تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860404462




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دبیر اجرایی همایش جامعه و فضای مجازی گزارش داد


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: نگاه غالب در مقالات ارائه شده به این همایش از نوعی بینش آسیب شناختی و نه فرصت شناختی به فضای مجازی حکایت دارد.




دبیر اجرایی همایش جامعه و فضای مجازی گزارش داد


 


 

دبیر اجرایی همایش جامعه و فضای مجازی گفت: نگاه غالب در مقالات ارائه شده به این همایش از نوعی بینش آسیب شناختی و نه فرصت شناختی به فضای مجازی حکایت دارد.

دکتر محمدمهدی فتوره‌چی افزود: بی‌تردید ارزیابی، توصیف و تحلیل‌های مقامات دولتی و سیاسی و آسیب شناسان اجتماعی مبتنی بر تهدید آمیز بودن فناوری‌های نوین به جای فرصت انگاشتن آن در اتخاذ مواضع سلبی و آسیب شناختی پژوهشگران برای اتخاذ چنین رویکردی بی‌تاثیر نبوده است.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، این همایش با هدف ارائه دانش نوین تولید شده، با رویکرد مسئله محور و از منظر جامعه شناختی و نیز با نیت کمک به حل مسائل و دغدغه‌های سیاستگذاران، مدیران دستگاه های ذیربط و جامعه کاربران فناوری‌های نوین ارتباطی برنامه‌ریزی شده است و در ۲۷ بهمن ماه شاهد برگزاری نخستین همایش آن در سطح ملی خواهیم بود.

معاون موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران در خصوص اهمیت و ضرورت برگزاری این همایش از سوی دانشگاه تهران و مشارکت نهادها و مراکز علمی و سیاستگذار گفت: با عنایت به اینکه امروزه فضای مجازی موجب ایجاد تحولات زیادی در همه حوزه های فردی و اجتماعی در ابعاد آموزشی و علمی، اقتصادی و فرهنگی و به ویژه سرگرمی و تفنن شده است، از این جهت شناخت درست ماهیت تغییراتی که هر روزه مسائل و افق های نوینی را ایجاد می کند مستلزم ورود آگاهانه، عالمانه و همه جانبه نگرانه صاحب نظران، فعالان و سیاستگذاران این فضای پیچیده و پر رمز و راز است که این مهم نیز به جز از طریق همفکری، تعامل و همگرایی فعال و مجدانه استادان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه های علوم ارتباطات اجتماعی، فناوری اطلاعات و دیگر کارشناسان ره به منزل مقصود نخواهد برد.
 
از همین رو موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی با مشارکت همدلانه انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات و در پی برقراری ارتباطات گسترده علمی و بسیج حداکثری متخصصان دانشگاهی و فعالان بخش خصوصی تلاش کرد تا در گام نخست تعاملات کارآمدی را برای تحقق این هدف در سطح ملی بنیان نهد.

وی متذکر شد که در آینده نزدیک شاهد برگزاری این همایش در سطح بین المللی به شکل دو سالانه و با هدف بهره گیری از دانش و تجربیات پیشگامان فناوری و تحقیق و میزبان ایده پردازان و شخصیت های علمی تاثیرگذار جهان خواهیم بود.

فتوره چی با بیان میزان استقبال جامعه علمی از این همایش خاطرنشان کرد: همانگونه گه از ابتدا پیش بینی می شد از سوی اساتید، پژو هشگران و دانشجویان علاقه مند به موضوع استقبال خوبی به عمل آمد و در صورت مهیا بودن شرایط، این امکان وجود داشت که ایام برگزاری به منظور امکان ارائه مقالات ارزنده دریافتی به ۲ تا ۳ روز افزایش یابد و در عوض اهتمام برگزار کنندگان بر آن شد که در یک روز فشرده مقالات برگزیده در چهار نشست ارائه و علاوه بر آن در حاشیه همایش نیز مبادرت به برگزاری دو پنل تخصصی و دو کارگاه آموزشی سودمند کنیم.

دبیر اجرایی همایش جامعه و فضای مجازی با ابرازی خرسندی از میزان مشارکت نهاد های متولی دولتی گفت: مشارکت نهاد های متولی فراتر از پیش بینی های اولیه بود در حالی که بخش خصوصی، بسیار کمتر از حد انتظار در این همایش مشارکت کرد که در این خصوص شاید رویکرد خاص ترسیم شده در این همایش که به دور از تبلیغات و جنبه های فرصت ساز مطلوب آنان بوده، بی تاثیر نباشد.

وی با اشاره به کیفیت مقالات دریافتی در همایش تصریح کرد: بنابر پیش بینی برگزار کنندگان، نگاه و منظر غالب در مقالات ارائه شده متاسفانه از نوعی بینش آسیب شناختی و نه فرصت شناختی به فضای مجازی حکایت دارد که بی تردید ارزیابی ، توصیف و تحلیل های مقامات دولتی و سیاسی و آسیب شناسان اجتماعی مبتنی بر تهدید آمیز بودن فناوری های نوین به جای فرصت انگاشتن آن در اتخاذ مواضع سلبی و آسیب شناختی پژوهشگران برای اتخاذ چنین رویکردی بی تاثیر نبوده است و از این رو تعداد مقالات دریافتی با محور اقتصاد و کسب و کار در فضای مجازی، یا روش های تحقیق و تحلیل شبکه و به ویژه محور سیاستگذاری و قانونگذاری کمترین میزان مقالات را به خود اختصاص داده است.

معاون موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران در زمینه تمهیدات اتخاذ شده برای کاربردی کردن نتایج پژو هش ها نیز گفت: همزمان با ایجاد دبیرخانه و تشکیل شورای سیاستگذاری، با اکثر سازمان ها، انجمن های علمی ذیربط، نهادها و دستگاه هایی که به نحوی در امور زیر ساختی و بسترسازی، سیاستگذاری و راهبردی، مدیریت و تولید محتوا و ضابطان و قانونگذاران حوزه فضای مجازی نقش آفرین هستند مکاتبه و دعوت به مشارکت و همکاری علمی شد.
 
برخی از مخاطبان با درک اهمیت موضوع و شناخت نقش تاثیرگذار نهادهای معتبر علمی برگزار کننده و با عنایت به دیدگاه جامعه نگرانه ترسیم شده دستان پر تمنای همکارانمان را به گرمی فشردند، تا جایی که زمینه عقد چندین تفاهم نامه علمی پیش از برگزاری همایش فراهم و در مواردی منجر به ایجاد «اندیشکده فضای مجازی» و پیدایش «گروه مطالعات جامعه اطلاعاتی» در موسسه شد.

فتوره چی در پایان ابراز امیدواری کرد برای تداوم برنامه ها در آینده با حمایت نهادهای متولی و مشارکت فعالانه اعضای شورای سیاستگذاری، دبیرخانه همایش فعال مانده تا در کنار اندیشکده فضای مجازی در موسسه امکان مطالعه نیازهای اصلی کارفرمایان و نیز مطالبات جامعه کاربران فراهم شده تا ضمن رفع موانع فنی، مالی و نگرشی، گسترش ارتباطات و تعاملات مجازی آحاد جامعه به تقویت هویت جمعی و ملی، وفاق اجتماعی، بهبود روابط انسانی و تعمیق دموکراسی منجر شود.

همایش ملی جامعه و فضای مجازی با هدف ارائه دانش نوین تولید شده با رویکرد مسئله محور در حوزه فضای مجازی و ارتباط آن با جامعه، ۲۷ بهمن ماه از سوی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات برگزار خواهد شد و نهادها و مراکز مختلف علمی و اجتماعی کشور از حامیان آن به شمار می آیند.

مرجع : همشهری آنلاین

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن