تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803376523




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم ارتباط منطقی در رفتار و گفتار و هذیان و توهم از عوارض بیماری شیزوفرنی است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک پژوهشگر مطرح کرد
عدم ارتباط منطقی در رفتار و گفتار و هذیان و توهم از عوارض بیماری شیزوفرنی است
مقاله پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات با عنوان "بررسی میزان بیان ژن NDUFS1 در بیماران ایرانی مبتلا به اسکیزوفرنیا" در هفتمین کنگره سالانه نوروژنتیک ایران ، که توسط مرکز درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی یزد برگزار شد، به عنوان پوستر برگزیده شناخته شد.


به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ، آروين حقيقت فرد دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک این واحد در این خصوص گفت: شيزوفرني يا روان‌گسيختگي يك بيماري رواني با منشاء نامشخص و علايم متغير مي‌باشد. مشخصه اين بيماري عدم توانايي درك و يا بيان واقعيت است. اين بيماري داراي عوارضي چون عدم ارتباط منطقي در رفتار و گفتار، انزوا، هذيان و توهم است.

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر راه تشخيصي اين بيماري مصاحبه با بيمار است و هيچ تست تشخيصي برای افراد مبتلا یا تست غربالگری برای شناسایی افراد مستعد ابتلا به اين بيماري وجود ندارد، گفت: تلاش‌ها براي ايجاد روشي دقيق‌تر براي تشخيص زودهنگام شيزوفرني شروع شده است. همچنین درصد بالایی از خویشاوندان نسبی مبتلایان به شیزوفرنی عوامل شیزوئید را از سنین نوجوانی بروز می دهند و بیش از 20 درصداز آنان در جوانی به شیزوفرنی مبتلا می شوند. 

وی ادامه داد: این واقعیت نیاز به انجام غربالگری و اجرای تمهیدات پیشگیرانه برای افراد مستعد رانشان می دهد. از آنجايي كه اختلالات بیانی دست كم پانزده ژن در سلولهاي اليگودندروسيت بيماران ديده شده است توجه به يافتن ماركرهای ژنتيك براي بيماري شيزوفرني جلب شد.
حقيقت فرد گفت: در پژوهش‌هاي گذشته mRNA گيرنده D3 دوپامين در لنفوسيت‌هاي خوني و كمپلكس I ميتوكندري پلاكت‌ها به عنوان ماركرهاي زيستي روان‌گسيختگي در بزرگسالان پيشنهاد شده‌بود. در اين پژوهش به بررسي ميزان mRNA  زيرواحد 75 کیلو دالتونی كمپلكس I ميتوكندري در سلول‌هاي خوني بيماران مبتلا به شيزوفرني و شاهدان سالم با تكنيك Real time PCR quantitative پرداخته شد.

وی ادامه داد: نتایج مولکولی با نتایج تست های روانی correlate  شد و پیوستگی افزایش بیان ژن NDUFS1 با افزایش شدت بیماری بدست آمد.     

وی با بیان این مطلب که به نظر مي‌رسد كمپلكس I ميتوكندري يك ماركر سطحي براي شيزوفرني بوده و در عوارض روان-تني اين بيماري نقش دارد، تصریح کرد: پژوهش های گذشته گرایش افراد با میزان بالای گیرنده های دوپامین به ویژه گیرنده  D4 به رفتار های پرخطر و هیجانی را اثبات نموده است. از آنجایی که گرایش به رفتار های پرخطر مانند اقدام به خودکشی یا تلاش برای ارتکاب جنایت در بیماران شیزوفرنی بیش از 8 برابر متوسط جامعه است ، به نظر می رسد  بررسی های بیشتر برروی ژن های بیان کننده گیرنده های دوپامین به ویژه گیرنده  D4  می تواند افزایش بیان این ژن را به عنوان یک مارکر زیستی مهم در تشخیص شروع اسکیزوفرنی و وجود تکرار های بالا از ژن را در آزمون های غربالگری  به عنوان مارکر مهمی برای شناسایی استعداد ابتلا پیشنهاد نماید.

لازم به ذکر است ، پژوهش مذکور با عنوان "بررسی میزان بیان ژن NDUFS1 در بیماران ایرانی مبتلا به اسکیزوفرنیا" توسط آروين حقيقت فرد ، دکتر شیوا ایرانی ، دکتر زهرا نورمحمدی از پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات و دکتر اسماعیل شاهسوند آنانلو از  دانشگاه علوم پزشکی تهران  تدوین شده است .


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن