین باید به کودک کمک کنند حالات روحی و روانی خود را بشناسد تا بتواند به احساساتش اعتماد کرده و در طول عمر از آن استفاده کند.
ارسطو می‌گوید: عصبانی شدن آسان است و همه می‌توانند عصبانی شوند اما عصبانی شدن در برابر شخص مناسب، به میزان مناسب، در زمان مناسب و به دلیل و روش مناسب آسان نیست! از این جمله به راحتی می‌توان به اهمیت و نقش هوش هیجانی در زندگی پی برد.

بسیاری از والدین همواره در تلاشند شرایطی را برای فرزند خود مهیا کنند که وی دائماً شاد باشد و اتفاق ناراحت‌کننده‌ای برایش پیش نیاید، اما این شیوه رفتاری اشتباه است. پدر و مادر نباید به محض بروز مشکلات وارد عمل شوند، زیرا کودک باید با مشکلات روبه‌رو شده، با آن‌ها مبارزه کند و سرانجام نحوه تحمل و برخورد با مشکلات و مسائل ناخوشایند را فراگیرد. البته این بدان معنی نیست که والدین نباید رفتار وی را به طور غیرمستقیم کنترل کنند.
مبارزه و درگیر شدن با مشکلات باعث می‌شود کودک راه‌حل‌های درست را کشف کند و در حل مشکلات توانمند شود.

کودک باید احساسات مختلف را تجربه کند و در مورد حس خوب و بد خود صحبت کند. هنگامی که وی بین کلمات و احساساتش ارتباط برقرار کند، توانایی درک و مدیریت احساسات خود را کسب می‌کند. تشخیص هر احساسی به همان شکلی که بروز می‌کند نخستین گام در پرورش هوش هیجانی است. توانایی نظارت و کنترل بر احساس در هر لحظه و ارائه عکس‌العمل‌های مناسب در موقعیت‌های مختلف و حتی تهدیدکننده نتیجه پرورش صحیح هوش هیجانی است.
کسانی که به احساس خود اطمینان بیشتری دارند بهتر از دیگران زندگی خود را هدایت می‌کنند و در مقابل، ناتوانی در تشخیص احساس درست، فرد را دچار سردرگمی می‌کند. چنین شخصی با احساس ناامیدی و افسردگی زندگی می‌کند و در برابر ناملایمات زندگی توان ایستادگی نخواهد داشت و چه بسا با عکس‌العمل‌های نادرست به سمت جرم و بزهکاری هم گام بردارد.

با توجه به آنچه گفته شد می‌توان به اهمیت نقش آموزش صحیح پی برد، اما آغاز درست هر آموزشی مهم است. پدر و مادر می‌توانند از نشانه‌های غیرکلامی در چهره خود و در شرایط مختلف احساسی یا نشان دادن عکس‌های مختلف استفاده کنند. آن‌ها حتی‌ می‌توانند در قالب داستان از احساسات صحبت کرده و از فرزند خود بخواهند احساس خود را بیان کرده و در مورد آن صحبت کند.

برای مثال اگر او از نرفتن به پارک ناراحت است باید به وی یادآور شد که حس ناراحتی‌اش درست است و از به زبان آوردن کلماتی مانند چرا ناراحتی و... خودداری کنیم و در مقابل به او بگوییم احساست را می‌فهمم، حس تو درست و بجاست یا اگر عصبانی می‌شود و شروع به فریاد کشیدن می‌‌کند به جای برخورد با او از وی بخواهیم احساسش را بازگو کند و درباره آن حرف بزند، در این صورت است که می‌تواند با ناراحتی یا عصبانیت خود کنار بیاید.
به دنبال آن ما باید آرامش داشتن را به کودک آموزش دهیم و به او بیاموزیم در شرایط سخت بتواند خود را آرام کند.

وی باید بداند احساسش را به زبان بیاورد و پدر و مادر با همدردی صحیح با فرزند به او آموزش می‌دهند احساسش شرم‌آور یا خطرناک نیست و در طول زندگی بارها با این احساس روبه‌رو می‌شوند. هیچگاه کودک را تحقیر نکنید و هنگام گریه کردن او از جملاتی مانند بزرگ شدی یا مرد گریه نمی‌کند یا خجالت بکش یک زخم کوچک این همه گریه ندارد و... به هیچ عنوان استفاده نکنید.
والدین باید بدانند همیشه الگوی رفتاری فرزندانشان هستند و رفتار و شیوه برخورد آن‌ها با احساسشان الگوی رفتاری فرزندانشان است.




1392/10/25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن