تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):به امام سجّاد عليه‏السلام عرض كردم: مرا از تمام دستورهاى دين آگاه كنيد، امام عليه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860317747




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت‌الله جنتی: حتما میرحسین موسوی ریگی در کفش داشت که اوباما از او حمایت می‌کرد/ جرم زندانیان فتنه سنگین‌تر از متجاوزان به عنف است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
آیت‌الله جنتی: حتما میرحسین موسوی ریگی در کفش داشت که اوباما از او حمایت می‌کرد/ جرم زندانیان فتنه سنگین‌تر از متجاوزان به عنف است

آیت‌الله جنتی: حتما میرحسین موسوی ریگی در کفش داشت که اوباما از او حمایت می‌کرد/ جرم زندانیان فتنه سنگین‌تر از متجاوزان به عنف است
دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه موسوی ریگی در کفش داشت و به آمریکا خط می‌داد، گفت: اوباما نام موسوی را چندین بار در سخنرانی‌هایش مطرح و اعلام کرد که از او حمایت می‌کند.
به گزارش نامه نیوز،  آیت‌الله احمد جنتی عصر امروز در جمع ناظران شورای نگهبان این شهر با بیان اینکه گاهی شیطان به صورت انسان در می‌آید، اظهار کرد: شیطان همیشه دشمن انسان‌های با ایمان است.

وی با اشاره به اینکه آمریکا شیطان بزرگ است، افزود: در زمان ما نیز شیطان وجود دارد و خداوند در رستاخیز درباره شیطان به انسان می‌فرماید ای مردم این ابلیس دشمن شماست چرا حرف مرا نشنیده‌اید.

عضو ‌فقهای شورای نگهبان گفت: خدا فرمود ای آدم حواست جمع باشد اما انسان توجه نکرد و فریب شیطان را خورد و با استفاده از میوه ممنوعه، از بهشت رانده شد.

جنتی به حوادث انتخابات 88 اشاره کرد و ادامه داد: کسی که در انقلاب سابقه دارد به حرف امام (ره) توجه نکرد و به آمریکا خط نشان داد.

وی یادآور شد: مدعیان تقلب انتخابات 88 هیچ مدرکی در این زمینه ارائه ندادند و با وجود اینکه گفته شده بود به شکایت اعتراض‌ها رسیدگی می‌شود؛ اما آنها مدارکی ارائه نکردند.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه برای بیان اعتراض راه قانونی وجود دارد، یادآور شد: در سال 88 انتخاباتی برگزار شد که بی‌سابقه بود و اگر مدعیان تقلب شکایت می‌کردند رسیدگی می‌شد، اما از راه قانونی وارد نشدند و فقط گفتند تقلب شده است و اینکه چه کسی تخلف و یا تقلب کرده بود را مشخص نکردند.

وی با اشاره به حمایت اوباما از موسوی خاطرنشان کرد: اوباما نام موسوی را چندین بار در سخنرانی‌هایش مطرح و اعلام کرد که از او حمایت می‌کند بنابراین حتماً موسوی ریگی در کفش داشت و باید از چنین رفتاری خجالت بکشد.

بنا به گزارش فارس، جنتی فتنه 88 را موجب زیر سئوال بردن نظام دانست و متذکر شد: در این فتنه ناحق تمامی گروه‌های معاند نظام از جمله کمونیست و بهایی و ... بودند و شعار جمهوری ایرانی به جای جمهوری اسلامی سر دادند.

وی شورای نگهبان را تشکیلات برای خدمت به نظام اسلامی دانست و تصریح کرد: باید در شرایطی که از هر طرف به ما حمله می‌کنند، یکدلی در کشور حاکم شود.

جرم زندانیان فتنه هزاران بار سنگین‌تر از سارقان مسلح و متجاوزان به عنف است

دبیر شورای نگهبان به زمزمه آزادی زندانیان فتنه اشاره کرد و گفت: جرم زندانیان فتنه هزاران بار از سارقان مسلح و متجاوزان به عنف سنگین‌تر است.
 آیت‌الله احمد جنتی عصر امروز در جمع ناظران شورای نگهبان گیلان اظهار کرد: مردم ایران بیش از 30 سال شعار «مرگ بر آمریکا» سر می‌دهند و این شعار شامل افرادی که وصل به آمریکا هستند، می‌شود.

وی با بیان اینکه افرادی که آمریکا از آنها حمایت می‌کند باید خجالت بکشند، افزود: فتنه‌گران برای نخستین بار در طول انقلاب اسلامی آرای مردم را زیر سئوال بردند و به جای اینکه اجازه دهند مردم جشن بگیرند، گفتند که آرا باید باطل شود.

جنتی ناظران شورای نگهبان را از بدنه مردم دانست و تصریح کرد: تمام کاندیداها در کنار صندوق آرا نمایندگانی داشتند و آنها نیز بر روند برگزاری انتخابات نظارت کردند.

دبیر شورای نگهبان با تاکید براینکه هیچ انسان عاقلی تقلب در انتخابات را قبول نمی‌کند، خاطرنشان کرد: سران فتنه مردم را به خیابان‌ها کشیدند و با افراد ضد نظام مانند بهائیان، کمونیست‌ها، سوسیالیست‌ها و ... که اسلام را قبول نداشتند همراه شدند.

وی به روزه‌خواری علنی فتنه‌گران در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: شعار نه غزه، نه لبنان نشانه دوستی با تلاویو است و آمریکا و رژیم صهیونیستی از فتنه‌گران حمایت کردند.

جنتی با قدردانی از صدا و سیما در مستندسازی رفتار فتنه‌گران، بیان کرد: فتنه‌گران در روز عاشورا در خیابان‌ها ‌رقصیدند.

دبیر شورای نگهبان با اشاره به زمزمه آزادی زندانیان فتنه‌گر، اظهار کرد: جرم زندانیان فتنه‌گر از هزاران بار از سارقان مسلح و متجاوزان به عنف بیشتر است و این امر شبهه ندارد.

جنتی ناظران شورای نگهبان را مدافعان نظام و اسلام خواند و تصریح کرد: ناظران شورای نگهبان باید مسائل را بدانند و شبهه‌زدایی کنند.

وی به فشار آمریکا به واسطه تحریم‌ها علیه کشور اشاره کرد و افزود: آمریکا به فرهنگ، اقتصاد، سیاست و نظام جمهوری اسلامی ایران هجمه می‌کند و بعضی از افراد این موضوع واضح و روشن را نمی‌خواهند ببینند.

جنتی با تاکید براینکه نباید اجازه دهیم خون شهدا پایمال شود، بیان کرد: مردم اجازه نمی‌دهند اسلام آمریکایی وارد کشور شود.

دبیر شورای نگهبان در ادامه به ظاهر شدن شیطان به صورت انسان بین مردم اشاره کرد و یادآور شد: شیطان در جنگ با پیامبر (ص) مشرکان را تحریک و بسیج می‌کرد.

وی با بیان اینکه امام (ره) آمریکا را شیطان بزرگ نامید، تصریح کرد: سخن امام (ره) هنوز برای بعضی از افراد جا نیفتاده است.

جنتی با اشاره به درخواست شیطان برای مذاکره، گفت: بعضی از افراد بی‌بصیرت هستند و دوست و دشمن را اشتباه گرفتند.

دبیر شورای نگهبان شیطان‌شناسی و خداشناسی را بسیار حائز اهمیت خواند و اظهار کرد: کمبود شناخت انسان را به قعر جهنم می‌برد.

وی با اشاره به اینکه عده‌ای دشمن را نمی‌شناسند و در پست‌های بالا هستند، خاطرنشان کرد: انسان‌ها نیاز به قبله‌نما و قطب‌نما دارند و باید قطب‌نما را بشناسند.





1392/10/11





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن