تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871177804




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمنان به دنبال شکستن مقاومت ملت ایران هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمنان به دنبال شکستن مقاومت ملت ایران هستند قم - ایرنا - نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمنان با تمام وجود دنبال تضعیف جایگاه نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین الملل و شکستن مقاومت ملت در برابر زیاده خواهیهای خود هستند ولی موفق نخواهند شد.


حجت الاسلام و المسلمین ˈعلی سعیدیˈ دوشنبه شب در مراسم سالگرد دهه مبارکه فجر از طرف شورای هماهنگی اصولگرایان قم در مسجد اهل بیت(ع) این شهر افزود: وقتی دشمنان متوجه شدند که تحریمها نتیجه عکس داده و در شرایط تحریم غنی سازی احیاء و حتی نفوذ ایران نیز در جهان گسترده تر شده به فکر توطئه و فتنه گری افتادند.
وی شکستن مقاومت ملت ایران، از بین بردن همگرایی میان ایران و کشورهایی مانند روسیه و چین و تضعیف و کاهش گسترده نفوذ ایران را از مهمترین اهداف دشمنان ذکر کرد.
او در ادامه گفت: دولت باید در عرصه دیپلماسی به صورت قوی و فعال در برابر این توطئه ها بایستد.
نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: در 22 بهمن ملت ایران پیام شفاف خود را به دنیا برسانند.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی در مورد توافقنامه ژنو گفت: ما دنبال دفاع از حقوق خود در زمینه استفاده صلح آمیز از فناوری هسته ای، دستیابی به حقوق خود در چارچوب آژانس و غنی سازی بین 3.5 تا پنج درصد هستیم.
سعیدی افزود: جمهوری اسلامی دنبال غنی سازی 20 درصد نبود ولی روی پذیرش حق غنی سازی و برداشتن تحریمها تاکید داریم و باید با زبان دیپلماسی و به صورت محکم از حقوق ملت ایران دفاع کنیم.
وی همچنین اقتصاد مقاومتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: اقتصاد مقاومتی اصطلاح جدید و زیبنده نظام انقلابی ایران است لذا حوزه و دانشگاه در این زمینه باید بیشتر کار کنند.
او همچنین با اشاره به اینکه انقلاب زمینه ساز ظهور امام زمان(عج) است اظهارداشت: قیام حضرت امام خمینی(ره) در سال 42 آغاز حرکت جهانی اسلام به رهبری حضرت ولیعصر(عج) بود و ما در این زمینه رسالت سنگینی بردوش داریم.
سعیدی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران امروز با سه جبهه صهیونیسم، صهیونیسم مسیحی و صهیونیسم وهابی در تقابل است و این تقابل با دوره های حکومتهای دینی گذشته تفاوت دارد.
وی گستره تقابل، مدل اتمام حجت، نوع حکومت شامل حاکم و حاکمیت دینی را از تفاوتهای دوران فعلی انقلاب اسلامی با دوره های حکومتهای دینی گذشته ذکر و بیان کرد: امروز جمهوری اسلامی با شرک، کفار و نفاق در سطح وسیعی در تقابل قرار گرفته است.
نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: ما امروز با مدل اتمام حجت جدیدی مواجه هستیم که برخلاف گذشته تا بشر بطور کامل آمادگی پیدا نکند خداوند برگ برنده را در اختیار مردم قرار نمی دهد.
وی همچنین گفت: حاکمیت دینی با حاکم دینی تفاوت دارد زیرا در حاکمیت دینی رهبری، مردم و شریعت سه رکن اصلی هستند بگونه ای که شریعت رهبری را به مردم معرفی و رهبر نیز مردم و جامعه را به حرکت درمی آورد.
سعیدی افزود: خداوند قادر است حتی با تار عنکبوتی پیامبر(ص) و بنده خاص خود را حفظ کند ولی بدون حضور مردم، فتح مکه امکانپذیر نیست.
نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: باید قبل از ظهور امام زمان(عج) یک حکومت دینی شبیه حکومت آن حضرت در جایی شکل گیرد تا زمینه ظهور فراهم شود و امروز هیچ کشوری جز ایران این زمینه را ندارد.
وی افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی، اسلام ناب محمدی در برابر اسلام وهابی و اسلام آمریکایی قرار گرفته و پیام اسلام را به جهانیان می رساند و برای زمینه سازی ظهور باید جمهوری اسلامی با هدایت رهبری دینی تشکیل و فردی مانند سیدحسن نصرالله در لبنان قد علم می کرد تا پیام اسلام راستین را به دنیای عرب برساند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: حکومت زمینه ساز ظهور باید چهره کفار، لیبرالیسم و سکولاریسم را به دنیا معرفی کند و ما مدلی را به دنیا معرفی می کنیم که دلائلی برای ظهور امام عصر(عج) باشد.
وی ادامه داد: باید در سایه جمهوری اسلامی روح اسلام به جغرافیای جهان دمیده و در خاورمیانه و غرب آسیا این دین احیاء شود و روحیه شهادت طلبی و ایثار در امت اسلام بدمد زیرا خاورمیانه مرکز پشتیبانی امام عصر(عج) است.
سعیدی گفت: کشورهای جهان باید بدانند گره مشکلات آنها توسط آمریکا و سازمان ملل باز نمی شود بلکه تنها منجی عالم بشریت گرهگشای این مشکلات است.
وی اظهار داشت: بار سنگین اصلی آمادگی برای ظهور برعهده رهبری و مردم است و سهم مردم قم در این زمینه بسیار زیاد می باشد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه گفت: خانم کلینتون در سخنانی گفت در هر کجا که می رویم شاهد نفوذ جمهوری اسلامی هستیم لذا آنها امروز از این نفوذ عصبانی و دنبال مهار آن هستند.
سعیدی ادامه داد: در چند سال اخیر شش جنگ توسط آمریکا در منطقه خاورمیانه طراحی شده بود تا این خطه و وضعیت راهبردی ایران را تحت تاثیر قرار دهند ولی اراده مردم و رهبری نظام از بزرگترین عوامل اصلی شکست آمریکا در منطقه و دستیابی به اهدافش بود.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران ادامه داد: ملتها در زمان پیامبران بزرگ الهی به دلیل مشکلات زمان خود و یا انحرافاتی که بعد از آنها در مسیر حکومتها شکل گرفته نتوانستند به آن اهداف آرمانی و مرحله نهایی برسند ولی امروز جمهوری اسلامی ایران شرایط حساسی را در پیش گرفته و برای رسیدن به مرحله نهایی شرایط سختی دارد.
در این مراسم که از آغاز دهه فجر هر شب برگزار شد شخصیتهایی مانند ˈاحمد توکلی، مهدی چمران، غلامعلی حداد عادل، محمداسماعیل کوثری، علیرضا زاکانی، باقری لنکرانی، مصباحی مقدم و علیرضا پناهیانˈ سخنرانی کرده اند. این مراسم از طرف شورای هماهنگی اصولگرایان قم در مسجد اهل بیت(ع) قم برگزار شد.ک/3
7401
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




22/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن