تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ما (اهل بيت) ستون هاى حق را استوار و لشكريان باطل را متلاشى كرديم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834056726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم ارتباط منطقی در رفتار و گفتار و هذیان و توهم از عوارض بیماری شیزوفرنی است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک پژوهشگر مطرح کرد
عدم ارتباط منطقی در رفتار و گفتار و هذیان و توهم از عوارض بیماری شیزوفرنی است
مقاله پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات با عنوان "بررسی میزان بیان ژن NDUFS1 در بیماران ایرانی مبتلا به اسکیزوفرنیا" در هفتمین کنگره سالانه نوروژنتیک ایران ، که توسط مرکز درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی یزد برگزار شد، به عنوان پوستر برگزیده شناخته شد.


به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ، آروين حقيقت فرد دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک این واحد در این خصوص گفت: شيزوفرني يا روان‌گسيختگي يك بيماري رواني با منشاء نامشخص و علايم متغير مي‌باشد. مشخصه اين بيماري عدم توانايي درك و يا بيان واقعيت است. اين بيماري داراي عوارضي چون عدم ارتباط منطقي در رفتار و گفتار، انزوا، هذيان و توهم است.

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر راه تشخيصي اين بيماري مصاحبه با بيمار است و هيچ تست تشخيصي برای افراد مبتلا یا تست غربالگری برای شناسایی افراد مستعد ابتلا به اين بيماري وجود ندارد، گفت: تلاش‌ها براي ايجاد روشي دقيق‌تر براي تشخيص زودهنگام شيزوفرني شروع شده است. همچنین درصد بالایی از خویشاوندان نسبی مبتلایان به شیزوفرنی عوامل شیزوئید را از سنین نوجوانی بروز می دهند و بیش از 20 درصداز آنان در جوانی به شیزوفرنی مبتلا می شوند. 

وی ادامه داد: این واقعیت نیاز به انجام غربالگری و اجرای تمهیدات پیشگیرانه برای افراد مستعد رانشان می دهد. از آنجايي كه اختلالات بیانی دست كم پانزده ژن در سلولهاي اليگودندروسيت بيماران ديده شده است توجه به يافتن ماركرهای ژنتيك براي بيماري شيزوفرني جلب شد.
حقيقت فرد گفت: در پژوهش‌هاي گذشته mRNA گيرنده D3 دوپامين در لنفوسيت‌هاي خوني و كمپلكس I ميتوكندري پلاكت‌ها به عنوان ماركرهاي زيستي روان‌گسيختگي در بزرگسالان پيشنهاد شده‌بود. در اين پژوهش به بررسي ميزان mRNA  زيرواحد 75 کیلو دالتونی كمپلكس I ميتوكندري در سلول‌هاي خوني بيماران مبتلا به شيزوفرني و شاهدان سالم با تكنيك Real time PCR quantitative پرداخته شد.

وی ادامه داد: نتایج مولکولی با نتایج تست های روانی correlate  شد و پیوستگی افزایش بیان ژن NDUFS1 با افزایش شدت بیماری بدست آمد.     

وی با بیان این مطلب که به نظر مي‌رسد كمپلكس I ميتوكندري يك ماركر سطحي براي شيزوفرني بوده و در عوارض روان-تني اين بيماري نقش دارد، تصریح کرد: پژوهش های گذشته گرایش افراد با میزان بالای گیرنده های دوپامین به ویژه گیرنده  D4 به رفتار های پرخطر و هیجانی را اثبات نموده است. از آنجایی که گرایش به رفتار های پرخطر مانند اقدام به خودکشی یا تلاش برای ارتکاب جنایت در بیماران شیزوفرنی بیش از 8 برابر متوسط جامعه است ، به نظر می رسد  بررسی های بیشتر برروی ژن های بیان کننده گیرنده های دوپامین به ویژه گیرنده  D4  می تواند افزایش بیان این ژن را به عنوان یک مارکر زیستی مهم در تشخیص شروع اسکیزوفرنی و وجود تکرار های بالا از ژن را در آزمون های غربالگری  به عنوان مارکر مهمی برای شناسایی استعداد ابتلا پیشنهاد نماید.

لازم به ذکر است ، پژوهش مذکور با عنوان "بررسی میزان بیان ژن NDUFS1 در بیماران ایرانی مبتلا به اسکیزوفرنیا" توسط آروين حقيقت فرد ، دکتر شیوا ایرانی ، دکتر زهرا نورمحمدی از پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات و دکتر اسماعیل شاهسوند آنانلو از  دانشگاه علوم پزشکی تهران  تدوین شده است .


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن