تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869779685




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نبرد نیروهای ارتش با شبه‌نظامیان سوریه ادامه دارد


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



نبرد نیروهای ارتش با شبه‌نظامیان سوریه ادامه دارد
نیروهای دولت سوریه ده‌ها تن از شبه‌نظامیان تحت حمایت خارج را از پای درآورده و تسلیحات آنان را مصادره کرده‌اند.




به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز،  نیروهای دولت سوریه ده‌ها تن از شبه‌نظامیان تحت حمایت خارج را از پای درآورده و تسلیحات آنان را مصادره کرده‌اند. به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، نیروهای ارتش سوریه روز سه‌شنبه (۲۲ بهمن) با حمله به شبه نظامیان در استان‌های دمشق، حلب، دیرالزور، حمص، ادلب، لاذقیه و درعا شمار بسیاری از آنها را از پای درآوردند.   افزون بر این، نیروهای ارتش سوریه مقادیر بسیاری از تسلیحات آنان از جمله تیربارهای سنگین، راکت انداز و مواد منفجره را ضبط کردند. واحدهای ارتش چندین خودروی مجهز به تیربار سنگین در استان‌های ادلب و لاذقیه را نیز نابود کردند. به گفته یک منبع نظامی، ارتش در ادلب نیز یک تونل ۳۰۰ متری را ویران کرد؛ شبه‌نظامیان برای انتقال و ذخیره تسلیحات و مهمات در منطقه معرة النعمان از این تونل استفاده می‌کردند. نیروهای دولتی در حومه درعا نیز ۲۸ شبه‌نظامی را کشتند.   ارتش سوریه اخیرا عملیات‌های پاکسازی موفقی را در سراسر کشور به انجام رسانده و تلفات سنگینی بر شبه‌نظامیان وارد آورده است. تحقیقات اخیر از سوی بسیاری از رسانه‌های خبری نشان داده است که شبه‌نظامیان برای آنکه بتوانند در نبردهای طاقت فرسا با نیروهای دولتی ایستادگی کنند، از محرک‌های آمفتامین استفاده می‌نمایند. گفته می‌شود گروه‌های مرتبط با القاعده نیز به طور گسترده از داروهای محرک استفاده می‌‎کنند، چرا که حملات شبانه بسیاری انجام می‌دهند و در نبردهای مهیب درگیر هستند.   بشار اسد، رئیس جمهور سوریه می سال ۲۰۱۳ در مصاحبه با روزنامه آرژانتینی کلارین گفت شبه‌نظامیان از ۲۹ کشور متفاوت در بخش‌های مختلف این کشور عربی با نیروهای دولتی در حال جنگ هستند. ناآرامي‌هاي خونين از سال ۲۰۱۱ گريبان‌گير سوريه است. بر اساس گزارش‌ها، قدرت‌های غربی و هم‌پيمانان منطقه‌اي آن‌ها به ويژه قطر، عربستان سعودي و ترکيه از شبه‌نظاميان فعال در سوريه حمايت مي‌کنند. سازمان ملل مي‌گويد، در جريان ناآرامي‌ها در کشور سوريه بيش از ۱۰۰ هزار تن کشته و ميليون‌ها نفر آواره شده‌اند.




۱۳۹۲/۱۱/۲۳ - ۰۸:۵۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن