تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870867203




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح های عمرانی و سرمایه گذاری شهرستان باشت به بهره برداری رسیدند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت دهه فجر/
طرح های عمرانی و سرمایه گذاری شهرستان باشت به بهره برداری رسیدند
باشت – خبرگزاری مهر: به مناسبت دهه فجر طرح های عمرانی و سرمایه گذاری شهرستان باشت به بهره برداری رسیدند.



به گزارش خبرنگار مهر، این مراسم عصر یکشنبه با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد. کارخانه تولید و فرآوری بذر جو و گندم باشت، کارخانه ذرت خشک کن اتوماتیک، واحد مسکونی مددجویان و آبیاری11 هکتار زمین کشاورزی از جمله طرح هایی بود که به بهره برداری رسیدند. رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در این آیین در خصوص طرح کارخانه تولید و فرآوری بذر جو و گندم باشت گفت: این کارخانه ظرفیت تولید سالانه دو هزار تن جو و گندم بذری را دارد. جعفر گوهرگانی افزود: کارخانه تولید و فرآوری بذر جو و گندم باشت در زمینی به مساحت شش هزار مترمربع و با اعتباری افزون بر 12 میلیارد ریال ساخته شده است. وی عنوان کرد: بذرهای کیفی تولید شده در کارخانه تولید و فرآوری بذر جو و گندم باشت علاوه بر مصرف از سوی کشاورزان این شهرستان در شهرهای همجوار و دارای اقلیم مشابه نیز توزیع می شود. گوهرگانی در خصوص طرح آبیاری تحت فشار زمین های کشاورزی باشت نیز گفت: این طرح در 11هکتار از زمینهای کشاورزی به بهره برداری رسید. وی افزود: این طرح به نمایندگی از 75 هکتار زمین کشاورزی مجهز به آبیاری تحت فشار شهرستان باشت افتتاح شده است. این مسئول عنوان کرد: بالغ بر بر سه میلیارد و 187 میلیون ریال برای این طرح هزینه شده و 23 خانوار از آن بهره مند شدند. وی همچنین از احداث یک کارخانه ذرت خشک کن اتوماتیک با ظرفیت پنج هزار تن در باشت خبر داد. 22 واحد مسکومی مددجویی در باشت به بهره برداری رسید همچنین22 واحد مسکونی مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) باشت طی مراسمی افتتاح و به مددجویان واگذار شد. مدیرکل کمیته امداد استان اعتبار هزینه شده برای ساخت هر واحد مسکونی را بالغ بر بر 13 میلیون و 500 هزار ریال عنوان کرد. محمد رضا متقی گفت: با افتتاح این تعداد طرح حدود 60 نفر از افراد زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان باشت صاحب خانه شدند. همچنین استاندار کهگیلویه و بویراحمد از جاده ارتباطی "شلان دان" به "خان احمد" به طول پنج کیلومتر در این شهرستان بازدید کرد. موسی خادمی در حاشیه بازدید از این محور افزود: این محور یکی از مناطق گردشگرپذیر این شهرستان است که بهره برداری هرچه سریعتر از آن ضروری است. وی پیشرفت فیزیکی این جاده را 20 درصد عنوان کرد و اظهار داشت:  17 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت این جاده ارتباطی اختصاص یافته است.


۱۳۹۲/۱۱/۲۱ - ۰۹:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن