واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور و مشارکت مردم بالاترین گزینه روی میز ما است گرگان - ایرنا - نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام کشور گفت: حضور و مشارکت مردم ما با این صلابت و پایداری بالاترین گزینه روی میز ما بر علیه دشمنان می باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر ˈسیدحسین مظفرˈ روز سه شنبه در مراسم راهپیمایی 22 بهمن در جمع مردم گرگان افزود: اگر دشمنان با سلاح و توپ و گزینه نظامی در برابر ملت ایران ایستاده اند، ملت ما با حضورشان در برابر آنان مقاومت کرده اند.
به گفته وی، حضور ملت با این وحدت و یکپارچگی و انسجام و وفاق ملت حول محور ولایت، باعث این ایستادگی و حفاظت و حراست از نظام انقلاب اسلامی شده است.
وی تصریح کرد: امروز وحدت جامعه ما، حرف اول را می زند و دشمنان سعی در ایجاد اختلاف و فاصله در این وحدت به خصوص میان امت و رهبری و همچنینی ملت ایران با ولایت دارند.
وی ادامه داد: افراطی گری از هر سمت و سوی اعم از اصولگرایان و اصلاح طلبان، سم مهلکتی بر پیکره جامعه می باشد و امروز ملت نیاز به وحدت همراه با عقلانیت دارند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: همه باید در برابر توطئه ها و ترفندهای دشمنان و بدخواهان با وحدت کلمه به ˈحبل المتین انقلابˈ که همانا رهبر معظم انقلاب اسلامی می باشد، چنگ بزنیم.
مظفر گفت: امروز ایران اسلامی از قدرتمندترین کشورهای دنیا محسوب می شود و حتی در نشست ها و سمینارها و همایش هائی که علیه ایران حرف می زنند و قطعنامه صادر می کنند، همین نشان از قدرت ایران دارد.
به گفته مظفر، مردم با تکیه بر آرمان های نظام جمهوری اسلامی ایران، برگفته از رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی و با امتداد خون شهدا، نه تنها در میان خود، بلکه در میان مردم و ملل سایر کشورهای دنیا، اعتماد به نفس و خودباوری ایجاد کرده اند.
وی یادآور شد: ملت ایران امروز سلطه گری، زیاده خواهی، باج خواهی و باج دهی را به زباله دان تاریخ سپرده اند و در حال رسیدن به قله های سرافرازی و سرفرازی در دنیا هستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود به قیام های مختلف در کشور اشاره کرد و گفت: این قیام ها همیشه با همراهی و حضور مردم به عنوان اصلی ترین مولفه در کنار حضور روحانیت و مرجعیت همراه بوده و در واقع واکنش به سلطه اسعتماری دنیای استعمارگر در منطقه و خاورمیانه بوده است.
مظفر افزود: بسیاری از این جنبش ها و قیام ها تا حدودی به نتیجه رسید، اما در ادامه مسیر با دخالت برخی نیروهای داخلی وابسته به بیگانگان با شکست مواجه شد و این روند تا جائی پیش رفت که استبداد کهن قاجاریه جای خود را به استبداد نوین رضاخانی داد.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین قیام مربوط به قیام 15 خرداد 1342 بود که امام پا به عرصه حیات سیاسی و اجتماعی گذاشت و از آنجائی که شاه نیز برای تحقیر مرجعیت و انتقال مرجعیت تلگرافی به مرجعیت عراق ارسال کرد، این قیام ادامه پیدا کرد و با حضور مردم سرانجام در 22 بهمن سال 1357 به پیروزی و سرانجام رسید.
وی تاکید کرد : این نظام و انقلاب همچنان بعد از 35 سال با همین حضور و گستردگی در جهان بر روی پای خود بدون وابستگی به دنیای غرب و ابرقدرت های جهان ایستاده است و روز به روز به توفیقات و دستاوردهای جدیدی دست می یابد.
به گفته وی، امام راحل به برکت آموزه های اسلامی و پشتوانه ملت و خون شهیدان که این نهال و درخت را آبیاری کردند، توانست این نهضت و قیام را به سرانجام برساند که نظام ما دستاوردهای بسیار خوبی به همراه داشته است.
عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام یادآور شد: افتخار یک ملت به تاریخ و کهن سالی و قدمت یک کشور نیست، بلکه افتخارش به رویدادها و حکومت هائی که یک ملت و کشور را از وابستگی و خاری رها و به عزت و سربلندی رسانده، می باشد.
مظفر گفت: شهیدان انقلاب اسلامی، عزت آفرینانان این نظام و انقلاب بودند و امام شهیدان و شهامت ملت برای تحقق انقلاب بود که امام و ولایت را همراهی کردند.
به گفته نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، احیای اسلام و نمایش دادن قدرت اسلامی، احیای نظام امامت و ولایت که 14 قرن امامت تبدیل به خلافت شده بود، تاسیس نظامی نو و تازه در تظام های سیاسی دنیا به نام نظام جمهوری اسلامی ایران و در نهایت، وارد کردن سیاست در دیانت و دیانت در سیاست که در واقع همان سیاست ما عین دیانت و دیانت ما عین سیاست ما است، از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام راحل و پشتوانه و حضور ملت در صحنه می باشد.
وی اظهار کرد: به برکت نظام ولائی، ملت عزیز ما به عزت و سربلندی در دنیا رسید و سرنوشت خود را رقم زد و این بدان دلیل است که ما معتقدیم ولی فقیه نماینده امام زمان (عج) بر روی زمین می باشد و فرمان او فرمان امام زمان (عج) از سوی خداوند می باشد و ما باید به فرموده مقام معظم رهبری، قدر و ارزش این نعمت الهی را به عنوان یک هدیه الهی بدانیم.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد نظام نو و تازه جمهوری اسلامی در نظام های سیاسی دنیا در سایه ولایت فقیه ایجاد شد که مبتنی بر جمهوریت و اسلامیت است.
مظفر ادامه داد: جمهوریت و اسلامیت در واقع به عنوان دو رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می شوند و این دو مکمل یکدیگر و لازم و ملزوم هم هستند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب اسلامی ما خط بطلان بر بداخلاقی های سیاسی، نظامی و اقتصادی در دنیا کشید و شعار سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ما را جایگزین جدایی دین از سیاست کرد.
وی تصریح کرد: این انقلاب با این آموزه ها بعد از 35 سال از گردنه ها و سختی با فراز و نشیب های فراوان عبور کرده و در واقع راز و رمز ملت، حضور و مشارکت در حیات سیاسی اجتماعی این نظام و انقلاب می باشد.
وی با اشاره به عمل پیام شهیدان اشاره کرد و گفت: حضور برای مایوس کردن توطئه های دشمنان، حراست از آرمان های نظام و انقلاب، سرافرازی کشور در این مقطع حساس و واجد بودن ایران به دستاوردهای بزرگ مهمترین پیام شهیدان است که ملت ما امروز به خوبی به آن عمل کرده اند.
7467/579
با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلام
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
22/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]