محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843345321
نویسنده «آوای باران»: پایان این سریال...
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
نویسنده «آوای باران»: پایان این سریال...
سعید جلالی نویسنده سریال آوای باران به پرسشهایی دربارهی تاثیرگذاری «آوای باران» بر فرهنگ مردم، ضعفهای این مجموعه و خط قرمزهایی که در این سریال با آن روبهرو بودند پاسخ گفت و... نویسنده سریال «آوای باران» درخصوص خط قصه این سریال گفت: برخی از منتقدان انگ «هندی بودن» به قصه میزنند؛ مگر پرداختن به قصههای هندی بد است؟ اگر بد است و سینمای هند سینمای ضعیفی است، پس چرا در تمام دنیا فیلمهایشان را میفروشند؟!
سعید جلالی در عین حال به پرسشهایی دربارهی تاثیرگذاری «آوای باران» بر فرهنگ مردم، ضعفهای این مجموعه و خط قرمزهایی که در این سریال با آن روبهرو بودند پاسخ گفت و این نکته را یادآور شد که متاسفانه بخشی از واقعیتهای کودکان کار، قابل پرداختن در تلویزیون نیست.
*** تکدیگری؛ ایده شروع «آوای باران»
نویسندهی «آوای باران» در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: پرداختن به بچههای کار و تکدیگری، ایدهی شروع «آوای باران» بود اما هر سوژهای به خودی خود قابلیت پرداختن و قصهپردازی ندارد. شما دیدهاید یکسری کارهایی که به بچههای کار و بچههای خیابان پرداختهاند اما هیچکدام دیده نشدهاند و یا مردم آنها را حس نکردهاند؛ در حالی که آنچه لازمهی این هست که مردم قصه را حس کنند و همراه آن بیایند، حضور قصهها در کنار یک قصه ملودرام اجتماعی خوب و تأثیرگذار است.
سعید جلالی در عین حال گفت: ما باید قصه تکدیگری و بچههای کار را در «آوای باران» در دل یک ملودرام اجتماعی، در دو قصه موازی میگنجاندیم تا مردم هم قصه اجتماعی ما را ببینند و هم با شخصیتها و کاراکترهای آن همذاتپنداری کنند. هم قصه دختری را ببینند که پدرش از او دور افتاده است و در کنار آن با یک پدیدهای مواجه میشوند که با کاراکتر همذاتپنداری میکند به دلیل آنکه در موقعیت و شرایط کودکان کار و خیابانی قرار گرفته است. مخاطبان چنین موقعیتهایی همراهی میکنند.
*** خط قرمز کودکان کار در تلویزیون
این نویسنده در ادامه با بیان اینکه در سریال «آوای باران» میخواستیم واقعی به ماجرا نگاه کنیم و چیزی را غلو شده به مردم نگوییم، گفت: متأسفانه به بخشی از واقعیتهایی که مربوط به بچههای کار است، نمیتوان در تلویزیون پرداخت؛ یعنی بخشی از آنها کاملا خط قرمز است و حتی اگر خط قرمز هم نباشد، من به عنوان نویسنده نمیتوانم آن را بنویسم چون بخشهایی از زندگی این بچهها آنقدر سیاه است که اصلا قابل پرداختن نیست. اما ما آمدهایم و بخشی را که میتوانیم به آن بپردازیم، پرداختهایم تا حداقل آگاهی را به مردم بدهیم که بچههای خیابانی چگونهاند، کجا زندگی میکنند و چه کسانی از این بچههای سوءاستفاه میکنند.
او در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: همین دیروز بود که از خیابان رد میشدم، مردم که من را نمیشناسند اما دیدم که یک مأمور نیروی انتظامی یا راهنمایی و رانندگی از کنار یکی از بچههای کار رد میشد که او گدایی میکرد و به او گفت «چیه میخواهی پولاتو ببری و به شکیب بدهی!»؛ جامعه ما این است.
او در ادامه گفت: در حال حاضر بحث جامعه ما این است. باید کارهای افرادی مثل شکیب در ذهن مردم جا بیافتد و مردم دلشان آنقدر برای این بچهها نسوزد. بله بچهها گناه دارند و معصومند ولی روش کمک کردن به این بچهها اینطور نیست. چون هر چه جیبشان چاقتر میشود جیب آدمهایی مثل شکیب پرتر میشود و آنها بیشتر سوءاستفاده میکنند. در «آوای باران» نیز این مسأله هدفی بود که میخواستیم به آن بپردازیم و میخواستیم بخشی از این ماجرا را نشان دهیم. ولی خیلی غلو شده نمیخواستیم به آن بپردازیم چون مطمئنا بیننده زده میشد.
جلالی همچنین با اشاره به استفاده از ژانر ملودرام اجتماعی در سریال «آوای باران» در پرداختن به کودکان کار گفت: ما اگر در سریالهایمان عشق نداشته باشیم، اگر روابط خانوادگی نداشته باشیم و اگر درگیریهای اجتماعی نداشته باشیم، مخاطب با یک موضوع خاص سیاه همراهی نمیکند و زده میشود.
نویسنده «آوای باران» درخصوص تأثیرگذاری این مجموعه بر روی مردم و فرهنگ آنها توضیح داد: «کودکان کار» پدیدهای است که آنقدر به ما نزدیک شده که همه جا دیده میشود. تأثیرگذاری این سریال نیز خیلی راحت است. وقتی مردم آدمهای این سریال را در جامعه میبینند درک میکنند و میدانند تصورشان از بچههایی که میگویند؛ «خانم! آقا! تو رو خدا بخر!» چیست. در نتیجه همین آگاهی دادن به مردم برای ما کفایت میکند. البته آگاهی دادن به مردم کاری است که ما میتوانیم انجام دهیم حال وظیفه شهرداری و وظیفه بهزیستی چیست بحث جدایی دارد.
*** تلنگر به شهرداری
نویسنده سریالهای «زمانه» و «دلنوازان» درخصوص سریال جدید شبکه سه سیما مبنی بر کودکان کار که این روزها به روی آنتن میرود، گفت: در ارتباط با مسألهی کودکان کار، در بخشهایی به شهرداری هم تلنگر زدیم؛ این که گداها همیشه یک قدم جلوتر از شماها هستند یا اینکه در این سریال کاراکتر «شکیب» که کودکان کار را سازماندهی میکند، برمیگردد و میگوید شهرداری بچههای زیر هفت سال را جمع نمیکند. باید بدانیم علت چیست. علت این است که امکانات نگهداری این بچهها و سرپناهشان وجود ندارد؛ بنابراین افرادی مثل شکیب یاد گرفتهاند و میدانند که اگر کودکان زیر هفت سال را به خیابانها بفرستند هیچکس کارشان ندارد.
جلالی همچنین به این نکته اشاره کرد که سعی کردیم در سریال «آوای باران» طوری به قصه بپردازیم که سیاهنمایی نشود. در عین حال در کنارش به یک ملودرام اجتماعی بپردازیم. اما امیدواریم آن نتیجهای را که میخواستیم داده شود.
*** انتقاد صریح نویسنده «آوای باران» از منتقدان
در بخش دیگری از این گفتوگو سعید جلالی در واکنش به اظهارنظر برخی منتقدان مبنی بر اینکه این سریال حرفی برای گفتن ندارد، جز اینکه عاشقانههای خیابانی را باب میکند، اظهار کرد: متأسفانه برخی از منتقدان ما در جامعه یک مقدار نان به نرخ روز میخورند و در مطبوعات هم دلالی میکنند. سوالم این است که اگر به یک معضل و پدیده پرداخته نشود و طرح سوال نشود، چطور میشود جواب داد؟!
*** نمیگذاریم مخاطب دستمان را بخواند
این نویسنده همچنین درخصوص شخصیتهای منفی و مثبت این مجموعه گفت: ما وقتی شخصیت منفی خلق میکنیم تمام فاکتورهای منفی را در ملودرام به بیننده عرضه میکنیم. در حال حاضر در جامعه ما چه کسی است که کاراکتر بیتا و سینا را دوست داشته باشد؟ اینها آدمهایی هستند که رفتارشان مشخص است که منفی است. در نتیجه زمانی که مخاطب رفتاری منفی میبیند هیچگاه نمیتواند از آنها الگوی مثبت بگیرد. در نتیجه این نشاندهنده آن است که شخصیتها در سریال «آوای باران» درست اتفاق افتادهاند.
نویسنده «آوای باران» با اشاره به دیدگاه یکسری که معتقدند همه چیز عالی و خوب است و هیچ چیز بدی در این کشور وجود ندارد، اظهار کرد: پس اگر همه چیز عالی است اصلا برای چه سریال میسازیم. «آوای باران» چه عاشقانههایی دارد؟ سال گذشته سریال «زمانه» را نوشتم، عشقها در این سریالها به شدت قویتر بود ولی طرح سوال نشد. اما «آوای باران» با وجود اینکه با یک عشق ساده و پیچیده همراه نیست، طرح سوال میشود. در حالی که در این مجموعه مثلث عشقی هم نداریم. ما در این مجموعه طوری پیش رفتهایم که مخاطب نتواند دست ما را جلوتر بخواند.
*** «آوای باران» پایان غافلگیرانه دارد
او اشاره کرد: در حال حاضر خیلیها معتقدند میتوان انتهای سریال «آوای باران» را حدس زد اما من به جرأت به شما میگویم این سریال را نمیتوان حدس زد. این کار پایانی کاملا متفاوت نسبت به سریالهای قبلیاش دارد و اگر دقت کرده باشید سریال «زمانه» و یا «دلنوازان» پایانبندیهای مشخص داشتند، اما «آوای باران» پایانی کاملا متفاوت از سریالهای قبلی دارد. برای پایان این مجموعه نیز وقت زیادی گذاشتهایم و سعی کردهایم به یک نتیجهگیری قابل باورپذیر و در عین حال دلچسب برای مردم ایران برسیم.
جلالی با اشاره به اینکه بیننده ایرانی پایان تلخ را اصلا دوست ندارد، تصریح کرد: مخاطب، پایان خیلی شیرین را هم دوست ندارد. از طرفی پایانی که انتها هم نداشته باشد را دوست ندارد. بیننده دوست دارد در پایان سریال نتیجه ببیند. اگر اینگونه نباشد تمام زحماتی که در طول سریال کشیده میشود به فنا میرود در نتیجه یک نتیجهگیری مثبت از قصه میکنیم در عین حال که پایان این سریال غافلگیرکننده است.
*** در مورد «آوای باران» بیانصافی میشود
این نویسنده درخصوص برخی نقدها درخصوص این سریال مبنی بر ناسزا گفتن و فحش از زبان کاراکترها، اظهار کرد: درست است در این مجموعه تندصحبتی میشود، اما هیچگاه بددهنی به معنای فحش نیست. اگر قشر گداها در سر چهارراهها را ببینید، متوجه میشوید که چطور با هم صحبت میکنند و با چه الفاظی همدیگر را صدا میزنند. ما که نمیتوانیم از این الفاظ استفاده کنیم. اما اگر قرار نبود لحن تندی به آنها بدهیم و بیادب نباشند اولین سوالی که همین منتقدان میپرسیدند این بود که این سریال اصلا شبیه به جامعه نیست. ما سعی کردهایم شبیه به جامعه و واقعیت پیش برویم، اگر غیر از این بود مردم با این سریال ارتباط نمیگرفتند.
*** منکر ضعفهای «آوای باران» نیستیم
سعید جلالی با اعتقاد بر اینکه هر کاری قوت و ضعف خود را دارد، توضیح داد: منکر ضعفهایی که در سریالمان وجود دارد، نیستیم و قاعدتا خودمان در طول پخش متوجه میشویم، اما واقعیت این است که نقاط قوت این سریال، بیش از ضعفهایش است و دلیل روشن آن هم استقبال مردم از این سریال است. در سریالهای ملودرام در این چند سال اخیر کدام سریال اینقدر بیننده داشته است؟
او افزود: برای این کار واقعا 9 ماه تلاش کردیم به خاطر اینکه خواستیم آن چیزی را که هدفمان است به مخاطب القاء کنیم اما دلخور از این هستم که برخی دوستان بیانصافی میکنند و کار را ندیده قضاوت نادرست میکنند. کار ما قطعا ضعف دارد اما چیزی که ما را خوشحال نگه میدارد اقبال عمومی مخاطبان است.
*** بازی الهام چرخنده تأثیرگذار بود
جلالی در بخش دیگری از گفتوگوی خود به چینش بازیگران این مجموعه اشاره کرد که رضایتبخش بوده است و توضیح داد: اتفاقی که در این کار افتاد حضور الهام چرخنده در این مجموعه بود. حضور این بازیگر به دلیل قابلیتهای بازیگریاش بود که از قبل میشناختیم و خیلی آگاهانه او را انتخاب کردیم. او از پس نقشش خیلی خوب برآمد و شاید یکی از بخشهای گیرایی قصه ما و جذب مخاطب غیر از قصه، بازی الهام چرخنده بود که تأثیرگذار بود. در کنار آن سام درخشانی پارتنر خوبی شد و او نیز ایفای نقش متفاوتی نسبت به کاراکترهای قبلیاش داشت.
*** ریسک انتخاب بازیگران بسیار بالا بود
نویسنده «آوای باران» در این مجموعه از ریسک انتخاب بازیگران گفت که بسیار بالا بود و توضیح داد: این ریسک به این علت بود که قصه ما در دو مقطع تاریخی پیش میرفت.
جلالی در بخش دیگری از گفتوگوی خود به بخشی از ضعفهایی که در این مجموعه وجود داشته است اشاره کرد و گفت: درست است منکر ضعفهای «آوای باران» نیستیم. در طراحی صحنه، گریم و بخشهایی از تصاویر در فصل اول نیز ضعفهایی وجود داشت اما کلیت کار خوب بود.
این نویسنده درخصوص انتخاب بازیگران جوان برای مجموعه «آوای باران»، توضیح داد: در انتخاب این بازیگران ریسک بزرگی داشتیم به جهت اینکه 80 درصد از آنها اولین کارهایشان را تجربه میکردند. حتی آزاده زارع که در نقش باران هنرنمایی میکند، تجربه زیادی در تلویزیون و سینما نداشت اما با وجود اینکه نقشهای آنها بسیار پیچیده بود، به خوبی توانستند بیننده را با خودشان همراه کنند و در نتیجه میتوان گفت کلیت انتخاب بازیگران خوب بوده است اما میتوانست بهتر از این هم باشد.
*** «آوای باران» چه خط قرمزی داشت؟
او در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا فیلمنامه این سریال با خط قرمز مواجه شد به دلیل اینکه به کودکان کار میپردازد؟ گفت: به جرأت میگویم در این چند سالی که کار میکنم، «آوای باران» اولین فیلمنامهای بود که ما در آن هیچ خط قرمزی نداشتیم یعنی اساسا تلویزیون و به ویژه مدیر شبکه سه سیما، همکاریهای لازم را با ما داشتهاند. هیچ دخل و تصرفی بر روی فیلمنامه صورت نگرفت و هیچ اذیتی نشدیم با وجود اینکه بخشهایی از این سریال کاملا خط قرمز بود.
نویسنده «آوای باران» افزود: خوشحال هستم که تلویزیون در پرداختن به بچههای کار به ما اعتماد کرد و نتیجه اعتمادش را در آمار بالای بیننده میتوان دانست. از طرفی به دلیل اینکه شاخ و برگ این سریال را نزدند و به کار کمک کردند باعث شد که بینندهی خود را داشته باشد و مردم پس از مدتها پای تلویزیون بنشینند و کار خودمان را ببینند. از این بابت خوشحالیم که خط قرمزی نبود و ما خیلی راحت کارمان را انجام دادیم.
*** مگر انگ هندی بودن بد است؟
نویسنده سریال «آوای باران» درخصوص خط قصه این سریال که برخی منتقدان آن را مشابه فیلمهای هندی دانستهاند، اظهار کرد: آیا پرداختن به قصههای هندی بد است. اگر بد است و سینمای هند و سینمای ضعیفی است پس چرا در تمام دنیا فیلمهایشان را میفروشند. حتی کشوری مثل آلمان تلویزیونی اختصاصی مربوط به سینمای هند دارد. سوال اینجاست چرا اینقدر سینمای هند پویاست و سالی چندین هزار فیلم میسازد و همه فیلمهایشان هم میفروشد؟ بنابراین این انگ، شبیه آن است که یک زمانی میگفتند فلان فیلم، «فیلم فارسی» است. حال این سینمای هند هم انگ جدیدی است که منتقدان میزنند در حالی که اطلاعاتی درخصوص سینمای دنیا ندارند و فقط یک چیزی را به عنوان تقلید یاد گرفتند و تکرار میکنند.
*** حرف پایانی نویسنده «آوای باران»
سعید جلالی درخصوص تیپ قصه «آوای باران» به یک نکته اشاره کرد و گفت: اگر ما تیپ قصههایی مثل «آوای باران» را در نظر بگیریم خیلی از قصههای کلاسیک و معتبر دنیا از جمله چارلز دیکنز، بینوایان، سیندرلا، آرزوهای بزرگ و اولیور تویست و ... همه قصه هندی میشوند. در حالی که قصه «آوای باران» نیز حول این ماجراها ساخته شد. کسانی که انگ فیلم هندی را میزنند بهتر است یک بار آثار ادبی دنیا را بخوانند و آن موقع متوجه میشوند که ادبیات نمایشی دنیا همه شبیه به هم است. با این تفاوت که یکی را در سینمای هند میسازند، یکی را در هالیوود و دیگری را هم در ایران. اما مهم، درست حرف زدن است و نوشتن قصهای که مخاطب را پای تلویزیون بنشاند و آن را با قصه همراهی کند.
1392/10/21
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
قدردانی مدیر شبکه سه از سازندگان سریال «آوای باران»
قدردانی مدیر شبکه سه از سازندگان سریال آوای بارانمراسم تقدیر از بازیگران و عوامل سریال آوای باران با حضور هنرمندان دستاندرکاران و جمعی از مدیران و مسئولان صداوسیما برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس روز پنجشنبه 17 بهمن ماه بازیگران و عوامل سریال آوای باران که پخش آن به تازگ«آوای باران» از شبکه تماشا بازپخش می شود
آوای باران از شبکه تماشا بازپخش می شودسریال آوای باران بلافاصه پس از پخش آخرین قسمت در جدول پخش شبکه تماشا قرار گرفت به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس در حالی که آخرین قسمت سریال آوای باران به کارگردانی حسین سهیلی زاده شب گذشته -چهارشنبه 9 بهمن- از شبکه سه سیما پخش شد انشست نقد و بررسی «آوای باران» در فرهنگسرای اندیشه سهیلیزاده: «آوای باران» سیاهنمایی نداش
نشست نقد و بررسی آوای باران در فرهنگسرای اندیشهسهیلیزاده آوای باران سیاهنمایی نداشتکارگردان سریال آوای باران گفت وقتی فیلمی در مورد تکدیگری ساخته میشود اغلب در آن سیاه نمایی نمود بیشتری دارد ولی خوشبختانه توانستیم با کاستن از فضای سیاه و غیر شفاف حرفی برای گفتن به مخاطبان دپشت صحنه «آوای باران» شنبه پخش میشود
پشت صحنه آوای باران شنبه پخش میشودپشت صحنه مجموعه تلویزیونی آوای باران روز شنبه -۱۲ بهمن- از شبکه سه پخش میشود به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس با پایان پخش سریال آوای باران پشت صحنه این سریال روز شنبه از شبکه سه سیما پخش میشود زمان پخش این برنامه که به کارگردانی اتحلیل (1) «آوای باران» از منظر آسیب شناسی اجتماعی
تحلیل 1 آوای باران از منظر آسیب شناسی اجتماعی وبلاگ > موسوی چلک سید حسن - امروزه هیچ کس نمی تواند نقش رسانه ها و از جمله تلویزیون را در انتقال مفاهیم نادیده بگیرد یکی از مشکلات جامعه امروزی ما همچون بسیاری از جوامع «آسیب های اجتماعی» هستند که از تندر گفتوگو با فارس خیرابی: «آوای باران» فیلم هندی نبود/ بچه مثبت نبودم
در گفتوگو با فارسخیرابی آوای باران فیلم هندی نبود بچه مثبت نبودمبازیگر نقش فرید در سریال آوای باران گفت در هر فیلمی که یک بچهای گم میشود میگویند فیلم هندی است و من این را قبول ندارم ------------------------------- خبرگزاری فارس- مریم فیروزفر پخش سریال آوای باران از شبکانتقال مفاهیم اسلامی در سریال آوای باران
انتقال مفاهیم اسلامی در سریال آوای باران تهران-ایرنا- تهیه کننده سریال آوای باران با بیان اینکه انتقال مفاهیم اسلامی هدف اصلی این مجموعه تلویزیونی بود افزود این سریال توانست علاوه بر جذب مخاطب به توصیه های رهبر انقلاب مبنی بر داشتن چهار عنصر امید آگاهی دین و اخلاق در تولیداتپخش پشت صحنه سریال «آوای باران»
پخش پشت صحنه سریال آوای باران سریال آوای باران به كارگردانی حسین سهیلیزاده با حضور بازیگرانی نظیر حمیدرضا پگاه سام درخشانی الهام چرخنده مهران احمدی کار شد و حالا قرار است پس از پایان سریال پشت صحنه آوای باران از تلویزیون پخش شود پخش سریال آوای باران چهارشنبه شب هفته گذشدر سیستان و بلوچستان بارش برف و باران و کاهش دما تا پایان هفته تداوم دارد
در سیستان و بلوچستانبارش برف و باران و کاهش دما تا پایان هفته تداوم داردکارشناس پیشبینی هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت بارش برف و باران و کاهش دما در سیستان و بلوچستان تا پایان هفته تداوم دارد مرتضی گودرزیفر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار داشت بارش برف و باتقدیر مدیر شبکه سه از سریال «آوای باران»
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵ ۴۹ مدیر شبکه سه از نویسندگان آوای باران به خاطر پرداخت به مضامین اجتماعی تقدیر کرد و به شناخت درست و دقیق حسین سهیلیزاده و تلفیق مناسب فرم و محتوا توسط وی اشاره و بیان کرد بازیگران به نحو باورپذیری از عهده ایفای نقشهای خود برآمدهاند به گزارش سرویس تلسهیلی زاده:اغراق های سریال آوای باران آگاهانه بود
سهیلی زاده اغراق های سریال آوای باران آگاهانه بود تهران-ایرنا- کارگردان سریال آوای باران با بیان اینکه هیچگاه کار رئال انجام نداده است گفت همیشه کارگردان آثار نمایشی بوده ام و اغراق های سریال آوای باران نیز کاملا آگاهانه بود به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا حسین سهیلی زاده روز سباران رحمت الهی در «بقیع» / درهای قبرستان به روی زائران بسته شد
باران رحمت الهی در بقیع درهای قبرستان به روی زائران بسته شدبه دنبال بارش شدید باران روز گذشته در شهر مدینه و جمع شدن آب باران در معابر عمومی و خیابانها مسئولان حرم نبوی و قبرستان بقیع مانع ورود زائران به این قبرستان شدند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حجبه مناسبت دهه فجر؛ مجموعه شعر «من قطرهای بارانیام» در خورموج رونمایی شد
به مناسبت دهه فجر مجموعه شعر من قطرهای بارانیام در خورموج رونمایی شددر مراسمی با حضور شعرا و اهالی فرهنگ در خورموج مجموعه شعر من قطرهای بارانیام سروده غلامرضا خدادادی رونمایی شد به گزارش خبرگزاری فارس از دشتی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دشتی پیش از ظهر امروز در این مراستوضیح درباره حاشیه های پایان آوای باران
تاریخ انتشار 13 بهمن 1392 ساعت 14 15 | شماره خبر 1368538266031731935 جلالی فیلمنامه نویس آوای باران در پاسخ به اینکه چه نقشی در انتخاب بازیگران داشته می گوید ما هیچ وقت فیلمنامه را براساس بازیگر خاصی نمی نویسیم جلالی در پاسخ به اینکه چه نقشی در انتخاب بازیگران داشته میدر گفت و گو با فارس عنوان شد سالور:«تشمک» در عین تلخی پایان امیدبخشی دارد/بیان مشکلات توسط فیلمساز ب
در گفت و گو با فارس عنوان شدسالور تشمک در عین تلخی پایان امیدبخشی دارد بیان مشکلات توسط فیلمساز به معنی سیاه نمایی نیستکارگردان فیلم سینمایی تمشک به اشاره به داستان این فیلم گفت یکی از ویژگی های تمشک در عین اینکه روی یک موضوع اجتماعی حساس دست گذاشته با این وجود پایان امید بخش وعوامل «آوای باران» از این سریال گفتند/حتی اگر به من بگویید لولو!
سهشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶ ۴۹ نشست نقد و بررسی سریال آوای باران با حضور کارگردان حسین سهیلیزاده سید محمد حسین هاشمیاصل تهیهکننده علیرضا کاظمیپور و سعید جلالی نویسندگان الهام چرخنده امیر دژاکام سپیده خداوردی حمیدرضا پگاه مهران رنجبر پارسا افشار علی فتاحنقد و بررسی سریال آوای باران
شماره گزارش 1371136924903968972 زمان انتشار 1392 11 15 17 19 عکاس عارف طاهر کناره عنوان نقد و بررسی سریال آوای باران نشست خبری سریال آوای باران صبح امروز سه شنبه با حضور عوامل سریال در تالار اندیشه برگزار شد-
گوناگون
پربازدیدترینها